Yeni biri?

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Utangaç bey kaç yaşında çok merak ettim?utangaç askere gitmeden dini nikah yapalım milli olayım mı diyor acaba?bu devirde utangaç bir beyle karşılaştım dur çözcem az biraz anlat hele..

Kizlar benim netten tanistigim biri var benden iki yas buyuk. Birincisi utangacmis bende cekingenim olur mu bilemedim. Ikincisi bana iliski teklif etti askere gidicem falan dedi bende olmaz diyince dini nikah yapalim dedi. Sizce ne yapayim bitirsem mi konusmayi?
Sakın sakın sakın askerden gelmeden adim atma en yakin arkdasim 14 yasindan beri ciktigi cocukla nisanlandi askere gitti geldi kizi aldattı. Aman ha boyle bir hata yapma bak ciddiyse askere gitsin gelsin seni ailenden istesin. Boyle bir hata yapma bak israr ediorm. Neden dini nikah devlet nikaha ehliyetimi yok. Boyle bir sacmalik yapma sakin ayyy cok sinirlendim

Iyi cocuga benziyor

Rainycim atesli hastalik mi geciriyorsun, suurun yerinde mi? Adam hic gormedigi kadina seviselim askere gidicem demis, gunah diyince imam nikahi kiyalim demis. Sonra da hicbir sey olmamis gibi nasil becerdiyseniz konusup bulusmaya karar vermissiniz?

Bak ben ilk gunden bile sevismeye okeyim iki taraf da isterse sorun bu degil. Ama bu tarz bir tanisma/diyalogdan iliski cikarmaya calisman en kibar tabirle cok acinasi, uzgunum. Kendine yapilan saygsizligi nasil kabul edebiliyorsun? Inanamiyorum.

Kendine ait ozsefkatin yok hic. Bunu gelistirmeden hayatindaki erkek yoksa beliren bosluk hissi hic gecmeyecek cunku kaynagi sende. Erkeklerde degil.

Ne kadar çok utangaçmış paşamız(!). Utangaç olmasa pozisyonu bile baştan konuşurmuş maşallah ne kadar terbiyeli edepli adam bulmuşsun

Back
X