- Konu Sahibi tourmaline
-
ne bileyim kendisi 36 yaşında bu konuları aşmıştır diye düşünmüştüm..bekle ama bu sefer adımı sen atma , eger o buluşmak isterse sen de hemen atlama . mesela seni yarin aradi diyelim ertesi gun icin bulusalım diyor, o gun bilmemne durumum var diye salla kafadan yani balık olma
hiç gerekçe söyledi mi?? bir de ben bunu hiç tanımıyordum bir anda çıktı geldi masaya yani hiç görmemiştim bile daha önce..Bende buna benzer olay yaşadım. Çöl umutlandırdı hayal kurdum masadaki kuzenlerim bile tamam oldu bu iş dediler anammmmm sonra ailesi ile konuşmuş olumsuz ailesi bile şok olmuş. . Ya ne sebep oluyor bunlar acaba delirecegim
ne bileyim kendisi 36 yaşında bu konuları aşmıştır diye düşünmüştüm..
nasıl mesela ne yapabilirdim canım ağırdan al derken?? görüştürme teklifi geldi, ben bunu 1 gün beklettim ertesi günü cevap verdim tamam yaşanmış ortak durumlarımız var bir tanışalım dedim ..öyle hoşlanıyorum vs vs de demedim..sonra ne kadar güvenlir ve çapkın olup olmadığını sorguladım ilk arkadaştan..artık ona birşey dedi mi bilmem..Yaşa inanma ama agirdan al biraz bu da sana ders olsun
nasıl mesela ne yapabilirdim canım ağırdan al derken?? görüştürme teklifi geldi, ben bunu 1 gün beklettim ertesi günü cevap verdim tamam yaşanmış ortak durumlarımız var bir tanışalım dedim ..öyle hoşlanıyorum vs vs de demedim..sonra ne kadar güvenlir ve çapkın olup olmadığını sorguladım ilk arkadaştan..artık ona birşey dedi mi bilmem..
Cnm yaşını bilmiyorum ama 35 yaşın üstünde bekar erkekler açıkçası ya daldan dala çok çapkın oluyorlar yada hemen evlenmek istiyorlar yani evlenmek için evleniyorlar en azından benim katşılaştıklarım öyleydi.umarım istediğin gibi olur hayırlısıylaoff ya ilk defa olmasını çok istedim ve naz yapmadım..
Uzakta öğretmenim ben uzakta nasil gidip geleceğimi söylemiş zaten baştan belliydi ki bu zaten es durumu ile geleceğim arada yaz mevsimi vat neyse işin bahanesi galiba eve kadar bıraktı evin yollarını iyi öğreneyim dedi pat sonra ailesine öyle demiş ailesi de o kadar istiyordu ki olsun akrabalık da var çok kızmış lar ksumuslar gerçekten o An bir olacağına o kadar inandım ki hani bu dersin onuda hissettim..ama sonra şok oldum...erkekleri bu psikolojiye iten ne acaba....yüreğim yanıyor 3 gündür atamadım bu düşünceye iten ne oldu .kafayı yicemhiç gerekçe söyledi mi?? bir de ben bunu hiç tanımıyordum bir anda çıktı geldi masaya yani hiç görmemiştim bile daha önce..
1 hafta öncesinden haber verdi, yüz vermedim ki ama yanii..normal konuştuk masada..sürekli bana bakıyordu kaçamak kaçamak masada da..giderken de baktı ..Belki de adamın haberi yoktu bu plandan ondan dolayı ümit vermemek icin kaçmış olabilir senden. Agirdan aldan kastım, o an olmalıydı yani adamın yanınıza geldigi an. Yuz vermemek bile agırdan almaktır zaten. Ama olan olmuş bence çok takma bu adamı, zaten olgunlaşmamış hala agaçta bir meyve demekki.
ben evlenmek istiyorum zaten kendisi de bir kere evlilikten dönmüş..Cnm yaşını bilmiyorum ama 35 yaşın üstünde bekar erkekler açıkçası ya daldan dala çok çapkın oluyorlar yada hemen evlenmek istiyorlar yani evlenmek için evleniyorlar en azından benim katşılaştıklarım öyleydi.umarım istediğin gibi olur hayırlısıyla
1 hafta öncesinden haber verdi, yüz vermedim ki ama yanii..normal konuştuk masada..sürekli bana bakıyordu kaçamak kaçamak masada da..giderken de baktı ..
canım inan aynı psikolojideyiz şu an..çok hoşlanmıştım kriterlerimi de baya karşılaşıyordu..Uzakta öğretmenim ben uzakta nasil gidip geleceğimi söylemiş zaten baştan belliydi ki bu zaten es durumu ile geleceğim arada yaz mevsimi vat neyse işin bahanesi galiba eve kadar bıraktı evin yollarını iyi öğreneyim dedi pat sonra ailesine öyle demiş ailesi de o kadar istiyordu ki olsun akrabalık da var çok kızmış lar ksumuslar gerçekten o An bir olacağına o kadar inandım ki hani bu dersin onuda hissettim..ama sonra şok oldum...erkekleri bu psikolojiye iten ne acaba....yüreğim yanıyor 3 gündür atamadım bu düşünceye iten ne oldu .kafayı yicem
doğru canım benden yana değilmiş gerçekten..daha dün öğrendim gelemeyeceğini..demek ki niyeti senden yana degilmis. o günden sonra aramamis ki buraya konu actin.
iyi ki sevgilim olmamis de bence.
anlık hoşlantı mıydı bilmiyorum ama kendini o gün davet ettirmeye çalıştı bir yerlere ..ben atlamadım yani tamam sen de gel demedim o gün ona..yani eğer o gün davet etsem atlayacaktı..belki oglandaki hoşlantı anlıktı sizin arkadaşda işgüzarlık yapıp buluşma ayarladıgında ilk duyduğunda bişe diyemedi sonradan geçiştirmek için işim var dedi.
ve ya da günah alıyoruz gerçekten işi vardı bilemeyiz. zaman gösterecek bunu.
o ilk masada gördüğüm gün açıkcası bana aşırı hızlı geldi bu nedenle ondan birkaç gün kaçtım açıkcası ilk günlerde teklif gelseydi bana itici gelecekti istemeyecektim, ben sonradan hoşlandım ya..demek ki niyeti senden yana degilmis. o günden sonra aramamis ki buraya konu actin.
iyi ki sevgilim olmamis de bence.
Evet aynı şeyleri hissediyoruz anlatamam sokaktan insan çevirip herkese anlatasim var ...başta niyetim yoktu aradaki insanlar çok övdü ...kafamda büyüttüm isindim .ilk geldiğinde beğenmedim. ..ama o sicak davrandikcs kaç isindim..... Adamdan daha çok tek sorguladigim neden bu duruma düştüm arada tanıdığık dolu kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.....işlerim hep bıçak gibi kesiliyor sankicanım inan aynı psikolojideyiz şu an..çok hoşlanmıştım kriterlerimi de baya karşılaşıyordu..
o ilk masada gördüğüm gün açıkcası bana aşırı hızlı geldi bu nedenle ondan birkaç gün kaçtım açıkcası ilk günlerde teklif gelseydi bana itici gelecekti istemeyecektim, ben sonradan hoşlandım ya..
Cnm çok üzüldüm senin adına.ama bir kapı kapanır bir kapı açılır.kafanda bitirmeye çalış.işine ver kendini daha çok sosyalleşmrmiz yeni yeni insanlar tanı.zaman geçtikçe unutursun inşallahEvet aynı şeyleri hissediyoruz anlatamam sokaktan insan çevirip herkese anlatasim var ...başta niyetim yoktu aradaki insanlar çok övdü ...kafamda büyüttüm isindim .ilk geldiğinde beğenmedim. ..ama o sicak davrandikcs kaç isindim..... Adamdan daha çok tek sorguladigim neden bu duruma düştüm arada tanıdığık dolu kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.....işlerim hep bıçak gibi kesiliyor sanki
ilk gün deseydi walla istemiycektim ben de zaten bunun bilincindeyim ..çünkü nolduğumu şaşırdım ilk gün..sonra baktım bundan hiçbir kıpırtı yok..aklıma düştü benim de merak ettim nasıl biri diye bunun üzerine azıcık araştırdım..ama şu son 1 -2 hafta içinde dese isterdimgelmemesi seni etkilemis aslinda.gel bulusalım dese ne diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?