- Konu Sahibi tourmaline
-
ben de öyle aynen sıcak biri olduğunu düşündüm , öyle ki arkadaşlarla foto çektirirken ben farketmedim kendisi de arkadan tüm karelere dalmış :) sonradan bir baktım tüm karelerde var..işte o fotolara baka baka da aşık oldum gibiEvet aynı şeyleri hissediyoruz anlatamam sokaktan insan çevirip herkese anlatasim var ...başta niyetim yoktu aradaki insanlar çok övdü ...kafamda büyüttüm isindim .ilk geldiğinde beğenmedim. ..ama o sicak davrandikcs kaç isindim..... Adamdan daha çok tek sorguladigim neden bu duruma düştüm arada tanıdığık dolu kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.....işlerim hep bıçak gibi kesiliyor sanki
Üstte belirttiğim(kırmızı) cümlene dayanarak diyorum ki ne kadar meraklı olduğunu belirtmişsin ve yine belirttiğim(pembe) yazına dayanarakta diyorumki sen böyle meraklı olunca çocuğa itici gelmiş olabilirsin.Erkekler zor kızlardan hoşlanır hatta erkek diye spesifik yapmayım insanlar diyim ben buna.O an güzel gelmişsindir ama direk bu tavırlarda olman onun hoşuna gitmemiştir. sonuçta 1 var arada..bayanlar gece gece konuşucak insan bulamadım canım çok sıkkın..yeni birisiyle tanıştım, kendisi bir arkadaşımın arkadaşı..yemek yerken geldi masamıza oturdu birden bire ve sohbet etmeye başladı..masada 3 bayan ve onunla beraber bir erkek arkadaşımız daha vardı..kendisi bu 1 saat süre boyunca bana çok ilgili davrandı, özellikle beni tanımaya yönelik sorular sordu, kendini bir yerlere davet ettirmeye çalıştı..ben bir tuhaflık olduğunu hissettim..öyle ki masadaki herkes onun bana asıldığını söyledi..sonrasında ben bunu merak ettim kim olduğunu ve netten buldum bir iş sitesi üzerinden ekledim, feysime eklemedim ama yani.daha sonra ortak arkadaşımız bizi arkadaş ortamı içerisinde görüştürmek istedi , bizimki senden hoşlandı senin de gönlün var mı diye sordu bana..tamam dedim çağır tanışırız..1 hafta önce haber verdi arkadaş, o da tamam demiş ama ne yazık ki bir gün önce arkadaşı aradı ve işim çıktı gelemiyorum demiş..tabii ki ben bir anda çok hoşlanmıştım ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım...beni mi beğenmedi diyecem ama beğenmese o zaman o kadar masada beni tanımak için sorular sormaz asılmazdı bana diye düşünüyorum..ayrıca masada bekar bir bayan arkadaş daha vardı ona değil de bana çok ilgili davrandı..sizce neden gelmemiş olabilir? bu ortak arkadaşımız da çok ketum bir arkadaş kendisinin ağzından laf almak mümkün değil..ben gerçekten işinin çıktığına inanmadım açıkcası..zaten gerçekten işi çıksa haftaya falan gidelim derdi..erkek psikolojisinden hiç anlamıyorum..kendimi çok kötü hissettim ve çok üzüldüm.. yani eğer olumsuz bir düşüncesi olsa arkadaş davet ederken o anda olumsuz yanıt vermez miydi acaba? 1 hafta bekler miydi..
hayır ben buna inanmıyorum o zaman derdi ki şu gün yapalım bu gün yapalım..istekli olduğunu belli ederdi yanii..ben daha çok kaçtığını hissettim..ne de olsa 1 hafta öncesinden söyledik..
belki o site üzerinden konuşur benimle diye ekledim..sonuçta feysten değil ynii..linkedinden..ne diye durup dururken adami arastirip birde bilmem ne sitesinde eklediniz ki ? Meraklisi gibi cok anlamsiz olmus
Erkekler tuhaf ne yaptığı belli değil galiba...Ya da böyle durumlarda zorlama oluyor galiba..Doğal ortamda gelişmeli her şey sanki ...Hep kendimi sorguladim nerede hata yaptım. .Çok mu konuştum diyorum ...Hani unursamaz beğenmez mı davransaydim...Yukardan mu baksaydim ...Sonra o ailesine karşı beğenilme hissi yüreğimi ağlatıyor ...Ailesi yazıklar olsun böyle bir kızı kaçırdın çok sey kaçırdın sana bir şey Yapmayacağız demişler ...Zamanında subaylık tan bile istifa etmiş ...şimdi işinin zamanı bile belli değil gece yataktan kalkıp aksam herhangi bir vakit gidebiliyor ben bunu bile sorun etmedim memur olduğum halde ....ben de öyle aynen sıcak biri olduğunu düşündüm , öyle ki arkadaşlarla foto çektirirken ben farketmedim kendisi de arkadan tüm karelere dalmış :) sonradan bir baktım tüm karelerde var..işte o fotolara baka baka da aşık oldum gibi
o gün masama tesadüf mü geldi, önceden mi beni gördü de gözüne kestirdi bilinçli geldi bilemedim.. çünkü arkadaşımı arayıp geldi masamıza..Ben bu adamı garip buldum açıkçası.
Kendi yazılıyor, kendi haber gönderiyor, sonra kendi gelmiyor. Kendi çalmış oynamış sanki.
Adama ve hikayeye anlam veremedim bir yorumum yok.
Erkekler tuhaf ne yaptığı belli değil galiba...Ya da böyle durumlarda zorlama oluyor galiba..Doğal ortamda gelişmeli her şey sanki ...Hep kendimi sorguladim nerede hata yaptım. .Çok mu konuştum diyorum ...Hani unursamaz beğenmez mı davransaydim...Yukardan mu baksaydim ...Sonra o ailesine karşı beğenilme hissi yüreğimi ağlatıyor ...Ailesi yazıklar olsun böyle bir kızı kaçırdın çok sey kaçırdın sana bir şey Yapmayacağız demişler ...Zamanında subaylık tan bile istifa etmiş ...şimdi işinin zamanı bile belli değil gece yataktan kalkıp aksam herhangi bir vakit gidebiliyor ben bunu bile sorun etmedim memur olduğum halde ....
bundan eminsen demek ki gerçekten işi vardı. dedim ya zaman gösterecek. tekrar bir buluşma ayarlanırsa umut bağla. Yok ses çıkmazsa sende üstüne düşme.anlık hoşlantı mıydı bilmiyorum ama kendini o gün davet ettirmeye çalıştı bir yerlere ..ben atlamadım yani tamam sen de gel demedim o gün ona..yani eğer o gün davet etsem atlayacaktı..
aslında hızlı birine hızlı davrandım sanırım..Üstte belirttiğim(kırmızı) cümlene dayanarak diyorum ki ne kadar meraklı olduğunu belirtmişsin ve yine belirttiğim(pembe) yazına dayanarakta diyorumki sen böyle meraklı olunca çocuğa itici gelmiş olabilirsin.Erkekler zor kızlardan hoşlanır hatta erkek diye spesifik yapmayım insanlar diyim ben buna.O an güzel gelmişsindir ama direk bu tavırlarda olman onun hoşuna gitmemiştir. sonuçta 1 var arada..
ahahahha çok iyi demişsin walla..kendimi suçlayıp duruyorum keşke eklemeseydim , keşke buluşma ayarlamasaydık diye..Bu sahsin davranışının senin davranisinla alakasi olduğunu hiic sanmıyorum. Boşuna şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünme ... Inan kendini üzüp hirpaladigina değmez. Bu modelin kafasindan geceni Allah bilir ...
Kesinlikle öyle,bence takmamaya çalış öğrenmiş oldun böyle bak tüm güzellikler seninle olsun :*aslında hızlı birine hızlı davrandım sanırım..
belki o site üzerinden konuşur benimle diye ekledim..sonuçta feysten değil ynii..linkedinden..
ben de hoşlandığımı kendimce belli etmek istedim aslında daha atik davransın ve cesaret bulsun diye..çünkü aradan 1-2 hafta geçti o günden sonra hiç ses gelmemişti..Yanlış yapmışsınız.
Böyle tiplere prim verirseniz popoları kalkar. Aklı başında bir insansınız, bahsettiğiniz tip sizce size göre mi? Böyle adamlar insanlıktan anlamaz.
Suclama ama valla eklemeye falan degmez, cok istiyorsa kendisi eklesin, cok istiyorsa isi ciksa da gitsin ayarlasin. Ama tekrar diyorum seninle alakali degildir. Bunların modeli boyleahahahha çok iyi demişsin walla..kendimi suçlayıp duruyorum keşke eklemeseydim , keşke buluşma ayarlamasaydık diye..
yaa ciddi misin neden gelmemiş ilkine peki??Benimde başıma gelmişti sen yine şanslısin haber vermiş gelemiycem die. Bana o haber de gelmedi saf saf bekledim eve döndümsonra nasıl olduysa 2. Gorusmeye gittim bu sefer geldi sonuç olarak 13 yıldır evliyiz Allah a şükür çok da mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?