- Konu Sahibi tourmaline
-
17 ortak bağlantımız vardı..yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde de eklemesem muhtemelen çıkardı..olsun yeni tanistigin adami ne diye eklersin ki ustelik linkedin profesyonel bir ag oyle sohbet etme yeri degilki kaldi ki adam is arkadasiniz degil meslektasiniz degil is aginizdan biri de degil .... ve belki o site uzerinden konusur benimle diye ekledim lafinda da anlamsiz bir caresizlik var
adam hoslandiysa zaten arada tanidik varmis birsekilde yine denk getirir konusur bulusur karsilasir yani..
Neredeki hata ki...konuşmaksa yanimizda iki kişi daha vardı evli çift biri benim diğeri onun kuzeni ..ister istemez sıcak bir ortam oldu ...Ben zaten herkesle sicak konusan yapim var birde tanidiklar olunca...otobüste konusup kanka yaptigim insanlar bile var...manken gibi oturmak mi gerekiyor soruları hep o sordu ...Ben cevapladım....ne yapacağımı bilemedim..Yanlış yapmışsınız.
Böyle tiplere prim verirseniz popoları kalkar. Aklı başında bir insansınız, bahsettiğiniz tip sizce size göre mi? Böyle adamlar insanlıktan anlamaz.
İşi varmış çok yoğun muş haberde verememişyaa ciddi misin neden gelmemiş ilkine peki??
inşallah bizim de bir 2. görüşmemiz olur..
bana dedi sanki..Neredeki hata ki...konuşmaksa yanimizda iki kişi daha vardı evli çift biri benim diğeri onun kuzeni ..ister istemez sıcak bir ortam oldu ...soruları hep o sordu ...Ben cevapladım
ben de hoşlandığımı kendimce belli etmek istedim aslında daha atik davransın ve cesaret bulsun diye..çünkü aradan 1-2 hafta geçti o günden sonra hiç ses gelmemişti..
İşi varmış çok yoğun muş haberde verememişeğer gerçekten seni istiyorsa bunu telafi etmek için 2. Gorusmeyi isteyecektir zaten :)
bence su aracıları aradan cıkarınbayanlar gece gece konuşucak insan bulamadım canım çok sıkkın..yeni birisiyle tanıştım, kendisi bir arkadaşımın arkadaşı..yemek yerken geldi masamıza oturdu birden bire ve sohbet etmeye başladı..masada 3 bayan ve onunla beraber bir erkek arkadaşımız daha vardı..kendisi bu 1 saat süre boyunca bana çok ilgili davrandı, özellikle beni tanımaya yönelik sorular sordu, kendini bir yerlere davet ettirmeye çalıştı..ben bir tuhaflık olduğunu hissettim..öyle ki masadaki herkes onun bana asıldığını söyledi..sonrasında ben bunu merak ettim kim olduğunu ve netten buldum bir iş sitesi üzerinden ekledim, feysime eklemedim ama yani.daha sonra ortak arkadaşımız bizi arkadaş ortamı içerisinde görüştürmek istedi , bizimki senden hoşlandı senin de gönlün var mı diye sordu bana..tamam dedim çağır tanışırız..1 hafta önce haber verdi arkadaş, o da tamam demiş ama ne yazık ki bir gün önce arkadaşı aradı ve işim çıktı gelemiyorum demiş..tabii ki ben bir anda çok hoşlanmıştım ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım...beni mi beğenmedi diyecem ama beğenmese o zaman o kadar masada beni tanımak için sorular sormaz asılmazdı bana diye düşünüyorum..ayrıca masada bekar bir bayan arkadaş daha vardı ona değil de bana çok ilgili davrandı..sizce neden gelmemiş olabilir? bu ortak arkadaşımız da çok ketum bir arkadaş kendisinin ağzından laf almak mümkün değil..ben gerçekten işinin çıktığına inanmadım açıkcası..zaten gerçekten işi çıksa haftaya falan gidelim derdi..erkek psikolojisinden hiç anlamıyorum..kendimi çok kötü hissettim ve çok üzüldüm.. yani eğer olumsuz bir düşüncesi olsa arkadaş davet ederken o anda olumsuz yanıt vermez miydi acaba? 1 hafta bekler miydi..
17 ortak bağlantımız vardı..yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde de eklemesem muhtemelen çıkardı..
walla ne bileyim yolda karşılaştık ve yüzüme bakamıyordu bundan ne çıkarmalıyım?
Neredeki hata ki...konuşmaksa yanimizda iki kişi daha vardı evli çift biri benim diğeri onun kuzeni ..ister istemez sıcak bir ortam oldu ...Ben zaten herkesle sicak konusan yapim var birde tanidiklar olunca...otobüste konusup kanka yaptigim insanlar bile var...manken gibi oturmak mi gerekiyor soruları hep o sordu ...Ben cevapladım....ne yapacağımı bilemedim..
Bu yorumunuzu okumadan önce belki buluşma teklifinde bulunur diye düşündüm . Yolda görüp yüzünüze bakmıyorsa o ihtimalde yok gibi.walla ne bileyim yolda karşılaştık ve yüzüme bakamıyordu bundan ne çıkarmalıyım?
neden ki? bakamama utanmasından değil mi?kalitesinin dusuk oldugunu cikarmalisin
Ozaman çıkar aklından boşver gereksiz insanmışwalla ne bileyim yolda karşılaştık ve yüzüme bakamıyordu bundan ne çıkarmalıyım?
Karıştırdım galiba ...halen kafayı toplayamadimbana dedi sanki..
ben aradan çıkaramam o çıkarmalıydı diye düşünüyorum..şu saatten sonra zaten kılımı kıpırtdatmam ki..bence su aracıları aradan cıkarın
goruscektık ısın cıkmıs merak ettım kotu bır durum yok degıl mı ıle aracı kısıyı bı konu dısı bırakın bakalım
eger ıstemıyorsa halınden tavrından hıssedersın
ıstıyorsada senın aramanla cesaretlenır yıne anlarsın
o ne dedı bu ne dedı sen ne dedın pekı ay kulaktan kulaga oynar gıbı ask olmaz yahu
yani canım daha çok bakamıyor gibiydi...selam verdi ama yüzüme bakamadı tam..öyle hissettim..Bu yorumunuzu okumadan önce belki buluşma teklifinde bulunur diye düşündüm . Yolda görüp yüzünüze bakmıyorsa o ihtimalde yok gibi.
Yazık ettin ailesi çok iyi çok iyi kiz çok şey kaçırdın demiş sana kol kanat gerecek bir ailenin kızıydi demiş .standartların üstünde çok iyi bir kız yazıklar olsun demişler .Bende aileye güvendim . Adamın daha önceki ilişkisi bir kız terk etmiş işte onunla aynı şehire gelmek istememiş evlenince ...Başka bir kız ise ailesinin istemediği kültür farkı olan bir aile...Bizim aileden kuzenim gelin bu aileye bizden çok memnunlar beni çok severler iste bizi tanıştırmak istediler ama burunlarindan geldi..Çocuktan da artık elini ayağını çekmişler .Bizi de mahçup ettin diye..Tamam beğenmek zorunda değil ama çok olumlu davrandı basta o davranışlarına da kizmislarYani adam anlattığınıza göre dikiş tutturamanış bir tip, siz de aklı başında bir insansınız zaten birbirinize uygun değilsiniz. Böyle tipler sizin gibi insanlardan ilgi görünce genelde havalara girip saçmalıyor demek istedim.
O zaman siz bu kişiden umudunuzu kesin kadınlar anlar genelde daha çok üzmeyin kendinizi.yani canım daha çok bakamıyor gibiydi...selam verdi ama yüzüme bakamadı tam..öyle hissettim..
neden ki? bakamama utanmasından değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?