yeni birisiyle tanıştım ama gelmedi görüşmeye

17 ortak bağlantımız vardı..yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde de eklemesem muhtemelen çıkardı..

Yanlış yapmışsınız.
Böyle tiplere prim verirseniz popoları kalkar. Aklı başında bir insansınız, bahsettiğiniz tip sizce size göre mi? Böyle adamlar insanlıktan anlamaz.
Neredeki hata ki...konuşmaksa yanimizda iki kişi daha vardı evli çift biri benim diğeri onun kuzeni ..ister istemez sıcak bir ortam oldu ...Ben zaten herkesle sicak konusan yapim var birde tanidiklar olunca...otobüste konusup kanka yaptigim insanlar bile var...manken gibi oturmak mi gerekiyor soruları hep o sordu ...Ben cevapladım....ne yapacağımı bilemedim..

yaa ciddi misin neden gelmemiş ilkine peki??
inşallah bizim de bir 2. görüşmemiz olur..
İşi varmış çok yoğun muş haberde verememiş eğer gerçekten seni istiyorsa bunu telafi etmek için 2. Gorusmeyi isteyecektir zaten :)

ben de hoşlandığımı kendimce belli etmek istedim aslında daha atik davransın ve cesaret bulsun diye..çünkü aradan 1-2 hafta geçti o günden sonra hiç ses gelmemişti..

Ama bunu diğer muzdarip hatuna yazdıydım ben

Size niye ekledin diyen çok olmuş ama ben katılmıyorum. Olgun yetişkin insanlar arasında kaç k7vala vb oyunların olması çocukça bence. Ben de hoşlanırsam belli ederim, iyi yapmışsınız siz de. Karşıdaki de at kadar herif ister ya da istemez. Kaçı göçü oyunu bana göre değil ben netlik severim, karşımda da ne istediğinden emin bir erkek görmek isterim. Kaçan göçen saçmalayan kezban adamla hiiiiç işim olmaz.

bence su aracıları aradan cıkarın
goruscektık ısın cıkmıs merak ettım kotu bır durum yok degıl mı ıle aracı kısıyı bı konu dısı bırakın bakalım

eger ıstemıyorsa halınden tavrından hıssedersın
ıstıyorsada senın aramanla cesaretlenır yıne anlarsın

o ne dedı bu ne dedı sen ne dedın pekı ay kulaktan kulaga oynar gıbı ask olmaz yahu

17 ortak bağlantımız vardı..yani tanıyor olabileceğiniz kişilerde de eklemesem muhtemelen çıkardı..

yaa turk erkeklerini bilmiyormusunuz hic adam onu kim bilir nasil anlamis yorumlamistir bosverin gitsin yani bence dusunmenize degmez bundan sonrada sizinle ilk ilgilenen kisiye gereksiz bir caresizlikle soy agaci arastirmasina internetten hakkinda hafiyelige baslamayin zaten ilgilenen adam gibi adamsa, kaliteli biriyse niyeti yaklasimi ciddiyse hos bir sekilde usulunce sizinle tekrardan gorusmenin yollarini arayacaktir vede bulacaktir...
boyle bos adamlarla zaman harcamayin

Yani adam anlattığınıza göre dikiş tutturamanış bir tip, siz de aklı başında bir insansınız zaten birbirinize uygun değilsiniz. Böyle tipler sizin gibi insanlardan ilgi görünce genelde havalara girip saçmalıyor demek istedim.

walla ne bileyim yolda karşılaştık ve yüzüme bakamıyordu bundan ne çıkarmalıyım?
Ozaman çıkar aklından boşver gereksiz insanmış sende onun yüzüne bile bakma ilgilenme kendini birşey sanıyor galiba sinir olurum öyle tiplere hem işte hem gelme hemde artislik yap seni haketmemis..

ben aradan çıkaramam o çıkarmalıydı diye düşünüyorum..şu saatten sonra zaten kılımı kıpırtdatmam ki..

Yazık ettin ailesi çok iyi çok iyi kiz çok şey kaçırdın demiş sana kol kanat gerecek bir ailenin kızıydi demiş .standartların üstünde çok iyi bir kız yazıklar olsun demişler .Bende aileye güvendim . Adamın daha önceki ilişkisi bir kız terk etmiş işte onunla aynı şehire gelmek istememiş evlenince ...Başka bir kız ise ailesinin istemediği kültür farkı olan bir aile...Bizim aileden kuzenim gelin bu aileye bizden çok memnunlar beni çok severler iste bizi tanıştırmak istediler ama burunlarindan geldi..Çocuktan da artık elini ayağını çekmişler .Bizi de mahçup ettin diye..Tamam beğenmek zorunda değil ama çok olumlu davrandı basta o davranışlarına da kizmislar

O seni bir yere davet etmedikçe bu konuyu açma bile bence..onun gelmeme nedeni olabilir ama sizinle gercekten gorusmek ve tanimak istiyorsa sira onda o adim atsin..unutma kaçan kovalanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…