yeni birisiyle tanıştım ama gelmedi görüşmeye

'İstekli olduğunu belli ederdi' yazmışsın ama ilk tanıştığınızda 'kendini bir yerlere davet ettirmeye çalıştı' demişsin. Yani bu adam nazlı belli. Böyle biri istekli olduğunu asla belli etmez. O yüzden ya işi çıktı ertelemedi merak olsun diye bence e amacına ulaşmış belli ki.:).

Belki eski sevgilisiyle falan barışmıştır. Ne biliyim boyle gerizekali sığırları anlamak zor insan adamakıllı bi açıklama yapar

umarım sen haklısındır..bir daha bu konuyu hayatta açmam zaten..gelirse gelir, gelmezse zorla getiremem..

MissCherryBlossom senin şu at takıntını anlamadım gitti

Tipik bir elde ederous bu kiz ise yaramasous ben giderous sendromu. Yuzune bile bakma, her seferinde tersle , bulusma teklif ederse kabul et ama son dakika iptal et. Onaanladigi dilden cevap ver.

Belki de kız arkadaşın senin Hakkı'nda çocuğa senin bi açığını sırrını vs vermiştir bilemiyorum ama çocuk durduk yere yamuk yapmazdı en azından bu gün işim var da bi kaç gün sonra sen müsaitsen buluşalım derdi bence ?

Tek bildigim bir sey var. Bir erkek biriyle gercekten bulusmak isterse gerekirse isini erteler ama bulusmayi ertelemez. Ya da cok cok mecbur kalirsa bulusmayi arayarak baska gune erteler ve bulusmaya da mutlaka gelir. Muhtemelen flort etmeyi seven biri. Ben yuzune bakamama olayini okuyunca aklimdan ilk sunu gecirdim muhtemelen bir kiz arkadasi var. Yuzune bakamama olayini mahcupluk olarak degerlendirme. Cunku erkekler gercekten biriyle gorusmek isterse ne yapar eder bu bulusmayi ayarlar ve cok da rahat yuzune bakarlar tekrar bir randevu almak icin. Belli ki kaciyor. Bu senin hatan degil. Iyi ki de olmamis bence. Cunku boyle bir tip cok ugrastirir seni. Surekli soyle yapti acaba onu mu demek istedi, boyle yapti acaba ne anlama geliyor gibi kafanda binbir soruyla dolasacagina hayatinda net olan biri olsun daha iyi.

Artik kiziyorum. Eskiden kizlar nazli olurdu. Ne oldu da durum tersine dondu, erkekler kiymetli oldu? Kadinlar kulubunde ne kadar konu okursam hepsinde kadinlar kurban rolunde. Erkeklerin pesinde kosan, iliskinin devami icin sacini supurge eden, iliski bitecek diye korkan.... Erkeklerse gayet rahat. Hatta adamlar iliskiyi bitirdiginin ertesi gunu baska bir iliskiye baslayabiliyor. Bizlerse bitmis iliski icin aci cekip duruyoruz.
Konu sahibi lafim sana degil yanlis anlasilmasin. Sadece ne oldu da dunya tersine dondu onu merak ediyorum.

Merhaba:
oncelikle bunlar benim kendi düsüncelerim;
İyi ve ilgili davranmıs olabilir.Davet ettirmeyede ugrasmıs olabilr.Siz neden merak edip arastırıp ekliyorsunuz. Bırakın o arastırsın.arkadaskarına sorsun.numaranızı alsın.faceden eklesin.Pesınızden kossun.Aracı dediğiniz arkadasınız o böyle yapınca size karsı mahcup olması lazımdı.Noldu.Siz o kadar cirkin misiniz yada birilerine yamanmaya calısan bi tipmisiniz.Bence kesinlikle HAYIR.

belki de her kıza yazan tiplerden ve size de yeşil ışık yakacaktı ki vazgeçti. bunun nedeni de beklemeye aldığı diğer bir kızdan olumlu yanıt alması olabilir :) bence umursamayın gelirse sizindir.

Bu ne istek be arkadasim
Ayrica medyum yok aramizda nerden bilelim

bu arkadaşımız erkek , kız değil..bir açığım yok çok şükür..sadece geçmiş yaşanmışlıklarımız ortak gibi çağır istersen demiştim çağırayım mı dediğinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…