- 27 Kasım 2022
- 63
- 42
- 3
- 38
- Konu Sahibi canimkendimm
-
Meslekleriniz, adamin hayata bakisi, sizin evlilikten beklentileriniz vs her sey bu sorunun cevabini degistirebilir. Ustelik neden kendisinizden 10 yas buyuk birisine sans veresiniz bu kismi hic anlamadimMerhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
doğru insanı bulamıyorum. hep üzüldüm hep yanlış insanlara denk geldim. 10 yaş fazla evet ama daha çok çocuğu olması kafamı karıştırıyor. mesleklerimiz benzer onda sıkıntı yokMeslekleriniz, adamin hayata bakisi, sizin evlilikten beklentileriniz vs her sey bu sorunun cevabini degistirebilir. Ustelik neden kendisinizden 10 yas buyuk birisine sans veresiniz bu kismi hic anlamadim
Neden ayrilmis eski esinden en onemli soru bu bence ? Sizin icinizden gelmiyorsa gorusmek icin zorlamayin kendinizi.Merhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?
anlaşamadık diyor ama ayrıntısını bilmiyorum. beni anlıyor fikirlerimiz aynı beni düşünmeye iten tek şey buNeden ayrilmis eski esinden en onemli soru bu bence ? Sizin icinizden gelmiyorsa gorusmek icin zorlamayin kendinizi.
Evet birakin da karissin, kotu insanlara denk gelmeniz hep oyle olacagi anlamina da gelmiyor ustelik. Ha sans vermek istiyorsaniz verin ama adamin bir artisi yok gibi, aksine cokca eksisi mevcut, cekmemis bile sizidoğru insanı bulamıyorum. hep üzüldüm hep yanlış insanlara denk geldim. 10 yaş fazla evet ama daha çok çocuğu olması kafamı karıştırıyor. mesleklerimiz benzer onda sıkıntı yok
Ay dilek ayri bir alemdi. Hepsi ayni degildir bosanan erkeklerin ama iyi arastirmak lazim bir yola cikilcaksa eger. Bazen kadinda da hata olabiliyor annelik duygularida fazla olmayinca bosaniyorlar.Adam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Tabi size iyi davranacaktir, köprüyü geçene kadar prenses gibi ama ben burada öğrendiğim şu söze çok inanıyorum;
Bir kadın çocuğa rağmen boşanıyorsa o adamdan bir halt olmaz, kaçın topuklarinizi kıçınıza vura vura kaçın sonra gelip dilek gibi konular acarsiniz burada.
Dilek olayını bilmiyorum. Ama kafam oldukça karışık. Yoruldum yanlış insanlara rastlamaktan. Kıymet bileni hiç görmedim. Kimisi anne düşkünü kimisi psikopat çıkar kimisi işsiz güçsüz gezer bazısının amacı da aşık rolü yapıp cinsellik yaşamak... Çok yorgun ruhumAdam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Tabi size iyi davranacaktir, köprüyü geçene kadar prenses gibi ama ben burada öğrendiğim şu söze çok inanıyorum;
Bir kadın çocuğa rağmen boşanıyorsa o adamdan bir halt olmaz, kaçın topuklarinizi kıçınıza vura vura kaçın sonra gelip dilek gibi konular acarsiniz burada.
Eski eşinden mi kendinden mi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Kimse ben suçluyum demez kiAy dilek ayri bir alemdi. Hepsi ayni degildir bosanan erkeklerin ama iyi arastirmak lazim bir yola cikilcaksa eger. Bazen kadinda da hata olabiliyor annelik duygularida fazla olmayinca bosaniyorlar.
Belki mutlu olurum diyorum ama bilmiyorum kafam çok karışıkİçinize sinmemiş belli sonra da sinmez.
Kesinlikle katılıyorum.Adam iyi koca,.aile babasi olsa ilk eşi bir çocukla boşanmazdi.10 yaş zaten çok fazla 40.dan sonra yaşlanma hızlanıyor.Adam tamamen loser konumunda size karşı;
-yasli
-dul
-cocuklu
Valla bacım hepimiz öyleyiz, yalnız değilsinDilek olayını bilmiyorum. Ama kafam oldukça karışık. Yoruldum yanlış insanlara rastlamaktan. Kıymet bileni hiç görmedim. Kimisi anne düşkünü kimisi psikopat çıkar kimisi işsiz güçsüz gezer bazısının amacı da aşık rolü yapıp cinsellik yaşamak... Çok yorgun ruhum
Henüz yüzyüze gelmedik telefonda konuştuk ve fotoğraflarını gördüm. Haftasonu görüşmek istedi ama müsait değildimBen ilk görüşmede etkilenmediğim, dış görünüş olarak da çekim hissetmediğim biriyle bir daha görüşmem. Daha önce denedim hiç bir şey değişmedi, adama da umut vadedilmiş olabiliyor çünkü ikinci görüşmeyle. Pek de size uygun gelmedi bana, yokluk psikolojinden çıkın yeni kişilere şans verin.
Ne için gencim? Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor bir türlüÇocuk dediğin üniversite çağında,zaten birkaç seneye kendi hayatini ,ailesini kuracaktır. Çok düşünmen gereken bir şey değil ama sence de bu işler için fazla genç değil misin?
Konuştuğum kişi de öyle savunuyor işte zaten büyüdü uzakta kendi hayatında falan diye. Ben Ne için gencim? Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?