Yeni birisiyle tanıştım ama kafam karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam
Ayyy iğrenç hemen engelle.
Bu nedir ya.

Konuyu güncelledim. Dün görüştük, oturduk sohbet ettik iyiydi falan. Ayrılırken aslında ben 45 değilim 52yim dedi. Başka yalan var mı dedim yok dedi yemin etti. Genç gösterdiğimi söylüyor herkes. Ben de öyle hissediyorum dedi. Şoka girdim hayal kırıklığı yaşadım. İşin garip kısmı da adamı beğenmiş olmam
Bir sonraki buluşmada diyecek ki ben aslında 60 ım ama genç gösteriyorum 😂😂

Dilek olayını bilmiyorum. Ama kafam oldukça karışık. Yoruldum yanlış insanlara rastlamaktan. Kıymet bileni hiç görmedim. Kimisi anne düşkünü kimisi psikopat çıkar kimisi işsiz güçsüz gezer bazısının amacı da aşık rolü yapıp cinsellik yaşamak... Çok yorgun ruhum
Ruhunuz bu kadar yorgunken evlilik kararı almayın. Sizinkine benzer bir hikaye ile ilk kez 34 yaşında evlendim, başıma gelmeyen kalmadı.
Evlenmeden önce babamı kaybetmiştim, eşimin tavrı bana iyi geldi ama baba gibi bir hismiş. 13 yaş büyüktü benimki de.
Bin kere pişman oldum.
İyi düşünün, acele etmeyin.
Ruhunuz bir çağlayan gibi coşmuyorsa, evlenmeyin.
Çocuğu da, eski eşi de, eski deneyimi de hepsi probleme dönebiliyor çünkü siz evliliği bilmiyorsunuz ama karşınızdaki kişi o duyguları çoktan yaşamış ve tüketmiş.
Ortak hayaller bile kurmak zor olabilir.
Ben adamı tanımam etmem ama ruhunuzu dinleyin ve kendinize iyi gelen neyse, onu yaşayın.
Siz de pişman olmayın isterim.

Ruhunuz bu kadar yorgunken evlilik kararı almayın. Sizinkine benzer bir hikaye ile ilk kez 34 yaşında evlendim, başıma gelmeyen kalmadı.
Evlenmeden önce babamı kaybetmiştim, eşimin tavrı bana iyi geldi ama baba gibi bir hismiş. 13 yaş büyüktü benimki de.
Bin kere pişman oldum.
Çocuğu da, eski eşi de, eski deneyimi de hepsi probleme dönebiliyor çünkü siz evliliği bilmiyorsunuz ama karşınızdaki kişi o duyguları çoktan yaşamış ve tüketmiş.
Ben adamı tanımam etmem ama ruhunuzu dinleyin ve kendinize iyi gelen neyse, onu yaşayın.
ben 10 yaşa bile çok derken çok fazla yaş farkı var. zaten en başta söylese görüşmezdim. herşey bir tarafa bir de yalancı olması ayrı bir konu zaten. bana uygun birisi değil

Adama yaş farkı çok ve baştan yalan söyleyen biriyle gelecek düşünemem diyip engelleyin. Beğendimdi diyip duruyorsunuz aman diyim bir yanlış yapmayın engelleyin her yerden gitsin
ben şaşkınlığımdan öyle söylüyorum zaten olmaz çok büyük benden. ben 10 yaşa bile çok derken çok fazla yaş farkı var. bana uygun birisi değil. herşey bir tarafa bir de yalancı olması ayrı bir konu zaten.

ben 10 yaşa bile çok derken çok fazla yaş farkı var. zaten en başta söylese görüşmezdim. herşey bir tarafa bir de yalancı olması ayrı bir konu zaten. bana uygun birisi değil
Daha fazlası da var yani, her mesajı okumadım konuya hakim değilim ama iyi yapmışsınız. Kendiniz için en iyisi.

Ben katılmıyorum.
Anlaşamamış ayrılmıştır.
Ne alajası var yani.
Çok büyük bir önyargı bu .
katılıyorum, ben de rahatsızım boşanan erkeğe illa bir sorunu vardır etiketi yapıştırılmasından. boşanan kadın için de kesin adamda sorun vardı denmesinden :) boşanmak için illa bir tarafın sorunlu olmasına gerek yok, anlaşamamak cok dogal bişey

Bin kere pişman oldum.
Sen hala bu kişiyle evli misin

katılıyorum, boşanan erkeğe illa bir sorunu vardır etiketi yapıştırılmasından. boşanan kadın için de kesin adamda sorun vardı denmesinden :) boşanmak için illa bir tarafın sorunlu olmasına gerek yok, anlaşamamak cok dogal bişey
Aynen .
İlla adam dayakçı falan olmasına gerek yok
Her kadın da melek değil.

Back
X