- Konu Sahibi canimkendimm
konuyu güncelledim adam 45 değilim 52 yim diye itiraf etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu güncelledim adam 45 değilim 52 yim diye itiraf etti
salladım gitti :)Yaşını bile yalan söyleyen insandan bırak eş, arkadaş bile olmaz, sallayın gitsin
52 olduğunu nasıl öğrendinnben 35 im adam 45 im dedi 52 çıktı
oturduk sohbet ettik falan sonra ayrılırken aslında birşey var yaşım 45 değil 52 dedi. kaldım böyle nasıl yani dedim. 45 gösterdiğimi söylüyorlar ben de öyle hissediyorum o yüzden 45 dedim falan dedi. şok oldum. ama adam demese ben 45e inanırdım52 olduğunu nasıl öğrendinn![]()
her ayrıntısını anlatmaması bir yönden iyi çünkü her ayrıntıyı anlatan erkekden bir halt olmaz :) + puan aldı buradan benden. fakat içinizden gelmiyor olması kötü. buraya konu açtıysanız içinizden gelmiyor besbelli.anlaşamadık diyor ama ayrıntısını bilmiyorum. beni anlıyor fikirlerimiz aynı beni düşünmeye iten tek şey bu
her şey bir kenara yaşını yalan söylemesi ve ciddi yaş farkı olması zaten büyük sıkıntıher ayrıntısını anlatmaması bir yönden iyi çünkü her ayrıntıyı anlatan erkekden bir halt olmaz :) + puan aldı buradan benden. fakat içinizden gelmiyor olması kötü. buraya konu açtıysanız içinizden gelmiyor besbelli
onu görmed,m malesef. ya şu zamanda erkeklere güven olmaz. çok dikkatli olmak lazım gerçekten.her şey bir kenara yaşını yalan söylemesi ve ciddi yaş farkı olması zaten büyük sıkıntı
kimseye güven kalmadı. yanlış çağda dünyaya geldik vallaonu görmed,m malesef. ya şu zamanda erkeklere güven olmaz. çok dikkatli olmak lazım gerçekten.
Genc ve iyi niyetli birisin erkekler hele de böyle deneyimi olan yaşi ileri erkekler çok çakal. Sana öyle imaj çizer ki sen kendine uyumlu sanarsın. Seni güzel.analiz eder sana hoşlanacağın tarzda konuşur amaç zaten etkilemek seni . Cok dikkatli ol uzak dur böyle tiplerden. Kaldi ki 2 konusma 1 bulusma ile sana uygun oldugunu ânlayamazsin hemen. Zaman gerekir emin olmak icin. Ayrica bu yasta birinin tekrar çocuk isteyeceğini hic sanmıyorum adam zaten o yollardan gecmis ve tekrar ayni yoruculugu yasamak istemez. Istiyorum diyorsa da yalan soyluyor olma ihtimali yuksek. Tavsiyem uzak durmam. Kendine uygun biri olur umarım ileride hayatında sabirli ol acele etme ..Kırk yılın başı biriyle uyuştum o da böyle çıktı hay şansıma![]()
çok haklısın çok teşekkür ederim iyi ki varsınızGenc ve iyi niyetli birisin erkekler hele de böyle deneyimi olan yaşi ileri erkekler çok çakal. Sana öyle imaj çizer ki sen kendine uyumlu sanarsın. Seni güzel.analiz eder sana hoşlanacağın tarzda konuşur amaç zaten etkilemek seni . Cok dikkatli ol uzak dur böyle tiplerden. Kaldi ki 2 konusma 1 bulusma ile sana uygun oldugunu ânlayamazsin hemen. Zaman gerekir emin olmak icin. Ayrica bu yasta birinin tekrar çocuk isteyeceğini hic sanmıyorum adam zaten o yollardan gecmis ve tekrar ayni yoruculugu yasamak istemez. Istiyorum diyorsa da yalan soyluyor olma ihtimali yuksek. Tavsiyem uzak durmam. Kendine uygun biri olur umarım ileride hayatında sabirli ol acele etme ..
Rica ederim canım sen iyi ol zarar görme. Buna yardimci olursak ne mutlu bizlere.çok haklısın çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Zaten ben 45 yaşa bile çok fazla diyordum. Kendisine de görüşmeden önce defalarca aramızda 10 yaş var nasıl olur falan dedim. Buluştuktan sonra baktı ben olumlu gibiyim gerçek yaşını söyledi. 50 deseydin zaten görüşmezdim seninle dedim. Biliyorum ama zaten 45 görünüyor ve hissediyorum diyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kişiyle zaten olmaz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız :)52 yasinda bir kadin 45im deyip 35 yasinda adama yazsa...,ama yazmaz tabi sansi yok. Cunku erkeklerin en tipsizi culsuzu bile kendisine guveniyor ve yasitini ya da daha gencini hedefliyor. Erkeklerin cogu kendilerinden 10 yas buyuk bir kadin icin bir saniye bile harcamazlar. Siz de oyle yapin. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz. Degerinizi bilin lutfen. Umarim dogru kisiyi bulup cok mitlu olursunuz.
Aynen öyle zaten 50 dese görüşmeyeceğimi biliyor. Ben ki 45 yaşa bile fazla dedim. Resmen kandırmaya çalıştı beni. Neler yaşıyor görüyoruz işte. Zaman harcamıyorum bu kişiye tabi ki. Teşekkür ederim iyi ki varsınız :)Amcaya bakin ya internette 52 diyerek 35 yasindaki kadinla iletisime gecemeyecegini bildigi icin 45'im diye oyaliyor, yuzyuze gorusup begendigini dusununce de gercegi soyleyip kendince hayir diyemeyecegini garantileyecek. Bildiginiz fishing bu yaptigi.
Umarim genc ve guzel halinizle daha fazla bu amcaya saniye harcamiyorsunuzdur.
Kesinlikle katılıyorum.Adam iyi koca,.aile babasi olsa ilk eşi bir çocukla boşanmazdi.10 yaş zaten çok fazla 40.dan sonra yaşlanma hızlanıyor.
Bu nasıl sığ ve ezber bakış açısı. Konunun içeriğini bilmeden, boşanma sebeplerini bilmeden hemen nasıl adamın 5 para etmez olduğu kanısına vardınız? Hiç mi yok etrafınızda anlaşamayıp çocuğuna rağmen boşanan ( ki bazı çocukların ruh sağlığı için sürekli gergin ebeveynlerle yaşamaktansa boşanmak en medeni yol ) evlenmek nasıl normal bir durumsa boşanmak da keza aynı şekilde..
Yorum yapmazsiniz olur biter.Benim yorumuma hakaret ederek cevap vermek zorunda değilsiniz mesela.Ben böyle düşünüyorum ve yazdim.Okumaz geçersiniz olur biter.Uzatip saçmalamaya hakkiniz yok. Siz boşanmış biriyle berabersiniz sanırım, o da sizin sorunuz zaten.
Evet malesef ülkemizde kadinlar, hele de çocuk varsa son raddeye kadar boşanmiyor.Bosaniyorsa da o adamlar 5 para etmiyor.Burda da böyle bir sürü örnek var.istusnalar vardir elbet ama % kaç acaba
Uzatmaniza gerek yok, merak etmiyorum.Sizin fikriniz size, benim ki banaNeden bu kadar yükseldiniz, gerildiniz anlamış değilim şahsınıza hakaret etmedim düşünceleriz sığ geldi sadece.. Benim kiminle beraber olduğum sadece beni ilgilendirir burası ayrı, gördüğünüz 3-5 örneğe istinaden tüm herkesi genellemeniz hiç doğru gelmedi hepsi bu. Çevremde çok var evet boşanmış ve çocuklu kişiyle evlenen inanın bana örnek gösterilecek saygı çerçevesinde evlilikler.. Ha tabii ki ben şimdi diyemem ki hepsi de böyle olacak gönül rahatlığıyla kabul edin. İşin özeti burada sadece KARAKTER.. Karakteri sağlam biri boşanmış olsun, çocuklu olsun, hiç evlenmemiş olsun önemli değil kişiliği oturmuş birini özel durumu yıkamaz yani..
hiç evlenmemişsiniz. bence acele karar veriyorsunuz içinize de sinmiyor .. belki birkaç oturup görüşerek şans verebilirsiniz ama evlenmek için acele etmeyin derim. sonradan pişman olmayınMerhaba herkese, yaşım 35 hiç evlenmedim. Yeni birisi ile tanıştım yaşı 45 daha önce evlenip ayrılmış ve üniversite okuyan bir çocuğu var. Kafalarımız uyuşuyor gibi ama görünüş olarak da çok çekmedi beni ama o beni çok beğeniyor. Çoğu fikrimiz de aynı. Bir şans vermem konusunda ısrarcı. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Bu duruma benzer bir durum yaşayan var mı? yada bana akıl verecek birileri?