- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
duş alırken bulaşıkları yıkayanlar, kıyafetlerle birlikte duşa girenler, sifonu günlerce çekmeyenler...
ben izlerken fenalıklar geçirmiştim vallahi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duş alırken bulaşıkları yıkayanlar, kıyafetlerle birlikte duşa girenler, sifonu günlerce çekmeyenler...
aslında ilginç olan şu o saçma ve pis tavırlarla bile çok iyi ilişkileri ve partnerleri var onlara hiç benzemeyenben izlerken fenalıklar geçirmiştim vallahi.
wow demeniz için değil kriterlerimi fazla bulduğunuz için ben de fazla olmadığını anlatmak için kendi durumumu yazdım. herkesin aynı durumda olma zorunluluğu yok ayrıca. o şekilde yapan kadınların sayısı az değil, türkieyede yaşıyoruz maalesef genel olarak insanlarımız kendi değerni bilmeden yaşıyor özellikle kadınlarİnsanları iyi analiz ettiğim söylenir. O inatlaşma da bence şundan; okuduğu okul, işi, boyu bize wow dedirtmedi onun hırsını yaptı. Çünkü çevresi (ailesi) sürekli onu okumuş etmiş boylu poslu kadınsın diye gazlıyor muhtemelen. Bunların bir çok insanda hatta bizim de çoğumuzda olmasını kabullenemiyor. O yüzden kriterlerini eleştirince hepiniz ev hanımısınız karşınıza ilk çıkanla evlenmişsiniz’e bağladı.
odtü boğaziçi mezunu değilim bilgi burslu mezunuyum bu ayrı bir konu. ben zaten sadece odtü boğaziçi mezunuyla evlenirim de demedim. eğitimli ve kendini geliştrimiş biri olmasını istedim sadece herhangi bir yerde bu mesaj öncesinde okul ismi asla belirtmedim uydurmayın lütfen.Ne okumuş nerde okumuş bilmiyoruz. Ama bir odtü ya da boğaziçi olmadığından neredeyse eminiz![]()
savurganlığa da karşıyım ama herşeyin hayatta dozu var.
yani aynı elbiseden iki tane almak savurganlıktır ama ihtiyacın olanı almalısın.
30 yıllık kıyafetleri ile dolaşan insanlar var, anlayamıyorum
bunları virüs sürecinden önce yapan biriydim zaten hepsini birden olmasa da. çok şükür benim gücüm var ama cepte akrep varsa diye yorumlayamazsınız. Zira önceliğim annemin hastalığına para harcamak önceliğim onun iyi olması için iyi hastanelerde tedavi ettirmem.Eğer bir görsel sanatlar kulübüne falan üye değilseniz haftada üç gün sinemaya gidilmez, bu şekilde sosyalleşilmez de zaten. Niye her söyleneni böyle tuhaf bir yerden algılıyorsunuz?
Bir gün sinemaya gidilir, bir gün rakı balık yapılır, bir gün konsere gidilir, bir gün oyun izlenir, bir gün bara içmeye gidilir, haftasonu festivale, kampa, dağa gidilir. Ve evet bunlar ucuz şeyler değil. Cepte akrep varsa zor.
wow demeniz için değil kriterlerimi fazla bulduğunuz için ben de fazla olmadığını anlatmak için kendi durumumu yazdım. herkesin aynı durumda olma zorunluluğu yok ayrıca. o şekilde yapan kadınların sayısı az değil, türkieyede yaşıyoruz maalesef genel olarak insanlarımız kendi değerni bilmeden yaşıyor özellikle kadınlar
çizginin üstünde biri istediğimi söylemedim kendi çizgimde birini istediğimi söyledim :)ben zaten illa şu kadar harcanmalı demiyorum. tabi ki herkes kesesine göre harcar.
başkasına az gelen bana çok gelir.
konu sahibi beklentilerinin yüksekliğini ısrarla söylediği ve bir çizginin üzerindeki insanları istediği için yazıyorum.
yoksa beraberken gider tostçuda da oturursun.
kendime benzer şartlarda birini istemek katılık mı ?Kriterlerinizi fazla değil gereksiz katı bulduk.
odtü boğaziçi mezunu değilim bilgi burslu mezunuyum bu ayrı bir konu. ben zaten sadece odtü boğaziçi mezunuyla evlenirim de demedim. eğitimli ve kendini geliştrimiş biri olmasını istedim sadece herhangi bir yerde bu mesaj öncesinde okul ismi asla belirtmedim uydurmayın lütfen.
kendime benzer şartlarda birini istemek katılık mı ?
çizginin üstünde biri istediğimi söylemedim kendi çizgimde birini istediğimi söyledim :)
o ikisi dışında da türkiyede çok iyi üniversitelerimiz var koç mesela dünya çapında sıralamya girdi. ya da itü öss de derece yapan inssanlar da giryor bu okullara :) sizin de ortalama üstü kriterleriniz varmış demek ki, benim ortalama kriterlerim sorun olduSiz öyle dediniz demedim, iyi üniversite deyince benim aklıma bu ikisi dışında üniversite gelmiyor o yüzden o ikisini yazdım. Benim evlenmeden önce kriterim üniversite mezunu olması değildi mesela, ortalama üstü bir üniversite mezunu olmasıydı. Burda benim kriter sizinkini dövermiş![]()
bunlar zaten esneklik yapılmaması gereken temel konular çünkü. düzgün işi olsun, üniversite okumuş eğitimli olsun, bunlar da esnek olmam demek işsiz güçsüz ve okumamış biri olması oluyor.Esnekliğiniz sıfıra yakın. Konunuza yazan hemen hemen herkes bu konuda hemfikir sanıyorum.
Yorumlari kaldigim yerden okudum. Yahu 0 000 o adamlari bulmak o kadar zor birsey degil bence.
Cok ust duzey, santorini de evi olan olmasa da bir yurt disinda bir turkiyede ortalama birer evi olan, altlarinda da en azindan bir ev parasi eden arabasi olan yonetici, 180 uzeri bir adamla kuzenim evlendi. Adam da oyle insan icine cikarilmayacak kadar hödük degildi gordugum kadariyla.
Kuzenim lise mezunu sekreterdi, evlendiginde 22 yasindaydi, evlendikten sonra universite okudu. :) Diyeceklerim bu kadar.
Ayni şekilde ben de eşimle denk bir egitime sahip degildim evlenirken, zaten 21 yasinda evlenmiştim ben de. O yaşlarda ne kadar oluyorsa o kadardi..
Bana o yuzden garip gelmiyor, zaten kadin çok ust duzey degil alt duzey de olur diyor. Yani kendine gore boyle seyler istemesi normal ya
Bulur mu bulmaz mi bilmem ama insanlarin biseyler istemesinde sakinca gormuyorum ben, zaten bulamazsa pes edecektir muhtemelen.
öncelikle haftada birkaç defa 100 tl harcamayı çok bulmuyrm, zaten buna benzer yaşıyorum şu an. ama her gün de dışarı çıkmıyorum bunları her gün yapamam dedim sadece. haftada 2-3 günün uygun olduğunu da söyledim. bence siz anlayarak okumuyorsunuz yazılanları. ben tüm yorumlarımda hem kendi durumumumdan hem de kendime benzer şartlarda birini istediğimi üstüne basa basa söyledim ki yine söylüyorum hala anlaşılmadıysa.sanırım bir yerlerde kendinizi yanlış ifade etmişsiniz.
çünkü kendi çizginizde istiyorsanız haftada birkaç defa 100 tl harcamayı çok bulan biri olarak o standartta yaşayan birini seçmelisiniz.
fakat yazdıklarınız belli bir kültür / eğitim / kariyer seviyesinde biri ile olmak istediğiniz. bunun üzerine biz de diyoruz ki o belli seviye için sizin yaklaşımınız az. çünkü o statülerdeki insanlar sizin kendinizden verdiğiniz örneklerdeki gibi yaşamıyor pek.
yani herkes aynı şekilde anladıysa bence bir neyi nasıl ifade ettiğinizi kontrol edin :) sonra özetleyip net şekilde belirtirseniz bence biz de daha net yardımcı olabiliriz :)
Yahu benim için diyorum, benim aklıma bu ikisinden başkası gelmez diyorum. Bir üniversitenin dünya çapında sıralamaya girmesi benim için iyi üniversite kriteri için yeterli değil. O okulun eğitimi yanında kültürü önemli. Odtü ve boğaziçi dışında belli bir kültüre sahip okul yok ülkemizde maalesef. İtü yakın sayılabilir ya da bilkentin de kendine has kültürü vardır ama koç parayı basıp iyi hocaları toplayarak bir yere geldi.o ikisi dışında da türkiyede çok iyi üniversitelerimiz var koç mesela dünya çapında sıralamya girdi. ya da itü öss de derece yapan inssanlar da giryor bu okullara :) sizin de ortalama üstü kriterleriniz varmış demek ki, benim ortalama kriterlerim sorun oldu
az öncede yazdım ama bunlar zaten esneklik yapılmaması gereken temel konular çünkü. düzgün işi olsun, üniversite okumuş eğitimli olsun, bunlar da esnek olmam demek işsiz güçsüz ve okumamış biri olması oluyor. benim isteklerim son derece makul asıl bu şekilde olmazsa sorun yaratabilecek durumlarbence konu bulmanın zor olması değil. daha ziyade onlarla aynı ortamlarda bulunabilmekle alakalı.
tabi ki herşeyin istisnası olur, her maddi durumu ve eğitimi iyi insan illa elit zevklerle farklı ortamlara takılır kuralı yok. ama genelde bu böyle.
burada eleştirilen hiçbir şekilde esnekliğinin olmaması. hem evlenmeyi çok isteyip hem de baştan önyargı ile yaklaşmak, kendisinin de belirttiği gibi en baştan şans vermemek tuhaf geldi insanlara.
bence konu bulmanın zor olması değil. daha ziyade onlarla aynı ortamlarda bulunabilmekle alakalı.
tabi ki herşeyin istisnası olur, her maddi durumu ve eğitimi iyi insan illa elit zevklerle farklı ortamlara takılır kuralı yok. ama genelde bu böyle.
burada eleştirilen hiçbir şekilde esnekliğinin olmaması. hem evlenmeyi çok isteyip hem de baştan önyargı ile yaklaşmak, kendisinin de belirttiği gibi en baştan şans vermemek tuhaf geldi insanlara.