- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
Sen bu konuda haricsin seni baz almadım.Kulturlu olup olmadigini ben ispatlayamam, tabi ki yorumlamaya acik ama birbirlerine güzel davraniyorlar gordugum kadariyla ve mutlular.
Geri kalan nedenler sebepler ceşitlendirilebilir.
Ezmek ve yonetmek isteyen adamin illa genç bir kadinla evlenmesi gerekmiyor. 30lu yaşlarinda bir kadinla evlenip, hem kadini ezip hem parasini ailesine yedirenler de var.
Biz evleneli 6 yil olacak eşimden yana hakaret, baski, deger vermeme gibi şeyler gormedim ben kendi adima.
Ama genellemeye açik bir konu konusuyoruz elbette.
Dış gorunuşe gelince, erkeklerin uzerindeki ilk bakış etkisi oldukça yuksek.
Eşinin bir ara işleri bozulmuş, yorumlarda öyle demistin. Sadece zengin eş isteyen biri olsaydın terk edebilirdin. Ki öyle biri değilsin.duygusal bağ var.
Diğer konuya gelirsek tabi ki mutlulardır.
Sonuçta kazan kazan durumu.
Kadının istekleri oluyor keza erkeğin de oluyor.
Neden mutlu olmasınlar ki..
30 yaşındaki ve üstü kadınları yöneten erkekler de var. Ama açık konuşalım çok az. Ihtimal çok azdır.
20 yaşına göre çok düşüktür.
Ben 33um. 20li yaşlarımı da hatırlıyorum. Şu an beni yönetmek çok zor. Belli değerlerim var. Istersem esnerim. Ama bir erkek beni istediği gibi kontrol edemez. O cok düşük ihtimal.
Dediğimiz gibi bu konu tercih meselesi..
Ama ben gözlemimi söylersem artik çok zengin erkekler, evlenmiyor. Kendi zümresinden bir kadınla bir iki çocuk için evlenip boşanıyor. Sosyoekonomik geliri alt olan kadınlarla da aynı evde yaşıyor. Ondan sıkılınca başkası ile yaşamaya başlıyor. Onu terk ediyor. Bunun nedeni bazı kadınların öyle erkeklere cüzdan muamelesi yapması. Bunu anlayan erkekler de o kadınlara geçici eşya muamelesi yapmaya başladılar.
O yüzden ben konu sahibinin yerinde olsam ortalama candır derim. Çalışan orta segment birini arar aşık olursam da evlenirim.