- Konu Sahibi Bluemoon123
-
Aslında şöyle Ocak sonu gibi evden ayrıldı.subat 15 gibi anlaşmalı boşanma tek celsede bitti. Gerekçeli karar tebliğ ve son itiraz süresi ile beraber mart sonu resmen bosandik. Resmen boşanmanın hemen haftasında sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Nisan sonu evlendi. 3 aylık bir ayrılık resmiyette 1 ay. Ben de bu kadar cabuk olmasının ister istemez üzüntüsünü yaşadım. Demek ki aldatiliyordum diye düşünüyorum. Bilemiyorum.Ben bir buçuk aya takıldım nasıl olabilir bir buçuk ay önce ayrılıp şu an evlenmesi . Raporu hazırlığı gün alması bile belli bir süre. Ne ara tanıştılar tanıdılar sevgili oldular evlendiler anlayamadım
Yürekten amin.Eski kocanizim size yasattigi kabuslari ve sizleyken yasamadigi tum kötü şeyleri yasamasini diliyorum.bazen anlamak ayni şeyleri yaşamasından geçer.
Doğru söylüyorsunuz.Siz de öyle..Karaktersiz adamlara hizmet edip bir de kahirlarini cekmeyecegiz. Yolda bulduklarından görsünler. Allah her şey biliyor. Ilahi adalet...Bizde boşanalı bir buçuk ay olacak beni aldattığı kadınla evlenmeye hazırlanıyor. Hemde mesajlarını yakaladığım konuşma kayıtlarını önüne serdiğim halde asla kabul etmemişti hep inkar etmişti. Çocuklar babasıyla görüşüyor onlardan haber alıyorum. Ama zerre kadar umurumda değil ben ondan boşandığım için şükrediyorum. Arada canımı acıtan şey bize hayatı zehir ederken bize göstermediği ilgiyi sevgiyi o kadına ve çocuğunamı gösteriyordu. Tek düşündüğüm çocuklarımın mutluluğu onlar mutluysa bende mutluyum.
Hemen evlendiğine göre muhtemelen siz evliyken görüşüyorlardı. Böyle bir adamdan kurtulduğun için kurban kesmen lazım. Bence ilahi adalet diye birşey var bekleyip görelim.
Aslında şöyle Ocak sonu gibi evden ayrıldı.subat 15 gibi anlaşmalı boşanma tek celsede bitti. Gerekçeli karar tebliğ ve son itiraz süresi ile beraber mart sonu resmen bosandik. Resmen boşanmanın hemen haftasında sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Nisan sonu evlendi. 3 aylık bir ayrılık resmiyette 1 ay. Ben de bu kadar cabuk olmasının ister istemez üzüntüsünü yaşadım. Demek ki aldatiliyordum diye düşünüyorum. Bilemiyorum.
Öyle de kızlar var diyorsun?? Vardır elbet. Evli adamla birlikte olan ondan medet uman ayıran ve sonra kendi evlenen. Bilmiyorum bu kızların sorunu ne??Benim ex biz daha ayrılmadan (çekilmeli) sevgili bulmuştu.
Kızla sosyal medyadan konuşmaların okudum.
Resmen yerin diline sokup çıkarıyor güzelim kız özürler diliyor düzelicem diyor bide taze sevgililerdi.
Yani erken diye üzülme 3. Karısı olmayı bile dert etmedi o kız ilk evliliğinde.
Gerçekten Böylemi oldu ya inş benim eski de böyle olurÜzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
Yuvam yıkılmasın diye uğraştım demişsiniz ama aslında sadece size göre bir yuva varmış. Eski eşinizin sizinle olan ilişkisini yuva olarak görmemiş zaten. Kendi kafanızda bir mutlu aile imajını siz olusturmussunuz , şimdi merak ediyorsunuz nasıl yuvasını yıkar gider . Ama o yuva ,o evlilik aslında hiç var olmadı, o masal sadece sizin kafanızdaydı. Siz kendinizi ama yuva var, aman şuna da katlanayim , ama yuva var şunu da yapayım dediniz. Kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız aslında.Sonrasında boşanma baskısı yaptı bana. Zorlu bir insandı. Çok yordu beni evliligimizde. Iyi günlere içimdeki sevgiye sığındım. ve yuvanin yikilmamasi için uğraştım.Bosanmaya mecbur bıraktı beni...
Bence oh demelisiniz iyice kafanızdan silin kim gütmeye gerek yok. Hayat size me güzellikler getirecek kim bilirResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Okadar doğruki.. Gerçek sevgi senden birşey çalmaz.sana katar ama senden almaz. Seni hayatla kavga ettirmez.Gerçek sevgi emek istemez, insanı yormaz, çabalamaya ve bir şeyleri yoluna sokmaya çalışmaya gerek kalmaz.
ben artk seni gectim o kıza cok üzülüyorum bugun sana yapan yarın onada yapıcak ya kücüktür yada kandırmıstır kızı belkide alldattı bile demistir erkekler cokk yalancı tatlım kocalara güven olmazzResmi olarak 1 buçuk ay önce boşandığım eşim hemen evlendi. Daha önce konu paylaşmıştım. Sevgilisiyle fotoğraf paylaştı diye. Ayrılık travmasıni henüz atmamisken önce fotoğraf paylaşması ve şimdi de evlendiğini görmek yaşadığımız her şeye ayrılsak dahi çok büyük saygısızlık geldi. Kızını bile bır kere görmeyi istememisken. Yaşadığımız her şey bır çöpmüş. Ne olursa olsun hiç mi içi cizlamaz insanın. Hiç mi vicdanı??Neden bu kadar cabuk evlenir ki bir erkek. Taziyesi bitmeden. Demek ki hemen bitirebilenler var.Peki benim niye öyle değil. Haklı olan taraf iken. Karşısına çıkan kişi bizi ezdi gecirtti kendisine. Eksikmiydim ben?? Ya mücadelelerim emeklerim vazgecmeyislerim. Sevgi emek isterdi diye... Üzgünüm kırgınım. Hiç iyi değilim. Bitse dahi yaşadığımız güzel şeyleri başkasıyla yaşayacak artık. Bir ben yok artık. Ama onun için yerim doluyor demek ki. Biliyorum diyeceksiniz önüne bak. Değmez v.s. Haklısınız. Ama bu hissiyat öyle farklı ki yaşayan bilebilir. Allah kimseyi vefasizlarla sinamasin. Ister istemez benimle evliyken mi başlamış ilişkisine dedirtti. Kafamda cevaplanamaz sorularla bıraktı beni. Kızımızı.. Yuvayi yıktı yuva kurdu...
Ya bu ne güzel bir final böyleÜzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
eski eşinin boşandığı kadını amber heard gördüm ..Üzülerek söyluyorumkı sızınle evlı oldugunuz donemden gelen bır ılıskı bence bu . zaten yuvayı yıkma , anlaşmalı bosanmaya gitmeyi ve davanın kesınleşmesını hızlandırma derdıne dusuyorlar . Benımkıde boşanma davası kararını kendı elden bızzat gezdırerek hemen kararı kesınlestırmıstı ılk basta anlam verememıştım .Boşanmanın kesınleştiği gun kadın cıktı ortaya boy boy fotolar sosyal medyaya koyuyorlardı.Bır yıl gecmeden evlendıler .Düğün davetıylerı kız ısteme nısan duğun organızasyonları ...damatlıklar gelınlıkler gıyıldı dugun hedıyelerı takıldı neler neler ..Sonra altı ayda bırbırlerını oldurmeye kalkmışlar bırbırlerının kollarını cırmalayıp evın duvarlarını bıle kırmışlar . Altıncı ayda evlerı ayırıp bır yıl dolunca anlaşmalı bosandılar .Boaşnma davası bıttıkten sonra kadın buna mal davası actı Hakım 100 mılyar kıtledı benım eskı adama.Sen sabreyle sabreylede seyreyle ...Mevlam senın ve o yavrunun gozyaslarını gormuyormu sanıyorsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?