Yeni boşandığım eşim hemen evlendi.

Aslında şöyle Ocak sonu gibi evden ayrıldı.subat 15 gibi anlaşmalı boşanma tek celsede bitti. Gerekçeli karar tebliğ ve son itiraz süresi ile beraber mart sonu resmen bosandik. Resmen boşanmanın hemen haftasında sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Nisan sonu evlendi. 3 aylık bir ayrılık resmiyette 1 ay. Ben de bu kadar cabuk olmasının ister istemez üzüntüsünü yaşadım. Demek ki aldatiliyordum diye düşünüyorum. Bilemiyorum.

Bizde boşanalı bir buçuk ay olacak beni aldattığı kadınla evlenmeye hazırlanıyor. Hemde mesajlarını yakaladığım konuşma kayıtlarını önüne serdiğim halde asla kabul etmemişti hep inkar etmişti. Çocuklar babasıyla görüşüyor onlardan haber alıyorum. Ama zerre kadar umurumda değil ben ondan boşandığım için şükrediyorum. Arada canımı acıtan şey bize hayatı zehir ederken bize göstermediği ilgiyi sevgiyi o kadına ve çocuğunamı gösteriyordu. Tek düşündüğüm çocuklarımın mutluluğu onlar mutluysa bende mutluyum.
Hemen evlendiğine göre muhtemelen siz evliyken görüşüyorlardı. Böyle bir adamdan kurtulduğun için kurban kesmen lazım. Bence ilahi adalet diye birşey var bekleyip görelim.

Doğru söylüyorsunuz.Siz de öyle..Karaktersiz adamlara hizmet edip bir de kahirlarini cekmeyecegiz. Yolda bulduklarından görsünler. Allah her şey biliyor. Ilahi adalet...

Benim ex biz daha ayrılmadan (çekilmeli) sevgili bulmuştu.
Kızla sosyal medyadan konuşmaların okudum.
Resmen yerin diline sokup çıkarıyor güzelim kız özürler diliyor düzelicem diyor bide taze sevgililerdi.
Yani erken diye üzülme 3. Karısı olmayı bile dert etmedi o kız ilk evliliğinde.

Öyle de kızlar var diyorsun?? Vardır elbet. Evli adamla birlikte olan ondan medet uman ayıran ve sonra kendi evlenen. Bilmiyorum bu kızların sorunu ne??

Gerçekten Böylemi oldu ya inş benim eski de böyle olur

Psikiyatrist bir arkadaşım aldatan erkekler yakalanacağını hissedince anlaşmalı boşanmayı tercih ediyor demişti. Ne derece doğru bilemem. Elbette düşünüyor ve üzülüyorsunuz da siz de biliyorsunuz geçecek bu günler. Herkes kendi davranışından sorumludur. 1,5 ay sonra evlendi diye benim neyim eksik diye sorgulamışsınız. Yapmayın. Bence sizin fazlanız var ve o kendi ezikliğini bu şekilde kapatıyor. Baksanıza sizden ayrılınca 1,5 ay yalnız yaşayabildi sadece, tek başına hayat sürdüremiyor bile. Güzellikler sizinle olacak sadece inanın.

Yuvam yıkılmasın diye uğraştım demişsiniz ama aslında sadece size göre bir yuva varmış. Eski eşinizin sizinle olan ilişkisini yuva olarak görmemiş zaten. Kendi kafanızda bir mutlu aile imajını siz olusturmussunuz , şimdi merak ediyorsunuz nasıl yuvasını yıkar gider . Ama o yuva ,o evlilik aslında hiç var olmadı, o masal sadece sizin kafanızdaydı. Siz kendinizi ama yuva var, aman şuna da katlanayim , ama yuva var şunu da yapayım dediniz. Kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız aslında.
Onun için sadece kağıt üzerinde kalmış bir formalite son buldu , sizin için mutlu yuva bitti , fedakarlık yaptınız okadar görmedi diye düşünmeyin. Siz o fedakarlıkları aslında kendiniz için yaptınız ama eşinizden karşılık bekleniz. Ve tabiki karşılık gelmedi.
Bir süre üzülmeniz normal ama bunu korkunç bir hale getirmeyin , çocuğunuz var ,onun için hayata tutunmaniz lazim

Resmi olarak 1,5 ay sonra evlenmistir ama belki bosanma sureciniz benimki gibi cok uzun surmustur. O donemde tamamen evlerinizi ayirip kendi yasantinizi kurduysaniz baskasi ile tanismis olabilir. Lakin resmi olarak halen evli iken 1 birliktelige baslamak da ne kadar etik o da ayri tartisilir. Ancak bosanma davalari da cok uzun suruyor. Ben bekledim, siz de beklediniz belki. Ama sahis beklememis demek ki yeni iliskisi icin. Hayiflanarak bu dusunceler sizi yipratir. Siz de kendi yasaminiza odaklanin bence.

Bence oh demelisiniz iyice kafanızdan silin kim gütmeye gerek yok. Hayat size me güzellikler getirecek kim bilir

ben artk seni gectim o kıza cok üzülüyorum bugun sana yapan yarın onada yapıcak ya kücüktür yada kandırmıstır kızı belkide alldattı bile demistir erkekler cokk yalancı tatlım kocalara güven olmazz

Bu dönemde bence kızınıza karşı dürüst olun. Hep örneklerini görüyorum aman babasını kötü bilmesin aman arası bozulmasın deyip adam melaikeye dönüşüyor cocugun gözünde. Net baban bizi terketti ama onun kaybı biz seninle birbirimize yeteriz kızım deyip önüme bakardım. yok anne babalar birbirini sevmeyebilir ama bu demek değil ki seni sevmiyor vs( ki sizin anlattıgınıza göre hakkaten kızınızı sevmiyor) demek yerine, ben seni iki kişilik tüm kalbimle seviyorum tüm dünyaya karşı biz ikimiz deyip büyütürdüm kızımı. Çünkü bazı erkekler anlayışı haketmiyor. Hem belki kızınız da karşısına çıkan her erkeğe güvenmemeyi öğrenir.

Yeni baslamis bir ilişki değildir bu. Evlenmeye karar verilmişse zaten bir süredir devam ediyordur. Boşanma sürecini yasadiklarinizi bilemiyorum fakat belli ki kızını da sizi de çoktan gözden çıkarmış. Biliyorum uzaktan söylemesi kolay, yaşayan bilir fakat bu saatten sonra yapmanız gereken iyi bir destek alıp dimdik yolunuza devam etmek. Arada haber getirip götürenler olacaktır, kulaklarınızı tıkayın. Kizinizla birlikte bu süreci en sağlıklı şekilde alabilmeniz ümidiyle...

Ya bu ne güzel bir final böyle

eski eşinin boşandığı kadını amber heard gördüm ..

Bende boşanmayı hızlandırmasini önceden ilişki yaşamasına bagladım. Bu devirde kimse 1.5 ayda tanışıp nikah masasına oturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…