Yeni burnuma kavuşuyorum geri sayıma başlıyorum inşallah :))

zeynep1zeynep

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
30
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Buradan paylaşmak dertleşmek istedim. Taa liseden beridir (kendimi bildim bileli burnumu beğenmiyorum ama malesef ancakk ekonomik özgürlüğüme kavuştum ve biraz birikim yaptım. Bunu da burnuma yatırcam çok çok yakında. Randevu almadım henüz aslnda aklımda birkaç doktor var sizden de duymak istedim birşeyler. Var mı önerisi olann? İstanbuldaym Avrupa yakası

valla burda 2 doktordan başkaöne çıkan yok.anlamadım ki ben de .alternatif çok olacak ki biz de değerlendirelim.

Öncelikle merhaba,
Kendim hakkında senin düşündüklerini düşünmekteyim. Çevremdekiler burnumda hiç sorun olmadığını söyleselerde ben yinede estetik olma taraftarıyım.
Burnumun sol tarafına et büyümesi sorunu oluşmaya başladı sanırım bunu bahane edip bende yeni bir burun ile tanışacağım. Buradan okuduklarım kadarıyla bir kaç doktorun ismine ulaştım. Bunlar ; Barış çakır ,Emre İlhan ,İlker Manavbaşı ve Tuğrul Maral.
Tuğrul Maral ile mailleşme fırsatım oldu çok detaylı ve çok ilgili bir mail yazmıştı. Fiyatını ve daha önce yaptığı estetik resimlerini gönderdi. Çok kabul edilebilir bir rakam bildirdi.
Barış çakır ve Emre ilhan kendilerini kanıtlamış doktorlar fakat fiyat konusunda çıtanın üstündeler sanırm (?)
sende bu tür bilgilere ulaşırsan paylaşırsan sevinirim.

Az önce estetik dr. Muhammet Dilber 'in yaptığı bir kaç burun gördüm. Hepsi birbirinden güzeldi. Fiyat olarak 5.500 TL bir bilgi var.
Okuduklarım ve gördüklerimden sonra listemdeki baş sırayı aldığını söyleyebilirim.

bende dusunuyırum burnum fazla kötu deil ama yaptırdıgım zaman sonra pişman olmak istemem dogru bi karar vermek lasım benım aklımda 2 isim var barış çakır ve emre ilhan yanlız tek sorun fiyatları benim için ne yapcam bılmıom

ben gulguler konuyu actı sandımm zeynepmış konuyu acan kusra bakmyn yanlış anlasılmaaaaa oldu

Kızlar bende haftaya kavuşuyorum yeni burnuma. Muhammed Dilber e olucam. Forumdan buldum doktorumu. Yaptığı burunlarıda canlı gördüm ve çok beğendim. İnşallah bende memnun kalırım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

slm arkadaşlar birde dr.ergin kiliç var fiyat 2000 tl veriyormuş,istinye devlet hastanesinin doktoru

slm acaba fiyatı ve nerde olacağını öğrenmem mümkünmü

slm nasıl bir fiyat verdi öğrenebilirmiyim

Seni ilgiyle takip ediyor olacağım. İnşallah kolay ve sorunsuz bir süreç olur.
Nasıl karar verdin, görüşme nasıl geçti bize anlatırmısın biraz.

Seni ilgiyle takip ediyor olacağım. İnşallah kolay ve sorunsuz bir süreç olur.
Nasıl karar verdin, görüşme nasıl geçti bize anlatırmısın biraz.

Canım ben çok uzun süredir olmak istiyordum, kısmet bu yılaymış. Kafamda bi kaç dr vardı, görüştüm bazılarıyla. Sonuçta Muhammet beye karar verdim. Daha önce ameliyat olan hastalarıda çok yardımcı oldular saolsunlar.

İnşallah bu konuda sende bana referans olursun. :)
Takipteyim.
Şimdiden geçmiş olsun.

Benim doktorum Fatih Dağdelen'di. Çooooooooooooook ama çoooooooooooooooook memnunum kesinlikle öneriyorum..kendiside çok tatlı ve nazik bir insan çokta güven verici. Bağdat caddesinde yeri. albümde fotoğrafda var bakabilirsin canım.

kızlar teşekkürler yorumlarınız tavsiyeleriniz içinn. bir arkadaşımın arkadaşı vasıtasyla dr. nazmi bayçın ile görüştm. çok şeker bir adam. ama fiyat konusunda düşünüyorum hala. dediğiniz doktorlarla da bir görüşmem lazım. malum ölle milyarlar kazanmıyorum :)) tam 12den vurmam gerek. hepsini tek tek arayıp görüşüp burdan yazcamm. yalnız avrupa yakasındaym ben şişli taraflarnda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…