- Konu Sahibi zeynep1zeynep
-
Merhaba arkadaşlar. Buradan paylaşmak dertleşmek istedim. Taa liseden beridir (kendimi bildim bileliburnumu beğenmiyorum ama malesef ancakk ekonomik özgürlüğüme kavuştum ve biraz birikim yaptım. Bunu da burnuma yatırcam çok çok yakında. Randevu almadım henüz aslnda aklımda birkaç doktor var sizden de duymak istedim birşeyler. Var mı önerisi olann? İstanbuldaym Avrupa yakası
Kızlar bende haftaya kavuşuyorum yeni burnuma. Muhammed Dilber e olucam. Forumdan buldum doktorumu. Yaptığı burunlarıda canlı gördüm ve çok beğendim. İnşallah bende memnun kalırım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Öncelikle merhaba,
Kendim hakkında senin düşündüklerini düşünmekteyim. Çevremdekiler burnumda hiç sorun olmadığını söyleselerde ben yinede estetik olma taraftarıyım.
Burnumun sol tarafına et büyümesi sorunu oluşmaya başladı sanırım bunu bahane edip bende yeni bir burun ile tanışacağım. Buradan okuduklarım kadarıyla bir kaç doktorun ismine ulaştım. Bunlar ; Barış çakır ,Emre İlhan ,İlker Manavbaşı ve Tuğrul Maral.
Tuğrul Maral ile mailleşme fırsatım oldu çok detaylı ve çok ilgili bir mail yazmıştı. Fiyatını ve daha önce yaptığı estetik resimlerini gönderdi. Çok kabul edilebilir bir rakam bildirdi.
Barış çakır ve Emre ilhan kendilerini kanıtlamış doktorlar fakat fiyat konusunda çıtanın üstündeler sanırm (?)
sende bu tür bilgilere ulaşırsan paylaşırsan sevinirim.
slm acaba fiyatı ve nerde olacağını öğrenmem mümkünmü
Kızlar bende haftaya kavuşuyorum yeni burnuma. Muhammed Dilber e olucam. Forumdan buldum doktorumu. Yaptığı burunlarıda canlı gördüm ve çok beğendim. İnşallah bende memnun kalırım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Seni ilgiyle takip ediyor olacağım. İnşallah kolay ve sorunsuz bir süreç olur.
Nasıl karar verdin, görüşme nasıl geçti bize anlatırmısın biraz.
slm nasıl bir fiyat verdi öğrenebilirmiyim
Canım ben çok uzun süredir olmak istiyordum, kısmet bu yılaymış. Kafamda bi kaç dr vardı, görüştüm bazılarıyla. Sonuçta Muhammet beye karar verdim. Daha önce ameliyat olan hastalarıda çok yardımcı oldular saolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?