- Konu Sahibi zeynep1zeynep
-
bende burun ameliyatı olmak istiyorum da fiyat acayip yüksek ya
dr muhammet dilber muhakkak araştırın 2. görüşmem bu hafta salı yapıştım yakasına :) emre ilhanıda begenıyorum fakat minnacık oyuk kavisli baya kalkık burunlar yapıyor ama başarılı bir dr.
Merhaba arkadaşlar. Buradan paylaşmak dertleşmek istedim. Taa liseden beridir (kendimi bildim bileliburnumu beğenmiyorum ama malesef ancakk ekonomik özgürlüğüme kavuştum ve biraz birikim yaptım. Bunu da burnuma yatırcam çok çok yakında. Randevu almadım henüz aslnda aklımda birkaç doktor var sizden de duymak istedim birşeyler. Var mı önerisi olann? İstanbuldaym Avrupa yakası
kızlarr bende cumartesi sabahı estetik olacağım çok heycanlıyım ve korkuyorum da aynı zamanda
slm acaba fiyatı ve nerde olacağını öğrenmem mümkünmü
Doktoruna güveniyorsan hiç korkmana gerek yok :) ben oldum bugun 11. günüm ameliyat değil de sonrası önemli . İnşallah istediğin gibi olur sadece içini rahat tut . Sonrasında olacak morluk , şiş için psikolojini ayarla.Çoğu kişi bu morluk ve şişliklerden ya da zamana yayılan düzelmelerden dolayı şikayetçı oluyor ama eğer ameliyattan önce sabırlı olman gerektiğini kendine inandır gerisi geliyor :)
Aynen canim. Cumartesi sabahi oldum ameliyatimi dr.berker beye ve suan ikinci gunum yuzum biraz fazla mor ama derim hassas o yuzden bazen yuzumu gorunce uzulsemde sabrediyorum
@sem cok gecmis olsun canım iyilesir iyileşmez foto bekliyoruz:)
güle güle kullan, geçmiş olsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?