Yeni burnuma kavuşuyorum geri sayıma başlıyorum inşallah :))

hayırlısı olsun cnm inşallah istediğin şekilde olur .forumlardan incelediğim kadarıyla iyi bir doktor sanırım kendisi , bol şans :)

kızlarr yepyeni burnuma kavuştum bile ameliyat harika geçti sonrasında bir süre ağrım oldu ama çok sürmedi. hafif morluk ve şişlikleri de ve biraz kan pıhtılarını (bööğ) atlattıktan sonra şuan süperim doktorumu soranlar vardı. avrupa estetik nazmi bayçın ile oldum burun ameliyatımı. bir süredir yazamadım bayaaa bir cevap gelmiş beklemediğim kadarr teşekkürler herkese tavsiyeleriniz için de çok teşekkürlerr. birkaç doktorla görüştükten sonra nazmi beye karar verdimm. Yeni ameliyatlarda görüşmek üzereee

Kızlar oldum ameliyatımı şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım dilerim bundan sonrasıda hep böyle geçer. Herkese sorunsuz bir süreç dilerim

bide yeni burun ameliyatı olanlar bilgi vermeyi ihmal etmesinler lütfen çünkü kararsızlık çok kötü doktor araştırması yapmak çok zor

Merhaba benm alcim cikali bir hafta oldu 1 hafta cok zorlandm ama suanda rahatim burnumda cok guzel oldu doktorum umut ozbebit kayseride oldum. Cektiginiz sikintiya degiyor gercekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…