Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Arkadaşlad merhabe ben Kayseride Ahmet Tuna Erene burun ameliyatı oldum, daha önceden sağ tarafa hafif bir eğrilik vardı alçılarım çıktıktan sonra eğriliğin hala devam ettiğini gördüm şu an 25. Günümdeyim ve eğrilik geçmedi masajla düzelecek dedi doktorum ne düşünüyorsunuz ?

Gecmis olsun ameliyat masasi fotosu isteyin dr dan kibarca yani herkese soyluyorum ameliyatta cekmiyorm.diyen dr dan da ozel olarak cekmesinu ustesinler yaptiracaklar daha belirleyici olur masajin faydasi var diyorlar dr unuzun soylediklerini yapin

Yaz bekliyorum korktugumz gibi olmadigini anlayacagin bi operasyon dilerim sana
Tekrar merhaba benim ameliyatım bugüne alındı bugün saat 3 te ameliyata gireceğim .. yine sizin tecrübelerinize başvurmak istedim . Dün tahlillerim oldu . Sadece kan alındı akciğer kalp ekg falan çekilmedi normal mi acaba . Kandaki ameliyatı etkileyecek değerlere bakılacakmış birde pıhtılaşmaya . Yeterli mi bu tetkikler sizce

Canim dilerim saglicakla cikmissindir dr dan daha iyi bilemeyiz onlar anlarlar bana da kan tahlilleri ve kalple ilgili seylrr yapildi ameliyat suresince zaten kalple ilgili bantlar takiliydi mememde hazirlik asamasinda gordum sanirim.onlarin kontrolundesin zaten nasilsin umarim iyisindir daha ayilmamissindir narkozdan :)

Valla doktor bana 1 haftada iş başına geçersin dedi ama bence öyle olmuyor. Bende morluk yoktu ama yürürken burnum sallanıyordu sanki eğilemiyorsunuz.

Gecmis olsun ameliyat masasi fotosu isteyin dr dan kibarca yani herkese soyluyorum ameliyatta cekmiyorm.diyen dr dan da ozel olarak cekmesinu ustesinler yaptiracaklar daha belirleyici olur masajin faydasi var diyorlar dr unuzun soylediklerini yapin
Çok teşekkür ederim yanıtladığın için, bende hemen istedim ama çekmediğini söyledi, eveg arkadaslar kesinlikle başta fotoğraf çekmesini isteyin aylarca merakta kalmayın

Benim atel hala çıkmadı Cuma çıkacak. Geçen hafta çarşamba ameliyat olmuştum Perşembe en kötü günümdü. En kötü dediğim de göz kapağım kızarmıştı sadece yanaklarım şişmişti o yani. Cumartesi Ankaradan İstanbul’a düğüne gittim. Pazar’dan beri de burnumdan çok rahat nefes alıyorum tek sorunum sürekli sırt üstü ve baş yukarıda yatmak bir süre böyleymiş Görünüşü de güzel olmuşsa doktorumu havaya hoplatıcam. Dünyadaki en rahat ameliyat ve sonrası sürecini geçirdim herhalde

Masallah benimde cok.kolaydi her evrem

Tekrar merhabaaa :) dün 15:00 da ameliyata girdim 18:00 da odaya alınmışım . Ayılmam 19:00ı buldu olay tamamen dediğiniz gibiymiş boşuna stres yapmışım çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten Allah razı olsun

14. Gunum simdilik bi sıkıntım yok ucunun sisligi disinda

Ameliyattan ciktikdan 4 saat sonra ictim. Hala iciyorum

Massallah guzelim cok sevindim suanki ameliyatlar dis cektirmekten daha kolay olana kadar bi de tampon cikana kadar gerisi kolay bitti gitti hadi simdiden cok gecmis olsun :)

Massallah guzelim cok sevindim suanki ameliyatlar dis cektirmekten daha kolay olana kadar bi de tampon cikana kadar gerisi kolay bitti gitti hadi simdiden cok gecmis olsun :)
Çoook teşekkürler buraya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)

Eklentiler

• 518398A6-1580-424D-9BF7-ACD175E3EB94.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 352
Çoook teşekkürler buraya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah

Benimde etler yakildi falan zaten sigarabasli basina konkalari sisiren bisey bende tiryakiydim 4 ay once biraktim ameliyattan cok once yani suan sigarasiz mutluyum mutlu olmaliyim :)) bazen degilim ama boyle dersem iyi olur ,cocuklarimdan sigara yuzunden erken ayrilmak zorunda kalmayi istwmedim ve o parayi onlara harcarm diye kendi irademle biraktim icki bil3 daha masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…