Gecmis olsun ameliyat masasi fotosu isteyin dr dan kibarca yani herkese soyluyorum ameliyatta cekmiyorm.diyen dr dan da ozel olarak cekmesinu ustesinler yaptiracaklar daha belirleyici olur masajin faydasi var diyorlar dr unuzun soylediklerini yapinArkadaşlad merhabe ben Kayseride Ahmet Tuna Erene burun ameliyatı oldum, daha önceden sağ tarafa hafif bir eğrilik vardı alçılarım çıktıktan sonra eğriliğin hala devam ettiğini gördüm şu an 25. Günümdeyim ve eğrilik geçmedi masajla düzelecek dedi doktorum ne düşünüyorsunuz ?
Tekrar merhaba benim ameliyatım bugüne alındı bugün saat 3 te ameliyata gireceğim .. yine sizin tecrübelerinize başvurmak istedim . Dün tahlillerim oldu . Sadece kan alındı akciğer kalp ekg falan çekilmedi normal mi acaba . Kandaki ameliyatı etkileyecek değerlere bakılacakmış birde pıhtılaşmaya . Yeterli mi bu tetkikler sizceYaz bekliyorum korktugumz gibi olmadigini anlayacagin bi operasyon dilerim sana
Canim dilerim saglicakla cikmissindir dr dan daha iyi bilemeyiz onlar anlarlar bana da kan tahlilleri ve kalple ilgili seylrr yapildi ameliyat suresince zaten kalple ilgili bantlar takiliydi mememde hazirlik asamasinda gordum sanirim.onlarin kontrolundesin zaten nasilsin umarim iyisindir daha ayilmamissindir narkozdan :)Tekrar merhaba benim ameliyatım bugüne alındı bugün saat 3 te ameliyata gireceğim .. yine sizin tecrübelerinize başvurmak istedim . Dün tahlillerim oldu . Sadece kan alındı akciğer kalp ekg falan çekilmedi normal mi acaba . Kandaki ameliyatı etkileyecek değerlere bakılacakmış birde pıhtılaşmaya . Yeterli mi bu tetkikler sizce
Çok teşekkür ederim yanıtladığın için, bende hemen istedim ama çekmediğini söyledi, eveg arkadaslar kesinlikle başta fotoğraf çekmesini isteyin aylarca merakta kalmayınGecmis olsun ameliyat masasi fotosu isteyin dr dan kibarca yani herkese soyluyorum ameliyatta cekmiyorm.diyen dr dan da ozel olarak cekmesinu ustesinler yaptiracaklar daha belirleyici olur masajin faydasi var diyorlar dr unuzun soylediklerini yapin
Masallah benimde cok.kolaydi her evremBenim atel hala çıkmadı Cuma çıkacak. Geçen hafta çarşamba ameliyat olmuştum Perşembe en kötü günümdü. En kötü dediğim de göz kapağım kızarmıştı sadece yanaklarım şişmişti o yani. Cumartesi Ankaradan İstanbul’a düğüne gittim. Pazar’dan beri de burnumdan çok rahat nefes alıyorum tek sorunum sürekli sırt üstü ve baş yukarıda yatmak bir süre böyleymişGörünüşü de güzel olmuşsa doktorumu havaya hoplatıcam. Dünyadaki en rahat ameliyat ve sonrası sürecini geçirdim herhalde
Tekrar merhabaaa :) dün 15:00 da ameliyata girdim 18:00 da odaya alınmışım . Ayılmam 19:00ı bulduCanim dilerim saglicakla cikmissindir dr dan daha iyi bilemeyiz onlar anlarlar bana da kan tahlilleri ve kalple ilgili seylrr yapildi ameliyat suresince zaten kalple ilgili bantlar takiliydi mememde hazirlik asamasinda gordum sanirim.onlarin kontrolundesin zaten nasilsin umarim iyisindir daha ayilmamissindir narkozdan :)
Kisiden kisiye degisir ama morluk yok ise 3. Gun is basi yapilirben 2 cocuk baktim ciktigim andan bu yana :) agir bir is degilse 10gun buyukbi dinlenme suresi herseynormale doner bu surede
Ameliyattan ciktikdan 4 saat sonra ictim. Hala iciyorumBenim 40 gün oldu nerdeyse. Ilk 15 gün geçtiği için mutluyum . Eskiye nazaran çok iyi . Şişlik inmesini beklemekle masaj yapıp burnu habire yıkamak nemli tutmak krem vs geçiyor . Ilk günlerdeki gibi sürekli elimde telefon foto çekinme dönemi de bitti çok şükürşimdi sabır vakti.. Hâlâ dikkat gerektiriyor tabi güneş kremi olsun , burun üstü temizliği veya burnu korumak , yatış şekli falan olsun. Ama bir tavsiye vermek istiyorum. Biliyorum elinde değil ben de yaptım amaaa burayı okucaksan da güzel sonucu olan veya bilgilendirici konuları oku. Habire başka burunlardaki sorunları okudukça kafayı siyirmaya yaklasiyo insan yani hep kusur buluyor doktorla iletişimde olmak güzel.. değişimi izlemek de. Bir tek sıkıntım var be nim o da sigara içki icememek hâlâ hee bir de eski ifadem hâlâ gelmedi bıyık bolgem şiş üst dudak konuşurken az oynuyor ağız Tam açılmıyo vs küçük ayrıntılar. Kendine dikkat et geçmiş olsun :)
Massallah guzelim cok sevindim suanki ameliyatlar dis cektirmekten daha kolayTekrar merhabaaa :) dün 15:00 da ameliyata girdim 18:00 da odaya alınmışım . Ayılmam 19:00ı bulduolay tamamen dediğiniz gibiymiş boşuna stres yapmışım çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten Allah razı olsun
Çoook teşekkürlerMassallah guzelim cok sevindim suanki ameliyatlar dis cektirmekten daha kolayolana kadar bi de tampon cikana kadar gerisi kolay bitti gitti hadi simdiden cok gecmis olsun :)
Sigara mı içki mi ohh afiyet olsun canım ben alerjigim üstelik etlerim yakıldı içemem şuanAmeliyattan ciktikdan 4 saat sonra ictim. Hala iciyorum
Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallahÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Hatta bisey diyimmi emre ilhanin burunlara benzemisÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Oh oh maşallah inşallah şekli de güzel olur da tadından yenmezMasallah benimde cok.kolaydi her evrem
Burnunuz çok güzel görünüyor,Çoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?