Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Sigara mı içki mi ohh afiyet olsun canım ben alerjigim üstelik etlerim yakıldı içemem şuan . Dr.a sordun mu peki ?
Sigara canim. Yo sormadim sorsaydim icme diyecekdi yine icecekdim o yuzden gerek gormedim
Evet senin durum karisikmis icme zaten sen

Çoook teşekkürler buraya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Gecmis olsun cok begendimm cok guzel olmuss

Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah
Ameliyatta olan ilk haline mi benziyor canim en sonunda
Benim doktormda ameliyat sonrasinda cekmisdi gondermedi ama bana gostermisdi o zaman sanki suankinden daha kalkik gorunuyordu. Suan duz gbi nerdeyse
Acaba kalkarmi zamanla sanmiyorum ama

Ameliyatta olan ilk haline mi benziyor canim en sonunda
Benim doktormda ameliyat sonrasinda cekmisdi gondermedi ama bana gostermisdi o zaman sanki suankinden daha kalkik gorunuyordu. Suan duz gbi nerdeyse
Acaba kalkarmi zamanla sanmiyorum ama
Sne bi de benim ameliyat sirasindakini gorsen arsa cikmis vaziyette ama sekil.olarak.belirleyicidir ameliyat sirasindaki kalkiklik tampondan dolayi bi iki tik daha fazladir masada sonra o cikinca 2.ayda benim.gibi daha netlesir

Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah

Ayyyy nasıl sevindim beğenmene :) şuan biraz şiş bende resimdeki haline bakıp duruyorum

Aşk yasa bu burunla ve bi tek onu sev
Alçıdan çıksın bi inşallah ilk görüşte aşk olur bu arada inanılmaz destek oldun asssla unutmayacağım ameliyat stresimi acayip aldı yorumların tekrar çok teşekkürler

Benimde dün 1.aydı doktor kontrolüne gittim masaj verdi uc birleşim yerini özellikle ezerek sık dedi ödemli dedi burun sırtında dokular sert kaynamasın orayada masaj yap dedi deri ele gelmiyor ödemli dedi ve zamanla burnumun çekip küçüleceğini ucunun düşmeyeceğini söyledi ben sadece uc kısmından olmuştum gayet şiş hala... bir gün boyunca detox yeşil çay ananas yesem içsemde şişeceği varsa sabah uyanınca yünevaynı taş gibi oluyor ...

Burnumun içine parmağımı sokamayacak gibiyim delikleri küçültülmüştü ... daha sonra bu his geçer mi ?

Oldum 8. Aydayım
Ama kalın deriliyim bununda etkisiyle pek istedigim sonucu alamadım
Doktorumla görüşüp, Karar verip, Revizyon düşünüyorum
Nasil oldu burnun ilk haftalardaki gibimi buyuk degisiklikler oldumu seklinde

Sne bi de benim ameliyat sirasindakini gorsen arsa cikmis vaziyette ama sekil.olarak.belirleyicidir ameliyat sirasindaki kalkiklik tampondan dolayi bi iki tik daha fazladir masada sonra o cikinca 2.ayda benim.gibi daha netlesir
Ama senin suanki hali bile kalkik ve cok guzel. Benimki kalkik degil boyle olmasini ben istemisdim evet ama keske dusme payini dusunup biraz kalkik isteseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…