Ay insallah suan iyi gidiyor yolun basindayim mutlu ve umutluyum.:) darisi tum isteyenlerin olsun en guzeliOh oh maşallah inşallah şekli de güzel olur da tadından yenmez
Sigara canim. Yo sormadim sorsaydim icme diyecekdi yine icecekdim o yuzden gerek gormedimSigara mı içki mi ohh afiyet olsun canım ben alerjigim üstelik etlerim yakıldı içemem şuan. Dr.a sordun mu peki ?
Gecmis olsun cok begendimm cok guzel olmussÇoook teşekkürlerburaya ameliyatta çekilmiş resmini eklesem burnumun yorum yapar mısınız oturdukça nasıl olur falan şuan çok heyecanlıyım yeni ya :)
Ameliyatta olan ilk haline mi benziyor canim en sonundaYaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah
Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah
Arkadaşlar çarşamba günü burun estetiği oluyorum bende cesarete ihtiyacım var aksi gibi Bu ara tv de full burun estetiğinde ölen insanları yayınladılar .. zaman yaklaştıkça içimi korku sardı destek lütfen
Sne bi de benim ameliyat sirasindakini gorsen arsa cikmis vaziyette ama sekil.olarak.belirleyicidir ameliyat sirasindaki kalkiklik tampondan dolayi bi iki tik daha fazladir masada sonra o cikinca 2.ayda benim.gibi daha netlesirAmeliyatta olan ilk haline mi benziyor canim en sonunda
Benim doktormda ameliyat sonrasinda cekmisdi gondermedi ama bana gostermisdi o zaman sanki suankinden daha kalkik gorunuyordu. Suan duz gbi nerdeyse
Acaba kalkarmi zamanla sanmiyorum ama
Afiyet olsunnnn o zaman canmmSigara canim. Yo sormadim sorsaydim icme diyecekdi yine icecekdim o yuzden gerek gormedim
Evet senin durum karisikmis icme zaten sen
Yaaa masallah nasi begendimmmm iste bu son halin bebisim :) buna donusucek en sonundA valla ne desem bilemedim super bi burun masallah
Aşk yasa bu burunla ve bi tek onu sevAyyyy nasıl sevindim beğenmene :) şuan biraz şiş bende resimdeki haline bakıp duruyorum
Teşekkür ederimmmBurnunuz çok güzel görünüyor,
İnce derilisiniz galiba ?
Alçıdan çıksın bi inşallah ilk görüşte aşk olurAşk yasa bu burunla ve bi tek onu sev
Oldum 8. AydayımTeşekkür ederimmmevet ince deriliyim :) sizde oldunuz mu ameliyat :)
Nasil oldu burnun ilk haftalardaki gibimi buyuk degisiklikler oldumu seklindeOldum 8. Aydayım
Ama kalın deriliyim bununda etkisiyle pek istedigim sonucu alamadım
Doktorumla görüşüp, Karar verip, Revizyon düşünüyorum
geçer bence yumuşuyor burun öyle sert kalmıyor :)Burnumun içine parmağımı sokamayacak gibiyim delikleri küçültülmüştü ... daha sonra bu his geçer mi ?
Ama senin suanki hali bile kalkik ve cok guzel. Benimki kalkik degil boyle olmasini ben istemisdim evet ama keske dusme payini dusunup biraz kalkik isteseydimSne bi de benim ameliyat sirasindakini gorsen arsa cikmis vaziyette ama sekil.olarak.belirleyicidir ameliyat sirasindaki kalkiklik tampondan dolayi bi iki tik daha fazladir masada sonra o cikinca 2.ayda benim.gibi daha netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?