Yeni Burun estetiği yaptıranlar

Nasil oldu burnun ilk haftalardaki gibimi buyuk degisiklikler oldumu seklinde
İlk haftalarla çok fark var tabiki,
İlk haftalar hatta aylar dolma gibi burun,
Şimdi ise daha küçük zarif oturmuş bi burnum var,
Yandan mesela gayet güzel,
Sadece burun ucum problemli delikler asimetrik
İlk haftalar burun sert kalıp gibi üstünde agırlık var gibi hep öyle kalacak elleyince sökülüp düşecek sanıyorsun, ama şimdi yumuşak agırlık gitti dokunmaktan korkmuyorum

Yaa o zaman olumlu bi gelisme oluyomus
Cok dusus oldumu peki ucunda

Oldum 8. Aydayım
Ama kalın deriliyim bununda etkisiyle pek istedigim sonucu alamadım
Doktorumla görüşüp, Karar verip, Revizyon düşünüyorum
Merhaba، burun delikleri asimetrisi için mi revizyon istiyorsunnuz?? Ben de delikler için nostril retainer diye bişey takıyorum 40. Günüm henüz. Rica etsem fotoğrafınizi görebilir miyim :) delik eşitsizligi kanatları etkiliyor dimi

Doktormu önerdi size ?

Evet. Alçı çıkar çıkmaz önerdi. Zar zor bulup aldım. Evde iken uyurken hep takıyorum. Önceden de deliklerm farklıydı zaten kanatlar da. Kıkırdak için de destek oluyormuş ..
Sizdedemi var asimetri ?
Benim burnun ortasındaki kıkırdak varya iki delik arasındaki o biraz yamuk duruyor

Sizdedemi var asimetri ?
Benim burnun ortasındaki kıkırdak varya iki delik arasındaki o biraz yamuk duruyor
Benim ora dümdüz , kemikte düz amma velakin sağ delik daha uzun soldan :) Çok da önemsemiyorm eskiye göre mucize daha uzun olan sağ delik , sağ kanadı aşağıda gösteriyor üstelik oranın odemi çabuk inmiş sizin tam oturdu mu burnunuz ,belki oturmamistir?

Alçıdan çıksın bi inşallah ilk görüşte aşk olur bu arada inanılmaz destek oldun asssla unutmayacağım ameliyat stresimi acayip aldı yorumların tekrar çok teşekkürler
Ayy kuzum ne mutlu bana ,bi huyum var ki gercekten yasadigim ve zor olmayan bi seyi anlatip hissettirmem lazim burda uzun uzun konustklarim oldu Lady Mary :) candy4 aslinda unuttugum bi iki kisi olabilir ama simdilik bu geldi aklima onlar da kaygiliydi basta sonra ne guzel oldu onlarinda bazi zorluklari var elbette ama ben iki dogum yapmis (sezeryan) ameliyat olma duygusunu yasamis narkoz lokal genel vs hep aldim korkulacak bisey deildi bu heleki hic degildi yani burun ameliyati sonrasi psikoloji cok onemli azicik bi zayiflikta moralmen dusersin bana eski burnun iyiydi diyenlere guluyorum icimden hem saglik hem estetik ama nasi buyuk burna iyiydi denir :) suan nasi mutluyum sac bantlarimi tKiyorum havali havali makyaja gerek yok havam yeter :) bi nebzede olsa icinizi rahatlattiysam cok mutluyum ailemdekiler hep burun ameliyatli baska yazilarimda var onlarda yani biraz tecrubeliydim ve bende cesaret ettim gore gore dedm benim.neyim eksik yahu

Ama senin suanki hali bile kalkik ve cok guzel. Benimki kalkik degil boyle olmasini ben istemisdim evet ama keske dusme payini dusunup biraz kalkik isteseydim
Biseyi itiraf edeyimki suna cok uzuluyorum inaninki sadece ucu veya sadece surasi diye dr u yonlendirince sonuctan mutlu olmuyo yaptiran biraz dr a birakmak lazim ama ortada bulusmak yani,mesela burnunu butun olarak begenir hasta bi yerini begenmez ama aslinda butunu saglayan bi arada olmasi yani ucunu kucultup bu kez kanadi genis kalabilir ya da sirti duzeltip bu kez kaldirma isi konusulmaz benim asssirii kaldirdi dr ameliyat fotom falan burun ucu alnima degecek gel.gor ki suan boyle degil duzeldi 2. Ay da eger oyle kalsa suan buraya bile yazamazdim uzuntuden 1 tik degil 3 tik indi suan bile kalkik bu nedenle ama.senin gercekten gUzel olucak ve suana kadar kotu burun gormedim.konustugumuz tum arkadaslarin cok gzl inanilmaz heleki senin devlet hastanesi imkanlarinda efsane yapti drun zaten ince derilisin :)

Bir de burun dudak mesafesi olayi bu bastan konusulmali benim arasi inanilmaz az di bu nedenle kaldirip, uzun olan burun kisaltdi kucultuldu aksi halinde mesafem.ayni burun ayni uzunlukta kalacakti burnum yeniden insâ edildi sirt kanat uc ic ne varsa

Yok canim burnunun suanki kalkikligi cok guzel yuzun yuvarlak braz yakisiyor sana
Ya zaten ben kendim istedim boyle olmasini cok dogal olsun cok kalkik olmasin dedim saolsun tam istedigim gibi yapti beni cok iyi dinledi
Ama sonradan burada ucu dusuyo gbi seyler okuyup gorunce acaba duscekmi diye korku sardi. Suanki goruntusunden cok memnunum dusmesin yeter.
Cunku zaten cok normal kalkiklikda duz sayilir duserse cok uzun gorulur

-Lavinya Evet hele ben oyle bi korkuyodumki acaba uyanirmiyim ya uyanmazsam. Ya ameliyat sirasinda uyanirsam ya hissedersem diye icim icimi yiyodu
Lady bug saolsun hepimize toplu terapi yapiyor ameliyat oncesi hemserim

-Lavinya Evet hele ben oyle bi korkuyodumki acaba uyanirmiyim ya uyanmazsam. Ya ameliyat sirasinda uyanirsam ya hissedersem diye icim icimi yiyodu
Beni de Hem öncesi hem sonrası sakinleştirdi her sıkıntımı sordum sabırla cvp verdi maşallah oma canım Lady bug

Düşme dedikleri doğallık kazanıyor çok çok dusmez çok kalkık yapılmadı ise, korkma :) genelde başta begendinmi öyle kalır daha da düzelir :) iyilesmeisnde sorun cikmasin yeter

yaaa hemserim benim evett hep yaninizdayim ins aglatcqksiniz beni ❤
Beni de Hem öncesi hem sonrası sakinleştirdi her sıkıntımı sordum sabırla cvp verdi maşallah oma canım Lady bug
valla cok mutlu oldum boyle dusunmenize yaninizdaym hep ins sorucaz ki ogrenicez olacaklara orn3k olucaz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…