• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Çağ sevgililiği

Ben gayet anlaşılır yazdım siz anlamak istememişsiniz ben gene anlatsam ne olacak gene anlamayacaksınız siz kendinizce yaptığınız yorumun sınırlarında kalmak istiyorsunuz ben bunu değiştiremem.
Kusura bakmayın ama dört ayı her gün beraber yaşayıp geceleri de saysanız bir yıl etmiyor.
Öyle uzun yıllar geçmiş gibi olmuyoruz
Alt taradı dört ay yani. Ömrünü çalmış gibi davranma

Arkadaş vasıtası ile ciddi ilişki isteyen iki insan olarak tanıştırıldık.
Yani modern görücü usulü gibi bişey olmuş. Evlenmek isteyen iki insan tanıştırılmış, biri ısınamamış, ık demiş zık demiş, iş olmamış. Yani çok da gözde büyütecek bi durum yok pek. Bunlar olabilir.

Kusura bakmayın ama dört ayı her gün beraber yaşayıp geceleri de saysanız bir yıl etmiyor.
Öyle uzun yıllar geçmiş gibi olmuyoruz
Alt taradı dört ay yani. Ömrünü çalmış gibi davr
Öyle davranmıyorum alt tarafı konu açtım olay yeni olduğu için hissettiğim tüm şeyler taze bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Öyle davranmıyorum alt tarafı konu açtım olay yeni olduğu için hissettiğim tüm şeyler taze bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Hepimiz ayrılıklar yaşadık. Bu kadar abartılı ruh hallerine girmedim ben mesela hiç. Olmamış bitmiş. Bir daha sevemem güvenemem. Kandırıldım. Dört ayı yıllar gibi yaşadık gibi abartılı şeylere gerek yok diyorum bende. Olmamış bitmiş. Adam da evlenmek istiyor belli ki yeni bir denemeye başlamış. İhanet etmiş gibi hezeyanlara gerek yok

Evet iyi ederim hasta bakıcıyım ben verdiğim her cevabı çok farklı noktalara çekerek öyle anlamayı nasıl başarıyorsunuz hayran kaldım.
Gökyüzündeki yıldızları gösteririm demişsiniz ama o işler o kadar kolay olmayabiliyor. Bazıları yıldızları bilir, daha önce görmüştür ama sevmemiştir, istemeyenin kafasını yukarı kaldırmaya çalışırsanız kavga çıkar.

Haklı olabilirsiniz ama biz o 4 ayı biraz bir sene gibi yaşamış olabiliriz yani sanırım.Ben öyle gördüm. Zira başta da niyeti ciddi iki insan olarak buluşturulduk. Hatta kendisi söz için bir sene dolmadan Kasım Aralıkta söz yaparız nişan yaparız diye konuşuyordu.
İşte hata zaten burada. Kim olursa olsun daha tanimadan etmeden bu mevzulara girmeniz hata zaten.
Yani bı ilişki ilerlesin birbirinize uygun musunuz değil misiniz bı bakın aileler falan ne alaka yani ?
Sırf hadi zamanımız gelmiş evlenelim gibi olmuş. Arada cidden tutku aşk olsa adam size vakit ayirirdi sizin bunu talep etmeniz gerekmezdi.
Kimseden ilgi sevgi vakit dilenmeyin.
Bunu talep ettiğiniz an o durun kendinizi sorgulayın.

Gökyüzündeki yıldızları gösteririm demişsiniz ama o işler o kadar kolay olmayabiliyor. Bazıları yıldızları bilir, daha önce görmüştür ama sevmemiştir, istemeyenin kafasını yukarı kaldırmaya çalışırsanız kavga çıkar.
Yıldızları da siz eklemişsiniz güzel olmuş.

İşte hata zaten burada. Kim olursa olsun daha tanimadan etmeden bu mevzulara girmeniz hata zaten.
Yani bı ilişki ilerlesin birbirinize uygun musunuz değil misiniz bı bakın aileler falan ne alaka yani ?
Sırf hadi zamanımız gelmiş evlenelim gibi olmuş. Arada cidden tutku aşk olsa adam size vakit ayirirdi sizin bunu talep etmeniz gerekmezdi.
Kimseden ilgi sevgi vakit dilenmeyin.
Bunu talep ettiğiniz an o durun kendinizi sorgulayın.
Teşekkürler bir dahakine öyle yaparım olursa eğer.

Sürelere takılmışsınız ama ilişki kalitesine takılın bence. Adam size kaliteli vakit ayırmıyor, yeterince sevseydi 5 ay sonra başka birini bulmazdı vs…

Sürelere takılmışsınız ama ilişki kalitesine takılın bence. Adam size kaliteli vakit ayırmıyor, yeterince sevseydi 5 ay sonra başka birini bulmazdı vs…
Bana göre kısa olan başkasına uzun olabiliyor. Konuyu açarken de zaten ben mi yobazca düşünüyorum acaba diye kendimi sorgulamak amaçlı yazmıştım. Yorum yazan herkeste bunu anlamadan yazdığım tarihlere takılmışlar ben aslında biraz detay vermek amaçlı öyle yazdım. Yoksa her olayı yazsam buraya ne zaman yeter ne de başka birşey. Zaten o detayların sadece birini söylesem edebim müsaade etse bana burada aslında o iyi biri diye muhalefet eden herkes susar da ben de onu yapmak istemedim. Beni anladığınız için teşekkür ederim.

Garantili evlilik gibi değil öncesinde konuştuk tabi buna görücü usulü denir mi tam bilemem ama bir takım benzerlikleri var.
Garantili evlilik demek istemedim maddi anlamda garantili kişilerin evlenme niyeti demek istedim. Siz muhtemelen 30+ birisiniz. ilişkiler konusunda biraz toy görünüyorsunuz. Bu sizinle ilgili beklentinizle ilgili durumlara uymamış ayrılmışsınız siz tercih etmişsiniz.
Erkekler işler ciddiye binsin isterse evlilik kartını öne sürer işler ilerlesin diye(cinsellik tabusu yıkmak)
Bazıları da yaşı büyük olanlar da evlilik olsun evde işler yoluna girsin anlaşmak falan çok mühim değil gözüyle bakıyor hele karşısında memur kadın varsa.
Bazıları da kafası uysun hayat daha güzel olsun diye ilişki kurup kervanı yolda düzmeye bakıyor.
Bazısı sevgilisinin poposundan ayrılmıyor yapış yapış ilişki gurmesi oluyor.
Başka başka insanlar da var tabi kategorize edemedim şu an vakit olsa yazarım 😄
Sizinki ikinci seçenek gibiymiş, ruhsuz şekilde ilerlemesi sizi mutsuz etmese evlenirdiniz de sonra boşanmakla uğraşırdınız.
Neticede arkadaş kalmak, ayrılmak barışmak hepsi ilişkiye dahil. Bundan sonra hayatınızda yok çıkarmışsınız gitmiş.

Bunu düşünebiliyor olmanız da güzel bir adım. Ama şizofreniyim ya ben göredebilirim unutmayın bu detayı da başka yerlere falan çekmek için kullanırsınız.
Şizofreniyi siz çıkardınız kimse size teşhis koymadı. Dünyanın kalıp yargılarınızdan ibaret olmadığı gösterilince böyle tepkileniyorsunuz, ama zamanla alışırsınız.

Şizofreniyi siz çıkardınız kimse size teşhis koymadı. Dünyanın kalıp yargılarınızdan ibaret olmadığı gösterilince böyle tepkileniyorsunuz, ama zamanla alışırsınız.
Ben çıkarttım evet. Zira siz bu gidişle benim her cümlem de beni başka bir evre psikolojik vakaya tanık gösterecek uzantılara sahip bir nörolojik yapıya sahiptiniz.

Back
X