- 17 Şubat 2015
- 8.613
- 23.492
- 548
Memur kadın memur erkek tanışması mı?Arkadaş vasıtası ile ciddi ilişki isteyen iki insan olarak tanıştırıldık.
İş garantili evlilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memur kadın memur erkek tanışması mı?Arkadaş vasıtası ile ciddi ilişki isteyen iki insan olarak tanıştırıldık.
Garantili evlilik gibi değil öncesinde konuştuk tabi buna görücü usulü denir mi tam bilemem ama bir takım benzerlikleri var.Memur kadın memur erkek tanışması mı?
İş garantili evlilik
Kusura bakmayın ama dört ayı her gün beraber yaşayıp geceleri de saysanız bir yıl etmiyor.Ben gayet anlaşılır yazdım siz anlamak istememişsiniz ben gene anlatsam ne olacak gene anlamayacaksınız siz kendinizce yaptığınız yorumun sınırlarında kalmak istiyorsunuz ben bunu değiştiremem.
Yani modern görücü usulü gibi bişey olmuş. Evlenmek isteyen iki insan tanıştırılmış, biri ısınamamış, ık demiş zık demiş, iş olmamış. Yani çok da gözde büyütecek bi durum yok pek. Bunlar olabilir.Arkadaş vasıtası ile ciddi ilişki isteyen iki insan olarak tanıştırıldık.
Öyle davranmıyorum alt tarafı konu açtım olay yeni olduğu için hissettiğim tüm şeyler taze bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.Kusura bakmayın ama dört ayı her gün beraber yaşayıp geceleri de saysanız bir yıl etmiyor.
Öyle uzun yıllar geçmiş gibi olmuyoruz
Alt taradı dört ay yani. Ömrünü çalmış gibi davr
Hepimiz ayrılıklar yaşadık. Bu kadar abartılı ruh hallerine girmedim ben mesela hiç. Olmamış bitmiş. Bir daha sevemem güvenemem. Kandırıldım. Dört ayı yıllar gibi yaşadık gibi abartılı şeylere gerek yok diyorum bende. Olmamış bitmiş. Adam da evlenmek istiyor belli ki yeni bir denemeye başlamış. İhanet etmiş gibi hezeyanlara gerek yokÖyle davranmıyorum alt tarafı konu açtım olay yeni olduğu için hissettiğim tüm şeyler taze bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Gökyüzündeki yıldızları gösteririm demişsiniz ama o işler o kadar kolay olmayabiliyor. Bazıları yıldızları bilir, daha önce görmüştür ama sevmemiştir, istemeyenin kafasını yukarı kaldırmaya çalışırsanız kavga çıkar.Evet iyi ederim hasta bakıcıyım ben verdiğim her cevabı çok farklı noktalara çekerek öyle anlamayı nasıl başarıyorsunuz hayran kaldım.
İşte hata zaten burada. Kim olursa olsun daha tanimadan etmeden bu mevzulara girmeniz hata zaten.Haklı olabilirsiniz ama biz o 4 ayı biraz bir sene gibi yaşamış olabiliriz yani sanırım.Ben öyle gördüm. Zira başta da niyeti ciddi iki insan olarak buluşturulduk. Hatta kendisi söz için bir sene dolmadan Kasım Aralıkta söz yaparız nişan yaparız diye konuşuyordu.
Yıldızları da siz eklemişsiniz güzel olmuş.Gökyüzündeki yıldızları gösteririm demişsiniz ama o işler o kadar kolay olmayabiliyor. Bazıları yıldızları bilir, daha önce görmüştür ama sevmemiştir, istemeyenin kafasını yukarı kaldırmaya çalışırsanız kavga çıkar.
Teşekkürler bir dahakine öyle yaparım olursa eğer.İşte hata zaten burada. Kim olursa olsun daha tanimadan etmeden bu mevzulara girmeniz hata zaten.
Yani bı ilişki ilerlesin birbirinize uygun musunuz değil misiniz bı bakın aileler falan ne alaka yani ?
Sırf hadi zamanımız gelmiş evlenelim gibi olmuş. Arada cidden tutku aşk olsa adam size vakit ayirirdi sizin bunu talep etmeniz gerekmezdi.
Kimseden ilgi sevgi vakit dilenmeyin.
Bunu talep ettiğiniz an o durun kendinizi sorgulayın.
Gökyüzünde ufo görmeniz biraz nadir bi olay olur o yüzden.Yıldızları da siz eklemişsiniz güzel olmuş.
Haklısınız teşekkür ederim.10 yillik sevgilimden 5 6 ay olmamistir kocamal sevgili olup evlendim .cok anlam yuklemeyin zamana,bu kadar siz uzulursunuz
Bunu düşünebiliyor olmanız da güzel bir adım. Ama şizofreniyim ya ben göredebilirim unutmayın bu detayı da başka yerlere falan çekmek için kullanırsınız.Gökyüzünde ufo görmeniz biraz nadir bi olay olur o yüzden.![]()
Bana göre kısa olan başkasına uzun olabiliyor. Konuyu açarken de zaten ben mi yobazca düşünüyorum acaba diye kendimi sorgulamak amaçlı yazmıştım. Yorum yazan herkeste bunu anlamadan yazdığım tarihlere takılmışlar ben aslında biraz detay vermek amaçlı öyle yazdım. Yoksa her olayı yazsam buraya ne zaman yeter ne de başka birşey. Zaten o detayların sadece birini söylesem edebim müsaade etse bana burada aslında o iyi biri diye muhalefet eden herkes susar da ben de onu yapmak istemedim. Beni anladığınız için teşekkür ederim.Sürelere takılmışsınız ama ilişki kalitesine takılın bence. Adam size kaliteli vakit ayırmıyor, yeterince sevseydi 5 ay sonra başka birini bulmazdı vs…
Hayret bende şok oldum. Oysa aynı mezarlıkta yatacaktık.Çok haklısınız 4 aylık ilişkinizden sonra ölene kadar yalnız kalmalıydı yani nasıl olur 5 ay sonra sevgili yapmış hayret cidden![]()
Garantili evlilik demek istemedim maddi anlamda garantili kişilerin evlenme niyeti demek istedim. Siz muhtemelen 30+ birisiniz. ilişkiler konusunda biraz toy görünüyorsunuz. Bu sizinle ilgili beklentinizle ilgili durumlara uymamış ayrılmışsınız siz tercih etmişsiniz.Garantili evlilik gibi değil öncesinde konuştuk tabi buna görücü usulü denir mi tam bilemem ama bir takım benzerlikleri var.
Şizofreniyi siz çıkardınız kimse size teşhis koymadı. Dünyanın kalıp yargılarınızdan ibaret olmadığı gösterilince böyle tepkileniyorsunuz, ama zamanla alışırsınız.Bunu düşünebiliyor olmanız da güzel bir adım. Ama şizofreniyim ya ben göredebilirim unutmayın bu detayı da başka yerlere falan çekmek için kullanırsınız.
Ben çıkarttım evet. Zira siz bu gidişle benim her cümlem de beni başka bir evre psikolojik vakaya tanık gösterecek uzantılara sahip bir nörolojik yapıya sahiptiniz.Şizofreniyi siz çıkardınız kimse size teşhis koymadı. Dünyanın kalıp yargılarınızdan ibaret olmadığı gösterilince böyle tepkileniyorsunuz, ama zamanla alışırsınız.