Yeni calistigim yer

Diz kireçlenmesi derdimiz vardı bide karaciğer yağlanması eklendi hayırlı uğurlu olsun bize

Herkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.

Ne koltuğunu değiştiremediler, kuyruğunu kıstırıp gittin işte istemediğin ve istenmediğin yere. Yıllık iznini bile kullandırmadan postaladılar seni. Burdan da aynı şekilde postalanacaksın.

Hızlandırılmış seans. Nasılsın iyi misin? İyisin iyisin, aslansın kaplansın ver 500 kaat hadi bana müsaade

Son düzenleme:
Bana. Da öyle geliyor

Aynen dediğin gibi oldu, yillik iznimi 1 hafta olarak zar zor kullandim.amacim ağustos ta gitmek ken olmaz yazin gelir gelmez ilişigi keserim dedi yeni gelen mıdır yardımcısı.disarda da ayy naber pamuk hanım diyen mudur yardımcısı.ben buraya sadece is nedeniyle gelmedim.sıkılmıştım.bunalmistim.her gün sorun, mudur yardımcısının odasına girdiğimde hep kötü söz, kiralarda 25 .000 olunca gelme kararı aldım.daha önce bildigim yere.evi kurarım dedim.benim de sahiplenilme ye ihtiyacım vardı.memleketim iyi olur dedim.burada da bu ilk günden gelince başıma dünya başıma yıkıldı.

Size laf anlatmaya çalışmak suya yazı yazmak gibi. Hiçbir şekilde anlamıyorsunuz. İnsanlar yazıyor yazıyor, siz içinden sadece işinize geleni anladığınız gibi alıyorsunuz, sonra bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.

Valla bu dünyanın öteki dünyası var, dediğin gibi oldu.herkes yaşattığını yasasin.2, 5 yıldır git git git diyorlardı.ekmegimle oynadılar.c.tesi pazar mesai yaptığım halde sabah 7.00 de gelip mesai yaptığım halde.hic değerim olmadi.bir ara istatistiklerde en cok çalışan ben çıktığım halde, hakkımda teşekkür geldiği halde yaptılar bana bunu sonrasında performansım düştü.burada sa buyuk ihtimal kötü olanı ben neden işteyim, bu sorunlu diyor.ama kul hakkı diye bisi var.gonderecekmis beni ben godebilecek yer bulamadığım için buraya gelmişim diye beni aşağiladi.o an bütün cabamin boş olduğunu anladım.bunlarla konuşmaya bile değmez.

Valla bu dünyanın öteki dünyası var, dediğin gibi oldu.herkes yaşattığını yasasin.2, 5 yıldır git git git diyorlardı.ekmegimle oynadılar.c.tesi pazar mesai yaptığım halde sabah 7.00 de gelip mesai yaptığım halde.hic değerim olmadi.bir ara istatistiklerde en cok çalışan ben çıktığım halde, hakkımda teşekkür geldiği halde yaptılar bana bunu sonrasında performansım düştü.burada da buyuk ihtimal kötü olanı ben neden işteyim, bu sorunlu diyor.ama kul hakkı diye bisi var.gonderecekmis beni ben gidebilecek yer bulamadığım için buraya gelmişim diye beni aşağiladi.o an bütün cabamin boş olduğunu anladım.bunlarla konuşmaya bile

Sonunda ölüm yok.ben elimden geleni yapacağım is anlamında.daha da fazlasi yok.bana bunları diyenleri affedemem.kim olursa olsun.yok futbolcu yok kaleci ne kadar ayip, ben bu sozlerden sonra asla fazla bir diyologa girmem.Ekmegimle kim oynuyorsa Allahtan bulsun.Rizki veren Allahtir.Allah iyilerle karsilastirsin

Amin amin gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın
Kimse de kimsenin ekmeği ile oynamıyor siz kendi kendinize yapıyorsunuz
Bende sahiplenilmek istedim demişsiniz gerçekten merak ediyorum insanlardan ne bekliyordunuz?

Ben de affetmem aşko!
Ne demek istiyorsunuz deseydin keşke.
Yok kaleci ,yok futbolcu.
Sen de kaleci,futbolcu değişir ama top her yerde yuvarlaktır . Anlayana anlamı ağır deseydin.
Ezdirme kız kendini.

Ya kadın tepeden inme şekilde gelmiş, bilgisayarı bile yok, beş yılda sorun yaşayıp iki kere kurum değiştirmiş, belli ki namı kendinden önce gitmiş. Kim niye sıcak karşılasın. Adam muhtemelen "çattık, attılar başımıza belayı, düzeni bozup huzuru kaçırmasa bari" diye düşünüyor.
Zaten böyle gelmişken bir de ben çok kötülükler gördüm, evladımın ekmek parası için çalışıyorum diye Sezerciğe bağlamış, sanki diğerleri hobi için çalışıyor. Duygu sömürüsüne de girince iyice antipatik olmuştur.

Yani dürüst olalım, kaçımız kurumumuza/departmanımıza bu şekilde gelen birine kucak açarız ilk andan? Zaman geçer, bakarız ki sorunlu değildir, o zaman yavaş yavaş ısınırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…