- 20 Ocak 2010
- 48.875
- 189.459
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Diz kireçlenmesi derdimiz vardı bide karaciğer yağlanması eklendi hayırlı uğurlu olsun bizeÇevremde safra kesesi ameliyatı olmayan 40 yaş üstü kadın yok neredeyse. Bu kadar büyütülecek bir şey değil. 3 delikten girip yarım saatte alıp yolluyorlar.
Kocam beyin yağlanması grade 3. Akşama rakı mı içsek diyor. Grade 1 herkeste var hemen hemen zaten. Sizin yarı kilonuzdayım bende bile vardır o kadar. Sizinkinin grade 1 olması mucize o kiloyla.
Herkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.Beni su forumda resmen deli yerine koydunuz ya.keske deli.olsaydim.anlamazdim o.zaman.ama insanlar gercekten kotu.daha tanımadan etmeden.ayrica maç 90 dakika, beni zamanında göndermek isteyenleri de gördüm, mudurlukteki koltuğumu bile degistiremediler.ancak laf sokarlar.aslinda kızgınlığım eleman eksigi olmayan yere beni vermeleri.
Hızlandırılmış seans. Nasılsın iyi misin? İyisin iyisin, aslansın kaplansın ver 500 kaat hadi bana müsaadeYa yarım saat seans da ben görmedim zaten. Bunun standardı 50 dk civarı değil mi? Şipşak seans mı yarım saat, yarım saatte ne anlatacaksın da konuşacaksın.
Benim arkadaşım da online seans alıyor, aylık-iki aylık toplu alımda seans ücreti toplu fiyattan 1500 liraya geliyor.
549 lira da A101 indirimi gibi, niye 550 değil mesela, küsuratlı psikolog mu olur?
Kendine göre psikolog bulmuş işte.
(Bu sırada seansına 2.800 tl veren ben içime içime ağlıyorum ahshfs)
500 değil 549 lira.Hızlandırılmış seans. Nasılsın iyi misin? İyisin iyisin, aslansın kaplansın ve 500 kaat hadi bana müsaade
Gelişme de yoktur ya anca giriş500 değil 549 lira.
Giriş var, gelişme var, sonuca geldiğinde seans bitiyor.
Bana. Da öyle geliyorHerkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.
Ne koltuğunu değiştiremediler, kuyruğunu kıstırıp gittin işte istemediğin ve istenmediğin yere. Yıllık iznini bile kullandırmadan postaladılar seni. Burdan da aynı şekilde postalanacaksın.
Aynen dediğin gibi oldu, yillik iznimi 1 hafta olarak zar zor kullandim.amacim ağustos ta gitmek ken olmaz yazin gelir gelmez ilişigi keserim dedi yeni gelen mıdır yardımcısı.disarda da ayy naber pamuk hanım diyen mudur yardımcısı.ben buraya sadece is nedeniyle gelmedim.sıkılmıştım.bunalmistim.her gün sorun, mudur yardımcısının odasına girdiğimde hep kötü söz, kiralarda 25 .000 olunca gelme kararı aldım.daha önce bildigim yere.evi kurarım dedim.benim de sahiplenilme ye ihtiyacım vardı.memleketim iyi olur dedim.burada da bu ilk günden gelince başıma dünya başıma yıkıldı.Herkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.
Ne koltuğunu değiştiremediler, kuyruğunu kıstırıp gittin işte istemediğin ve istenmediğin yere. Yıllık iznini bile kullandırmadan postaladılar seni. Burdan da aynı şekilde postalanacaksın.
Size laf anlatmaya çalışmak suya yazı yazmak gibi. Hiçbir şekilde anlamıyorsunuz. İnsanlar yazıyor yazıyor, siz içinden sadece işinize geleni anladığınız gibi alıyorsunuz, sonra bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.Aynen dediğin gibi oldu, yillik iznimi 1 hafta olarak zar zor kullandim.amacim ağustos ta gitmek ken olmaz yazin gelir gelmez ilişigi keserim dedi yeni gelen mıdır yardımcısı.disarda da ayy naber pamuk hanım diyen mudur yardımcısı.ben buraya sadece is nedeniyle gelmedim.sıkılmıştım.bunalmistim.her gün sorun, mudur yardımcısının odasına girdiğimde hep kötü söz, kiralarda 25 .000 olunca gelme kararı aldım.daha önce bildigim yere.evi kurarım dedim.benim de sahiplenilme ye ihtiyacım vardı.memleketim iyi olur dedim.burada da bu ilk günden gelince başıma dünya başıma yıkıldı.
Valla bu dünyanın öteki dünyası var, dediğin gibi oldu.herkes yaşattığını yasasin.2, 5 yıldır git git git diyorlardı.ekmegimle oynadılar.c.tesi pazar mesai yaptığım halde sabah 7.00 de gelip mesai yaptığım halde.hic değerim olmadi.bir ara istatistiklerde en cok çalışan ben çıktığım halde, hakkımda teşekkür geldiği halde yaptılar bana bunu sonrasında performansım düştü.burada sa buyuk ihtimal kötü olanı ben neden işteyim, bu sorunlu diyor.ama kul hakkı diye bisi var.gonderecekmis beni ben godebilecek yer bulamadığım için buraya gelmişim diye beni aşağiladi.o an bütün cabamin boş olduğunu anladım.bunlarla konuşmaya bile değmez.Herkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.
Valla bu dünyanın öteki dünyası var, dediğin gibi oldu.herkes yaşattığını yasasin.2, 5 yıldır git git git diyorlardı.ekmegimle oynadılar.c.tesi pazar mesai yaptığım halde sabah 7.00 de gelip mesai yaptığım halde.hic değerim olmadi.bir ara istatistiklerde en cok çalışan ben çıktığım halde, hakkımda teşekkür geldiği halde yaptılar bana bunu sonrasında performansım düştü.burada da buyuk ihtimal kötü olanı ben neden işteyim, bu sorunlu diyor.ama kul hakkı diye bisi var.gonderecekmis beni ben gidebilecek yer bulamadığım için buraya gelmişim diye beni aşağiladi.o an bütün cabamin boş olduğunu anladım.bunlarla konuşmaya bileHerkes kötü bir sen iyisin. Bu hayatta herkeeees kötü biz de dahil. Sen sütten çıkmış ak kaşık.
Amin amin gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsınSonunda ölüm yok.ben elimden geleni yapacağım is anlamında.daha da fazlasi yok.bana bunları diyenleri affedemem.kim olursa olsun.yok futbolcu yok kaleci ne kadar ayip, ben bu sozlerden sonra asla fazla bir diyologa girmem.Ekmegimle kim oynuyorsa Allahtan bulsun.Rizki veren Allahtir.Allah iyilerle karsilastirsin
Sicak bir hosgeldinAmin amin gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın
Kimse de kimsenin ekmeği ile oynamıyor siz kendi kendinize yapıyorsunuz
Bende sahiplenilmek istedim demişsiniz gerçekten merak ediyorum insanlardan ne bekliyordunuz?
nesin sen de sahiplenecekler senibenim de sahiplenilme ye ihtiyacım vardı
zaten başka ne olmasını bekliyordun kiNeyse sabahtan beri ayni konu sıkıldım. Ben orafa sadece çalışanım ve isimi yaparim
Ben de affetmem aşko!Sonunda ölüm yok.ben elimden geleni yapacağım is anlamında.daha da fazlasi yok.bana bunları diyenleri affedemem.kim olursa olsun.yok futbolcu yok kaleci ne kadar ayip, ben bu sozlerden sonra asla fazla bir diyologa girmem.Ekmegimle kim oynuyorsa Allahtan bulsun.Rizki veren Allahtir.Allah iyilerle karsilastirsin
Yok ya cevap vermem ben işimi yaparimBen de affetmem aşko!
Ne demek istiyorsunuz deseydin keşke.
Yok kaleci ,yok futbolcu.
Sen de kaleci,futbolcu değişir ama top her yerde yuvarlaktır . Anlayana anlamı ağır deseydin.
Ezdirme kız kendini.
Üfffff hep mağdur hep mağdur insanlar size acısın savunsun ses etmesin istiyorsunuzSicak bir hosgeldin
Ya kadın tepeden inme şekilde gelmiş, bilgisayarı bile yok, beş yılda sorun yaşayıp iki kere kurum değiştirmiş, belli ki namı kendinden önce gitmiş. Kim niye sıcak karşılasın. Adam muhtemelen "çattık, attılar başımıza belayı, düzeni bozup huzuru kaçırmasa bari" diye düşünüyor.Üfffff hep mağdur hep mağdur insanlar size acısın savunsun ses etmesin istiyorsunuz
Hoşgeldin hoşgeldindir
Siz bu kafayla hiçbir yerde barınamazsınız insanların kendi dertleri kendilerine yetiyor bir de sizi mi çekecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?