- 20 Ocak 2021
- 2.492
- -309
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Oyle degil ama bir hosgeldin demesini beklerdim.isi hemen farkli noktalara çekmeyin.Adamın boynunuza atlayıp hoşşşşş geldinnnnn biz de yıllardır sizi bekliyorduk felan demesini mi beklediniz?
Yooo yanılıyorsun ben her işi yapabilirim sorun yok yaniAy daha bakamayacagim bu konuya. Sen kpssye bir sekilde calismissin atanmissin ve tek hedefin de "salla basi al maasi" yapmakmis belli. Aman duzenin bozulmasin dogru...hak etmedigin bir parayla duzenini devam ettir sen.. o dedigim "kolay ise versinler beni" diye aglayan memur uye de sendin. Hak yiyorsun ama haberin yok..
Ben de kuramam ama bunlar resmen nasil diyim ilk görüşte bana düşmanları imisim gibi yaklastilarSence soğuk olmaları normal değil mi? Sen yeni tanıştığın herkesle çok sıcak ilişkiler mi kurarsın?
Uğraşıp da ne yapıyorsunuz, her akşam ciğeri çıkarıp çitiliyor musunuz?Bir düzelsin karacigerim.su an onunla uğraşıyorum.yaglanma var karacigerimde
Gastroenteroloji ye gidecekmiş im ultrason da sorun olursa.bakacagim işte.karacigwr enzimler normal geldi ama
Gecen yıl 15 mm di.bu sene kontrole.gidiuorik1 eylülde ultrason çektircekmişsin safranda taş olduğuna ultrason çektirmeden nasıl karar verdin?
Gecen yıl 15 mm di.bu sene kontrole.gidiuorik
En büyüğü 15 mm olan birkac adet tas bunun için ameliyat önerildi1 tane mi taş var?
onunla uğraşacak birşeyin yok ki.karaciğer sonuçlarında iyi çıkmış.
neden büyütüyorsun ciddi birşeyin varmış gibi önce onu halledeyim diyorsun
Çevremde safra kesesi ameliyatı olmayan 40 yaş üstü kadın yok neredeyse. Bu kadar büyütülecek bir şey değil. 3 delikten girip yarım saatte alıp yolluyorlar.En büyüğü 15 mm olan birkac adet tas bunun için ameliyat önerildi
Karaciğerde 1. Grade yağlanma ayrica
Psikolog değildir, klinik yüksek lisansı yoktur, alması gereken eğitimleri almamıştır. Genelde eğitim parasını çıkarmak isteyen öğrenciler ya da yeni mezunlar bu fiyatları veriyorlar ki bu iyi ihtimal. Bir de psikoloji ile alakası olmayan dolandırıcılar veriyor bu fiyatları. İşin içindeyim net konuşuyorum.Valla bu konuda da yalancı çıkardınız beni etik bulmuyorum yoksa linki buraya koyardım bakarsınız, yarım saati 549 lira mk degil mi diye.549 liraya ben seans aliyorum yeni mezun bir psikologtan.site de 10 yillik falan bir site yeni degil yani
Ben de onu yapiyorum.ama gelir gelmez soğuk davranmalar falan yok sepetleyecegim falan, ben buraya cok da isteyerek gelmedim deyince git hadi git demeler.akli dengem yerinde maalesef paranoyak da değilim.isimi yapıyorum onu da beğenmez o.ama sonuçta bilgisayarda görünür bir is.isini yapmıyor diyemezPamuk, yazan mutlaka olmuştur. Bende yazmak istiyorum. 2007den beri memurum. Kurum değişikliği de yaptım. İl ilçe de dolaştım. Bende astım sorunu vardı o nedenle dolaştım biraz . Herneyse.., işi az olan çok dedikodu eder. Doğru haklısın. Ama çalışmayan insanı da tutmaz kimse… işini hakkıyla yapsan sorun olmazdı. Otur sessiz sessiz işini yap. Evrak tarama mı verdiler tara.
Iste istememe rağmen kucuk bir.mudurlukteyim ve norm fazlasiyimPamuk, yazan mutlaka olmuştur. Bende yazmak istiyorum. 2007den beri memurum. Kurum değişikliği de yaptım. İl ilçe de dolaştım. Bende astım sorunu vardı o nedenle dolaştım biraz . Herneyse.., işi az olan çok dedikodu eder. Doğru haklısın. Ama çalışmayan insanı da tutmaz kimse… işini hakkıyla yapsan sorun olmazdı. Otur sessiz sessiz işini yap. Evrak tarama mı verdiler tara.
Ya yarım saat seans da ben görmedim zaten. Bunun standardı 50 dk civarı değil mi? Şipşak seans mı yarım saat, yarım saatte ne anlatacaksın da konuşacaksın.Psikolog değildir, klinik yüksek lisansı yoktur, alması gereken eğitimleri almamıştır. Genelde eğitim parasını çıkarmak isteyen öğrenciler ya da yeni mezunlar bu fiyatları veriyorlar ki bu iyi ihtimal. Bir de psikoloji ile alakası olmayan dolandırıcılar veriyor bu fiyatları. İşin içindeyim net konuşuyorum.
En büyüğü 15 mm olan birkac adet tas bunun için ameliyat önerildi
Karaciğerde 1. Grade yağlanma ayrica
Gercekten coluk cocuk var ve korkuyorum gene mobing yasamak gene istemediğim geçici görevler bolge müdürlüğüne kötülemeye dedikodu...bizim kurumda bunlar var bu sebeple kurumda kimseyle de is harici ve gunaydin iyi akşamlar haricinde konuşmak.istemiyorum.Pamuk, yazan mutlaka olmuştur. Bende yazmak istiyorum. 2007den beri memurum. Kurum değişikliği de yaptım. İl ilçe de dolaştım. Bende astım sorunu vardı o nedenle dolaştım biraz . Herneyse.., işi az olan çok dedikodu eder. Doğru haklısın. Ama çalışmayan insanı da tutmaz kimse… işini hakkıyla yapsan sorun olmazdı. Otur sessiz sessiz işini yap. Evrak tarama mı verdiler tara.
Obezite var ve riskler var.doktor takip edilecek atak yoksa dedi.her ameliyatın riski vare tamam aldır safranı olsun bitsin.
basit bir ameliyat zaten.
kesme biçme yok.
Bazen yarım saat bazen bir saat aliyorum.site o şekilde.guvenilir bir yer.Ya yarım saat seans da ben görmedim zaten. Bunun standardı 50 dk civarı değil mi? Şipşak seans mı yarım saat, yarım saatte ne anlatacaksın da konuşacaksın.
Benim arkadaşım da online seans alıyor, aylık-iki aylık toplu alımda seans ücreti toplu fiyattan 1500 liraya geliyor.
549 lira da A101 indirimi gibi, niye 550 değil mesela, küsuratlı psikolog mu olur?
Kendine göre psikolog bulmuş işte.
(Bu sırada seansına 2.800 tl veren ben içime içime ağlıyorum ahshfs)
Bazen hafta da 5 kez bile görüşürüm duruma göre görüşürüz.Ya yarım saat seans da ben görmedim zaten. Bunun standardı 50 dk civarı değil mi? Şipşak seans mı yarım saat, yarım saatte ne anlatacaksın da konuşacaksın.
Benim arkadaşım da online seans alıyor, aylık-iki aylık toplu alımda seans ücreti toplu fiyattan 1500 liraya geliyor.
549 lira da A101 indirimi gibi, niye 550 değil mesela, küsuratlı psikolog mu olur?
Kendine göre psikolog bulmuş işte.
(Bu sırada seansına 2.800 tl veren ben içime içime ağlıyorum ahshfs)
Hanımefendi neden siz sürekli mobbinge uğruyorsunuz,neden geçici görevlendirmelere hep siz gidiyorsunuz?S
Gercekten coluk cocuk var ve korkuyorum gene mobing yasamak gene istemediğim geçici görevler bolge müdürlüğüne kötülemeye dedikodu...bizim kurumda bunlar var bu sebeple kurumda kimseyle de is harici ve gunaydin iyi akşamlar haricinde konuşmak.istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?