Yeni calistigim yer

Soğuk davranıyorsa davransın o durumda cvp vermekten geri durmuyorsun isteyerek gelmedim filan diye.Belki sen sussan işini yapsan zamanla herşey yoluna girecek.Ama sen dilini tutmayıp insanları iyice gıcık ediyorsun kendine.

Dedikodu

Ay ne dedikodusu bayılacağım şimdi
İnsanların sürekli sizin dedikodunuzu yapması için ne gibi özellikleriniz var
He ama sürekli dedikodunuz da dönüyorsa demek ki zamanında insanlara çok malzeme vermişsiniz ve gelir gelmezde gösterdiğiniz davranışlar ile bunu desteklemişsiniz
İyi olmuş.Siz kendinizi değiştirmedikçe hiçbir yerde huzur bulamayacaksınız olan çocuğunuza olacak

Garip çocuksu davranışlarım var bazen löp diye soyleyiveririm falan.evet bunları azalttım.

Zamanında oldu bunlar zamanında ama yakamı bırakmadı maalesef.insanlara onyargili olunmamali.ama yapiyorlar

Zamanında oldu bunlar zamanında ama yakamı bırakmadı maalesef.insanlara onyargili olunmamali.ama yapiyorlar
Eeee ön yargıları kırmak sizin elinizdeydi siz ne yaptınız bunun için .Hiç.
Yok yalnız kadınım,yok müdür sıcak davranmadı,yok ben buraya isteyerek gelmedim
Müdürünüz yine iyiymiş isteyerek gelmediyseniz gelmeseydiniz hanımefendi derdim ben olsam sanki onlarda dört gözle sizi bekliyordu

Onyargiyi parçalamak atomu parçalamaktan zor, ben bunu artık yapmak istemiyorum, kaleci muhabbetinden sonra gözümde saygınlığı da kalmadı.saygim sadece makama.birisi hakkında herkes bisi duyar ama önce bir tanımak gerekir.bana sanki cok tehlikeli biriymişim gibi yaklastilar.
Ben emek ciyim işimi yapar giderim.ben yeni beni ona neden göstermek zorundayım.anladim ki o da mobingci insanlığı olmayan biri.

Kızlar neyse teşekkürler.sadece işimi yapacağım gunaydin iyi akşamlar ama gene bu beni gonderir.benimle çalışmak istemediğinden ve benden rahatsiz.oldugundan eminim.bilmiyorum ne yapacağım

Neyi gösteriyim, adam cok resmi bir adam diğerlerine karsi da oyle.diyologlar zaten sinirli sayıda.isimi yapar geçer giderim.baska ne yapmam gerekiyor
Ay valla naparsanız yapın. Yakında başlarsınız yine mobbing diye ağlamaya, artık bu sefer nereye gidersiniz bilmem.

E çünkü sorunlu olarak adı çıkan sizsiniz.
Sorunlu değilseniz, olmadığınızı siz göstereceksiniz tabii ki.
Aslında ben mudurun anladığını soyliyim.elemana ihtiyacım zaten yok.bu nereden çıktı, bu tayini nasil yaptırdı, kesin sorunlu sıkıntılı, benim başıma dert olur bu.istemiyorum ben bunu neden buraya geldi ki.benim başıma kaldi.buradaki düzenimi de bozacak.

Bu bakış.acisini ben değiştiremem.yok kaleci gidecek yer bulamamış, kendisi sepetleyecekmis falan.sok oldum ya

Bakın kaleci muhabbeti diyorsunuz adam size bişey dememiş ki.
Ay göstermeyin kendinizi üfff amma sıkıcı bir insansınız.Allah çevrenizde olanlara yardım etsin
Herkes sizi pohpohlasın istiyorsunuz ama çok beklersiniz

Eeee adam kelimesi kelimesine doğru anlamış valla tebrik ettim müdür beyi

Yaaa ufffff yapma yaaa.adam istemiyor beni ve soyledi bu sekilde.cildiracam gercekten.yok paranoya falan.ne paranoyası ya..direkt bana dedi ya.neye uğradığımı sasirdim.evet onun dediği gibi oldu ben eski müdürlüğünden sorunlu sekilde ayrılmak durumunda bırakıldım.

Beni su forumda resmen deli yerine koydunuz ya.keske deli.olsaydim.anlamazdim o.zaman.ama insanlar gercekten kotu.daha tanımadan etmeden.ayrica maç 90 dakika, beni zamanında göndermek isteyenleri de gördüm, mudurlukteki koltuğumu bile degistiremediler.ancak laf sokarlar.aslinda kızgınlığım eleman eksigi olmayan yere beni vermeleri.

Neredeyse butun konuyu okudum, takila takila gittim sizin nasil memur olabildiginize takildim. Ne yasadiginizi anliyorsunuz, ne okudugunuzu.
Ben de 87 puanla bir senedir atama bekliyorum iste dumduz memurluk da olsa gitsem diye djsjdkskd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…