- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Soğuk davranıyorsa davransın o durumda cvp vermekten geri durmuyorsun isteyerek gelmedim filan diye.Belki sen sussan işini yapsan zamanla herşey yoluna girecek.Ama sen dilini tutmayıp insanları iyice gıcık ediyorsun kendine.Ben de onu yapiyorum.ama gelir gelmez soğuk davranmalar falan yok sepetleyecegim falan, ben buraya cok da isteyerek gelmedim deyince git hadi git demeler.akli dengem yerinde maalesef paranoyak da değilim.isimi yapıyorum onu da beğenmez o.ama sonuçta bilgisayarda görünür bir is.isini yapmıyor diyemez
DedikoduHanımefendi neden siz sürekli mobbinge uğruyorsunuz,neden geçici görevlendirmelere hep siz gidiyorsunuz?
Bunu hiç düşündünüz mü?
Herkesin çoluk çocuğu var,hadi geldiğiniz kurumdakiler kötü insanlardı buraya güle oynaya tayin istediniz çok afedersiniz ama oturduğunuz koltuk daha ısınmadan burada da sorunlar başladı,buradaki insanlarda mobbingci kötü insan oluverdi.
Kötü ve geçimsiz,imtiyaz bekleyen sizsiniz ,siz bunu anlamıyorsunuz
Ay ne dedikodusu bayılacağım şimdiDedikodu
Garip çocuksu davranışlarım var bazen löp diye soyleyiveririm falan.evet bunları azalttım.Soğuk davranıyorsa davransın o durumda cvp vermekten geri durmuyorsun isteyerek gelmedim filan diye.Belki sen sussan işini yapsan zamanla herşey yoluna girecek.Ama sen dilini tutmayıp insanları iyice gıcık ediyorsun kendine.
Zamanında oldu bunlar zamanında ama yakamı bırakmadı maalesef.insanlara onyargili olunmamali.ama yapiyorlarAy ne dedikodusu bayılacağım şimdi
İnsanların sürekli sizin dedikodunuzu yapması için ne gibi özellikleriniz var
He ama sürekli dedikodunuz da dönüyorsa demek ki zamanında insanlara çok malzeme vermişsiniz ve gelir gelmezde gösterdiğiniz davranışlar ile bunu desteklemişsiniz
İyi olmuş.Siz kendinizi değiştirmedikçe hiçbir yerde huzur bulamayacaksınız olan çocuğunuza olacak
Eeee ön yargıları kırmak sizin elinizdeydi siz ne yaptınız bunun için .Hiç.Zamanında oldu bunlar zamanında ama yakamı bırakmadı maalesef.insanlara onyargili olunmamali.ama yapiyorlar
Onyargiyi parçalamak atomu parçalamaktan zor, ben bunu artık yapmak istemiyorum, kaleci muhabbetinden sonra gözümde saygınlığı da kalmadı.saygim sadece makama.birisi hakkında herkes bisi duyar ama önce bir tanımak gerekir.bana sanki cok tehlikeli biriymişim gibi yaklastilar.Eeee ön yargıları kırmak sizin elinizdeydi siz ne yaptınız bunun için .Hiç.
Yok yalnız kadınım,yok müdür sıcak davranmadı,yok ben buraya isteyerek gelmedim
Müdürünüz yine iyiymiş isteyerek gelmediyseniz gelmeseydiniz hanımefendi derdim ben olsam sanki onlarda dört gözle sizi bekliyordu
E çünkü sorunlu olarak adı çıkan sizsiniz.ben yeni beni ona neden göstermek zorundayım.
Neyi gösteriyim, adam cok resmi bir adam diğerlerine karsi da oyle.diyologlar zaten sinirli sayıda.isimi yapar geçer giderim.baska ne yapmam gerekiyorE çünkü sorunlu olarak adı çıkan sizsiniz.
Sorunlu değilseniz, olmadığınızı siz göstereceksiniz tabii ki.
Ay valla naparsanız yapın. Yakında başlarsınız yine mobbing diye ağlamaya, artık bu sefer nereye gidersiniz bilmem.Neyi gösteriyim, adam cok resmi bir adam diğerlerine karsi da oyle.diyologlar zaten sinirli sayıda.isimi yapar geçer giderim.baska ne yapmam gerekiyor
Aslında ben mudurun anladığını soyliyim.elemana ihtiyacım zaten yok.bu nereden çıktı, bu tayini nasil yaptırdı, kesin sorunlu sıkıntılı, benim başıma dert olur bu.istemiyorum ben bunu neden buraya geldi ki.benim başıma kaldi.buradaki düzenimi de bozacak.E çünkü sorunlu olarak adı çıkan sizsiniz.
Sorunlu değilseniz, olmadığınızı siz göstereceksiniz tabii ki.
Bakın kaleci muhabbeti diyorsunuz adam size bişey dememiş ki.Onyargiyi parçalamak atomu parçalamaktan zor, ben bunu artık yapmak istemiyorum, kaleci muhabbetinden sonra gözümde saygınlığı da kalmadı.saygim sadece makama.birisi hakkında herkes bisi duyar ama önce bir tanımak gerekir.bana sanki cok tehlikeli biriymişim gibi yaklastilar.
Ben emek ciyim işimi yapar giderim.ben yeni beni ona neden göstermek zorundayım.anladim ki o da mobingci insanlığı olmayan biri.
Arkadaşım ben çatladım valla çatladım müdür bey yine kibarmış adama boşa laf ediyorAy valla naparsanız yapın. Yakında başlarsınız yine mobbing diye ağlamaya, artık bu sefer nereye gidersiniz bilmem.
Eeee adam kelimesi kelimesine doğru anlamış valla tebrik ettim müdür beyiAslında ben mudurun anladığını soyliyim.elemana ihtiyacım zaten yok.bu nereden çıktı, bu tayini nasil yaptırdı, kesin sorunlu sıkıntılı, benim başıma dert olur bu.istemiyorum ben bunu neden buraya geldi ki.benim başıma kaldi.buradaki düzenimi de bozacak.
Bu bakış.acisini ben değiştiremem.yok kaleci gidecek yer bulamamış, kendisi sepetleyecekmis falan.sok oldum ya
Yaaa ufffff yapma yaaa.adam istemiyor beni ve soyledi bu sekilde.cildiracam gercekten.yok paranoya falan.ne paranoyası ya..direkt bana dedi ya.neye uğradığımı sasirdim.evet onun dediği gibi oldu ben eski müdürlüğünden sorunlu sekilde ayrılmak durumunda bırakıldım.Bakın kaleci muhabbeti diyorsunuz adam size bişey dememiş ki.
Ay göstermeyin kendinizi üfff amma sıkıcı bir insansınız.Allah çevrenizde olanlara yardım etsin
Herkes sizi pohpohlasın istiyorsunuz ama çok beklersiniz
O zaman kaleci olayına da paranoya deme bari.aklim yerine.ben herseyin farkindayimEeee adam kelimesi kelimesine doğru anlamış valla tebrik ettim müdür beyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?