Canım benim senin adet zamanina özelden baktım.eylülde hamile kaldıysan kesin .sende ovulasyon gec olmusdu sanırım.ovulsyonun eylülde gerceklesdiyse erkek olma ihtimali çok yüksek.inşallah ki erkek olur))Merhaba daha önce sizinle konuşmuştuk ama bu yöntemi sormamıştım sanırım hesaplama yapabilirmisiniz
27.04.1986
22.05.2019
Zamanında olduysa ovulaysyonun yani ağustosta olduysa kıza yatkınsın15.08.2018 4 günlük geç yumurtlama var onda farkermi bilemedm ama söyliyim yinede
Evet evet unutmamşsnz pazartesi detayli ultrason var inşallah gözükür artk doktorda net bişry diyememşti çünküCanım benim senin adet zamanina özelden baktım.eylülde hamile kaldıysan kesin .sende ovulasyon gec olmusdu sanırım.ovulsyonun eylülde gerceklesdiyse erkek olma ihtimali çok yüksek.inşallah ki erkek olur))
Canım benim inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun.senin için hayırlaysa gelecekte eyer erkek bebegin olsun inşallah.benim kalbim sana erkek diyor))Evet evet unutmamşsnz pazartesi detayli ultrason var inşallah gözükür artk doktorda net bişry diyememşti çünkü
Ya ciddimisin içinden geçen o muCanım benim inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun.senin için hayırlaysa gelecekte eyer erkek bebegin olsun inşallah.benim kalbim sana erkek diyor))
Evet canım.senincin dua bile ettim tam kalbimleYa ciddimisin içinden geçen o mu
Çok çok tesekkur ederim bende ediyorum kabul olur inşallahEvet canım.senincin dua bile ettim tam kalbimle
İnşallah sağlıklı hayırlı oğlunuz olur.öğrenir öğrenmez yazın.sizi sabırsızlıkla bekliycemÇok çok tesekkur ederim bende ediyorum kabul olur inşallah
Tabiki ilk size yazıcamİnşallah sağlıklı hayırlı oğlunuz olur.öğrenir öğrenmez yazın.sizi sabırsızlıkla bekliycem
23 Aralık 1979bebegi olmus bebegininin cinsiyetini bilenlerde yazsin .bakalim dogru cikiyormu
Erkege yatkın23 Aralık 1979
İkinci bebek son adet 22 eylül 2015 :)
Tebrik ederim canım)) ikinci bebeginizmi?Erkek oldu zaten tatlım
Allah bağışlasın oğullarını.birinci oğlunuza hamile kaldığınız adet tarihinizi unutmadiysaniz yazarmisiniz?Evet ikinci oğlum
Kıza yatkınAma ben 8 mayısa kadar korunuyodum sadece 8 mayısta korunmadım onlada hamile kaldım bunu da belirtiyimde
Teşekkür ederimMayis 5den sonra hamile kaldiysaniz erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?