12.04.2019
Kıza yatkın.cinsiyet belli değilmi daha12.04.2019
Kesimleşmedi bi türlü :)Kıza yatkın.cinsiyet belli değilmi daha
En son ne dedi canım 4aylıkken?inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsunKesimleşmedi bi türlü :)
2 defa erkek
1 defa kız dedi doktorumuz
Ayrıntılıyı bekliyoruz bizde
Sağol canım Allah razı olsunEn son ne dedi canım 4aylıkken?inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun
Mutlaka banada yazarsin canım))her şey gönlünce olsunSağol canım Allah razı olsun
En son kız dedi 20.haftada tekrar bakalım cinsiyete dedi
Yazarım canım bi kesinleşsin hayırlısıyla :))Mutlaka banada yazarsin canım))her şey gönlünce olsun
Canım adetlerin duzensizmis eyer eylül 6sına kadar hamile kaldiysan kiz.eylül 6sından sonra erkek.bence senin adetin duzensizse ovulasyonun 20 21 günü bulur buda erkek demekBana da yorum yapar mısını :))
03.02.1997 dpgum yılım
22 agustos son adet tarihi
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım adetlerin duzensizmis eyer eylül 6sına kadar hamile kaldiysan kiz.eylül 6sından sonra erkek.bence senin adetin duzensizse ovulasyonun 20 21 günü bulur buda erkek demek
Ben teşekkür ederim))Teşekkür ederim cevabınız için
Çok teşekkür ederim. 2009 da bu tip yöntemler bilmediğimden hiç aklımda tutmadım canım.Allah bağışlasın oğullarını.birinci oğlunuza hamile kaldığınız adet tarihinizi unutmadiysaniz yazarmisiniz?
Tamam canım ))Çok teşekkür ederim. 2009 da bu tip yöntemler bilmediğimden hiç aklımda tutmadım canım.
Erkeğe yatkın.hatta kesin erkek derim ))Merhaba oncrkılerı unuttum ama sonuncu 2 eylul son adet tarıhım..09.02.1981 dogumluyum..tesekkurler...
Ovulasyonunuz zamaninda oluyorsa eyer erkek.adetiniz kaç günde bir oluyor?Merhaba oncrkılerı unuttum ama sonuncu 2 eylul son adet tarıhım..09.02.1981 dogumluyum..tesekkurler...
Adetlerin kaç günde bir oluyor?ovulasyonun ne zaman oldu?Son adet tarihim 17 ocak 2018 dogum tarihim 21 12 1983 bakalim tutuyormu bendede
Tebrik ederim canım.galiba hamilesin)Yaaahenüz değilim ama adetim hiç geçikmezdi büyük ihtimalle yani :)
Evet canım 3 oglan var bendeErkeğe yatkın.hatta kesin erkek derim ))
Allah bağışlasın.Ama ben sizin doğum adet tarihinizi unutmusum.yazan çok oldugu için size ne yazdigimi bile bilmiyorum.siz hamile kalmak istediğiniz ayı bana söylerseniz öyle bakarimEvet canım 3 oglan var bendeadetlerım cok duzenlıdır...o zamn bana gelecek yıl ıçin kız bebek zamanı soyleyebılıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?