Bunlar hepsi eğlence amaçlı.ben en çok hamile kaldikdan sonra bakıyorum.yanlış çıkanlarda var.her şeyin en iyisini Allah bilir))Allah bağışlasın.Ama ben sizin doğum adet tarihinizi unutmusum.yazan çok oldugu için size ne yazdigimi bile bilmiyorum.siz hamile kalmak istediğiniz ayı bana söylerseniz öyle bakarim
2016 1 subat adet tarihim 1988 25 martbebegi olmus bebegininin cinsiyetini bilenlerde yazsin .bakalim dogru cikiyormu
Adetleriniz duzenlimi oluyor?kaç gunde bir?ovulasyonunuz ne zaman olmus 2016da?2016 1 subat adet tarihim 1988 25 mart
Evet canım cok şükür :)Tebrik ederim canım.galiba hamilesin)
Bebeğinizin cinsiyeti daha belli değilmi?Kendi Doğum Tarihim 22.04.1992
Son Adet Tarihim 29.08.2018
Bebeğinizin cinsiyeti daha belli değilmi?
Belli olunca yazarsın canım.İnşallah gönlünden geçen olur)Maalesef henüz belli değil.
Daha 10+2
35 gunde bir oluyor ovulasyonda hesaplayici 30 ocak gosteriyordu sanirim emin olamadimAdetlerin kaç günde bir oluyor?ovulasyonun ne zaman oldu?
Bu ne canım anlamadımL Lilarengim1 burası canim
Hesaplayiciyla olmaz canım.o kesin demiyor tahmini söylüyor.eyerki ovulasyonunuz ocak sonuna kadar olduysa kesin kız.şubat 9uzuna kadar erkek .İnşallah yardımcı olmuşumdur.eyer ovulasyonunuzu biliyorsanız kesin alıcaksınız.35 gunde bir oluyor ovulasyonda hesaplayici 30 ocak gosteriyordu sanirim emin olamadim
Arkadaşım da hesap yaptıracak canimBu ne canım anlamadım
Arkadaşım da hesap yaptıracak canim
Girince yazar canimYazsın doğum tarihini adet tarihini.ovulasyon zamanını.adeti kaç günde oluyor?
Tamam canımGirince yazar canim
29.07. 1988Yazsın doğum tarihini adet tarihini.ovulasyon zamanını.adeti kaç günde oluyor?
Kendi doğum tarihini yaz canım.bide kaç günde bir adet olduğunu.ovulasyonunun ne zaman olduğunu bilirsen kesin sonuç alırımSon adet tarihim 19 mart 2017 doğum 20aralık 2017
Yazdım canımKendi doğum tarihini yaz canım.bide kaç günde bir adet olduğunu.ovulasyonunun ne zaman olduğunu bilirsen kesin sonuç alırım
Kıza yatkın canım29.07. 1988
Son adet tarihim 19 mart 2017 doğum 20aralık 2017
Adetlerim 30 gün felan ama pko var düzensizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?