Tabiki adetiniz kaç günde oluyor ovulasyonunuz ne zaman oldu?yazarsanız daha net bilgi alırızCanım bende yorum alabilir miyim :)
16.05.1992
Sat 10.09.2018
27 gündeTabiki adetiniz kaç günde oluyor ovulasyonunuz ne zaman oldu?yazarsanız daha net bilgi alırız
Ovulasyonuz eylül 22ne kadar olduysa erkek.sonrası kız.ultrason resmini atin bakayım27 günde
22 Eylül’de galiba :)
En son ultrason 10 gün öncesinden, onda küçücük ama anlaşılır mı ki :)Ovulasyonuz eylül 22ne kadar olduysa erkek.sonrası kız.ultrason resmini atin bakayım
Koy bakalım anlasiliyormu))küçük ultrasonlarida koy.hem kese konumuna göre hemde nuba göre değerlendirme yapalımEn son ultrason 10 gün öncesinden, onda küçücük ama anlaşılır mı ki :)
Buyur canım :)Koy bakalım anlasiliyormu))küçük ultrasonlarida koy.hem kese konumuna göre hemde nuba göre değerlendirme yapalım
Nub iyi gözükmüyor kese konumuna göre erkekBuyur canım :)
Eylül 22i sonrasi kiza daha yatkınsın.İnşallah gönlünden geçen olurNub iyi gözükmüyor kese konumuna göre erkek
Bakalım en başından beri erkek hissediyorum bende :)) Bi sonraki kontrolümde belli olur belki, haber ederim :)Nub iyi gözükmüyor kese konumuna göre erkek
Tamam canım bekliycem.bir sonraki ultrasonunuda koyarsin değerlendiririz .İnşallah bekliycemBakalım en başından beri erkek hissediyorum bende :)) Bi sonraki kontrolümde belli olur belki, haber ederim :)
Adet tarihiniz doğum tarihinizle aynı ay olduğu için çelişkili kaldım.ama kıza yatkınmerhaba, yardımcı olur musun bana da
d.t 25.11.1986
adet döngü 29 gün
sat: 11 Ekim
ovulasyon : 24 Ekim
Bilgiler
Kesin erkek .öğrenince yaz ))30.04.1988 dogum tarihim
28 ekim son adet tarihim
32 gunde bir oluyorm
Başka çocuğunuz varmı onada bakayım30.04.1988 dogum tarihim
28 ekim son adet tarihim
32 gunde bir oluyorm
adet tarihim ekimAdet tarihiniz doğum tarihinizle aynı ay olduğu için çelişkili kaldım.ama kıza yatkın
Ay çok özür dilerim.iyiki soylediniz bekleyin yeniden bakayımadet tarihim ekim
doğum tarihim kasım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?