Erkege yatkın canımadet tarihim ekim
doğum tarihim kasım ama
teşekkür ederimErkege yatkın canım
Ben teşekkür ederim.baska bebeginiz varsa yazin onada bakayımteşekkür ederim
var canım yazayımBen teşekkür ederim.baska bebeginiz varsa yazin onada bakayım
Birinci bebeginiz kiza yatkın.şimdiki bebeginize yeniden bakiyorumvar canım yazayım
dogum tarihimi yazarken hata etmişim yılda
25 kasım 1985 (nüfusta 86 kayıtlı o aklımda kalmı kusura bakma)
30 günde adet döngüsü
18 nisan 2013 sat
Vaay hemde kesin heKesin erkek .öğrenince yaz ))
Evet birinci çocuğum kızBirinci bebeginiz kiza yatkın.şimdiki bebeginize yeniden bakiyorum
Ovulasyonunuz kesin 23e kadar olduysa kız.23 sonrası erkek.adetniz kac günde bir oluyor söyleyin ovlasyonunuzu ben hesaplayayımteşekkür ederim
ovulasyonum test ile takip ettim canım 24. gün yumurtalama oluştu 25, de çatladıOvulasyonunuz kesin 23e kadar olduysa kız.23 sonrası erkek.adetniz kac günde bir oluyor söyleyin ovlasyonunuzu ben hesaplayayım
İnşallah bir oğlun olur.öğrenince cinsiyeti yaz canımovulasyonum test ile takip ettim canım 24. gün yumurtalama oluştu 25, de çatladı
teşekkür ederim canım öğrenince yazarım mutlakaİnşallah bir oğlun olur.öğrenince cinsiyeti yaz canım
Size erkek demiştim.cinsiyet daha belli değilmi?D.t. --08.02.1992
Sat. --14.08.2018
Sadece tahmin olarak erkek dedi bi ay sonra kesinlesirSize erkek demiştim.cinsiyet daha belli değilmi?
İnşallah canımSadece tahmin olarak erkek dedi bi ay sonra kesinlesir
28 gunde bir oluyorum 14 gun ovuAdetleriniz duzenlimi oluyor?kaç gunde bir?ovulasyonunuz ne zaman olmus 2016da?
Kıza yatkın28 gunde bir oluyorum 14 gun ovu
Ocak 17yediye kadar hamile kaldıysanız kız.sonrasi erkek28 gunde bir oluyorum 14 gun ovu
Pardon şubat demek istedimOcak 17yediye kadar hamile kaldıysanız kız.sonrasi erkek
Adetleriniz kaç günde bir oluyor ovulasyonunuz ne zaman oluyor onuda yazın30.07.1993
02.09.2016 bakalim tutcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?