Erkek gibi27 günde bir 5 gün sürüyor
Erkek gibi
Ultrason varsa koyun
Keseniz sağda.sağdan yumurtlamışsınız.ultrason resimlerinizi paylaşırsınız mesaji alıntı yapıp paylaşın.yazan çok karistiriyorum.erkek gibiBu var simdilik perşembe tekrar gideceğim
Büyük ihtimalle erkek demiştiniz :)Ne demistim size cinsiyeti?
Tebrik ederim canım sevindim))Büyük ihtimalle erkek demiştiniz :)
Benimkine de bakar mısınız? Benim doğum tarihim 29.09.1993 son adet tarihim ise 03.10.2018
27 günde bir 5 gün sürüyor
Bu var simdilik perşembe tekrar gideceğim
Keseniz sağda.sağdan yumurtlamışsınız.ultrason resimlerinizi paylaşırsınız mesaji alıntı yapıp paylaşın.yazan çok karistiriyorum.erkek gibi
Bebek kesenin tam ortasında.Ama kese sagda.hala erkek gibiMerhabalar bu gün yeni ultrason çekildi, 8+1 bu gün yorumlar mısınız?
Ovulasyonun ne zaman olduğunu biliyormusun kesin?Merhabalar bu gün yeni ultrason çekildi, 8+1 bu gün yorumlar mısınız?
Biliyorsan yaz canım sein bebeğe kesin bakayım .çok merak ediyosun))Merhabalar bu gün yeni ultrason çekildi, 8+1 bu gün yorumlar mısınız?
Biliyorsan yaz canım sein bebeğe kesin bakayım .çok merak ediyosun))
Başka bebek varsa onuda yaz
Erkek gibi)9 ekim son regl tarihim 16-04-1989 dogumluyum
Ovulasyon 26-27 ekim
Adet dongunuzude yazın mümkünse ovulasyonudaBen anlamadm mantığını banada bakarmısınz acaba
Benm doğm tar 30.06.1992
1çocuk sat 25 şubat 2015
2çocuk sat 21 Ekim 2018
Benimle ayni günde yılda ayda doğmuşsunuz.bebeğimi düşürdüm 2aydır((.kucağınıza almak nasip olsun inşallahBen anlamadm mantığını banada bakarmısınz acaba
Benm doğm tar 30.06.1992
1çocuk sat 25 şubat 2015
2çocuk sat 21 Ekim 2018
Ovulasyonunuz zamanimda oluyorsa eyer birinci bebek erkek gibi ikincide erkek gibiBen anlamadm mantığını banada bakarmısınz acaba
Benm doğm tar 30.06.1992
1çocuk sat 25 şubat 2015
2çocuk sat 21 Ekim 2018
Bence erkek canım))ama her şey Allaha mahsus dua et?Bilgiler bakar mısın canım :)
Bence erkek canım))ama her şey Allaha mahsus dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?