Tamam canım inşallah gönlünden gecen olur.
Birinci doğru canımDoğrumu canım?
Tamam canım .Allah bbeklerini sana bağışlasın inşallah.ogrenince yaz)Birinci doğru canım
İkinci bebegimde erkekti yanlış yani
Üçüncü bebeğimde doktor kıza benzetti ama daha çok küçük teyzesi yanılma payı var.
%50 tuttu diyelimn :)
Kız tatlım teşekkür ederimm geç yumurtlama oluyor o zaman çünkü adetimden 4 gün öncesinde kan tahlilimde negatifti gecikmenin 10. günü test yaptım o zaman 3 binlerdeydi değerimm30.07.1993
02.09.2016.
Canım benim senin adetin gecikiyor .oyuzden ovulasyonunu anlayamiyorum.geç yumurtladiysan kıza yatkınsın.eyerki eylül 23une kadar yumurtladiysan erkek .eylul 23den ekim 11ne kadar kız.umarım yardımcı olmuşumdur.ovulasyon çok onemli.geç yumurtladiysan kız
Ben teşekkür ederim)Kız tatlım teşekkür ederimm geç yumurtlama oluyor o zaman çünkü adetimden 4 gün öncesinde kan tahlilimde negatifti gecikmenin 10. günü test yaptım o zaman 3 binlerdeydi değerimm
Üçüncü bebeğiniz için kesin erkek diyorum .ultrason resmi varsa koyun bakayimBirinci doğru canım
İkinci bebegimde erkekti yanlış yani
Üçüncü bebeğimde doktor kıza benzetti ama daha çok küçük teyzesi yanılma payı var.
%50 tuttu diyelimn :)
1 subat 2016 regl tarihim ocak degilOcak 17yediye kadar hamile kaldıysanız kız.sonrasi erkek
Dogru ikiz kizlarima hamile kaldim ama 8 martti kese filan gorulmedi yani gec dollenmis 17 subattan sonra tutunmuslar sanirimPardon şubat demek istedim
Allah bebeklerinizi korusun .baska bebeğinizin varmi yazin bakayimDogru ikiz kizlarima hamile kaldim ama 8 martti kese filan gorulmedi yani gec dollenmis 17 subattan sonra tutunmuslar sanirim
Canım adet tarihiyle aynı ayda olunca yanlış çıkıyor ama kıza yatkınDt:25.07.1986
Sat:05.07.2018
Ovulasyon:20.07.2018
Bana da bakar mısınız :) bi tahmin var bakalım tutacak mi?
Doktor da %100 erkek dedi 18.haftada bakalim detayli da hersey netlesir :)Canım adet tarihiyle aynı ayda olunca yanlış çıkıyor ama kıza yatkın
Adet tarihiyle doğum tarihi aynı ay olunca yanlış çıkma ihtimali yuksek.dogru çıkanlarda var yanlış çıkanlarda.her şey Allaha mahsus.kucagina almak nasip olsunDoktor da %100 erkek dedi 18.haftada bakalim detayli da hersey netlesir :)
Yorumlariniz icin tesekkur ederim oglum olacak Allah nasip ederse :))Bana da yorum yapar mısını :))
03.02.1997 dpgum yılım
22 agustos son adet tarihi
Ne demistim size cinsiyeti?Yorumlariniz icin tesekkur ederim oglum olacak Allah nasip ederse :))
Tebrik ederim canımYorumlariniz icin tesekkur ederim oglum olacak Allah nasip ederse :))
Adet tarihiyle doğum tarihi aynı ay olunca yanlış çıkma ihtimali yuksek.dogru çıkanlarda var yanlış çıkanlarda.her şey Allaha mahsus.kucagina almak nasip olsun
Adetiniz kaç gunde bir oluyor ovulasyon ne zaman?Benimkine de bakar mısınız? Benim doğum tarihim 29.09.1993 son adet tarihim ise 03.10.2018
27 günde bir 5 gün sürüyorAdetiniz kaç gunde bir oluyor ovulasyon ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?