Ovulasyonunuz zamanında oluyorsa adet gecikmesi obulasyon gecikmesi yaşamıyorsanız .eyer böyleyse erkek.eyerki ovulasyon geç oluyorsa adet gecikiyorsa yazın zamanini yeniden bakayım30.07.1993
02.09.2016 bakalim tutcakmi
Adetlerim düzensiz yani ovulasyonu bilmiyorumOvulasyonunuz zamanında oluyorsa adet gecikmesi obulasyon gecikmesi yaşamıyorsanız .eyer böyleyse erkek.eyerki ovulasyon geç oluyorsa adet gecikiyorsa yazın zamanini yeniden bakayım
Kaç günde bir oluyor ?ovulasyon zamani bilmeyince yanlış çıkıyor canımAdetlerim düzensiz yani ovulasyonu bilmiyorum
Adetiniz kaç günde oluyor ?ovulasyon ne zmana oldu?25.10.1993
06.11.2017 :)
40 günde bir diyelim 10 gün atıyordu en fazla o yüzden 40 dan hesapla istersen bide 2 eylül 2016 son adet tarihim 2 ekim 2016da yerleşme kanamam olmuştu tam 1 ay sonra eğer önemliyse öyle hesaplaKaç günde bir oluyor ?ovulasyon zamani bilmeyince yanlış çıkıyor canım
25.10.199340 günde bir diyelim 10 gün atıyordu en fazla o yüzden 40 dan hesapla istersen bide 2 eylül 2016 son adet tarihim 2 ekim 2016da yerleşme kanamam olmuştu tam 1 ay sonra eğer önemliyse öyle hesapla
Ay pardon canım çok çok özür dilerim başka arkadasinkiyle karistirdim ozur dilerim yeniden bakıyorum40 günde bir diyelim 10 gün atıyordu en fazla o yüzden 40 dan hesapla istersen bide 2 eylül 2016 son adet tarihim 2 ekim 2016da yerleşme kanamam olmuştu tam 1 ay sonra eğer önemliyse öyle hesapla
30.07.199340 günde bir diyelim 10 gün atıyordu en fazla o yüzden 40 dan hesapla istersen bide 2 eylül 2016 son adet tarihim 2 ekim 2016da yerleşme kanamam olmuştu tam 1 ay sonra eğer önemliyse öyle hesapla
Merhaba Selvi seni hatırladım))usg resmini ters koyduğunu sanmıştım))keseye gore galiba erkek demiştimBilgiler canim bana bikez daha bakarmisin? daha önce bakmıştın bana ama bi erkek bi kız demiştn en son hangsinde kalmıştık eskiyi okudum ama anlayamadım
17.9.84
Son adet 30.8.2018
Tek iliski olmustu ogun hamile kaldim 14.9.2018
Birinci bebeginiz erkek23.06.1984
Sat: 17 aralık 2008
04 ocak 2017
26 agustos 2018
Hadi bakalım 3.dogumum tahminleri alayım :)
Edit:adetlerim düzenlidir 28/1
Cinsiyet daha belli degilmi?Bilgiler canim bana bikez daha bakarmisin? daha önce bakmıştın bana ama bi erkek bi kız demiştn en son hangsinde kalmıştık eskiyi okudum ama anlayamadım
17.9.84
Son adet 30.8.2018
Tek iliski olmustu ogun hamile kaldim 14.9.2018
Tşk.ederim canım emeklerine sağlık.Birinci bebeginiz erkek
İkinci bebeginiz kız
Üçüncü bebeginiz erkek
Doğrumu canım?Tşk.ederim canım emeklerine sağlık.
Merhaba Selvi seni hatırladım))usg resmini ters koyduğunu sanmıştım))keseye gore galiba erkek demiştim
Canım benim sperm 3gün canlı kaldığı için ovulasyon çok önemli .Sen iliski tarihini yazmışsın eylül 16ya kadar hamile kaldıysan kız.eylül 16i sonrası kaldıysan erkek.Sen adetin kaç günde oldugunu yumurta çatladığı günü söyle öyle bakayım.bide hamile kaldigin ay doğum tarihiyle aynı ayda
Ultrason resmini koy nuba bakayımSelam canım, Adet döngüm 29, 14 eylülün sabahı ilişki oldu, akşamı yumurta çatladı, adetimin 16. Günü oluyor.
Cinsiyeti burda 20. Haftadan önce söylemiyorlar
Henüz nublu usg yok canım, 26 sında randevumUltrason resmini koy nuba bakayım
Tamam canım inşallah gönlünden gecen olur.Henüz nublu usg yok canım, 26 sında randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?