Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende excelde liste yaptım sağdan soldan toparladığım ihtiyaçları aktardım markalarına kadar şimdi yavaş yavaş alıyorum. ne alacağımı miktar tutar olarak takip edebiliyorum tavsiye ederim
kizlar ne guzel a dan z ye almissiniz herseyi ,allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin ..ben sunu demek istiyorum mesela cocuk dogmadan once biberon ,biberon temizleyici yada dis kasiyici veya kapi guvenlik bantlari bunlar icin cok erken zamanlada alinir onlar ve her gecen gun yeni modeli cikiyor ..ilk oglumda bende oyle herseyi almistim ..birincisi bastan ise yaramadigi icin yer kapliyor ,ikincisi lazim olunca aaa daha guzeli cikmis diyor insan ..:sm_confused:
biberon ve esyalarina gerek yok cunku insallah bir sorun cikmazsa sizden sut alicak ,biberon yerine biberonlu sut sagma makinasi almak daha mantikli..
yada ilk adim ayakkabisi icin epey bir zaman beklemek gerekiyor ,insan ilk cocukta hersey alip hazirlamak istiyor ama sonra keske almasaydim bak yenileri cikmis diyor ..oyle iste ben ilkinde yaptigimi simdi yapmayacagim ne lazimsa onu alicam digerlerini zamani gelince alirim a.s.
of daha hiç bişi almadımmm yaaaa
selam kızlar silikon göğüs ucu kullanan arkdaslar varmı memnunlarmı ??????
Temizleme havluları
Burun aspiratörü
Konak Tarağı
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Tülbent
Baby Deterjan
Şampuan
Bebek yağı
Pişik kremi
Islak mendil
Sabun
İlaç kaşığı / emziği
Tırnak Makası
Kulak Çubuğu
Göbek bağı bandı
Mama Sandalyesi
Cam Rende
Biberon
Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri yeni doğan tek delikli
Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
Biberon Fırçası
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Emzik
Diş Kaşıyıcı
Emzik Kutusu
Emzik Zinciri
Hastane çıkış seti
Önlük
Yeni doğan bezi
Body
Atlet