Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkYeni doğan bebek için biberon önerisi
daha önce bu konu açılmış ama okudum çok fazla yazan olmamış. Bebeğimizin biberonu için karar veremedik. ne tavsiye edersiniz.yeni doğan için ne almak gerekir.bu ilk bebeğimiz ve burdan başkada fikir alabileceğim kimse yok.
daha önce bu konu açılmış ama okudum çok fazla yazan olmamış. Bebeğimizin biberonu için karar veremedik. ne tavsiye edersiniz.yeni doğan için ne almak gerekir.bu ilk bebeğimiz ve burdan başkada fikir alabileceğim kimse yok.
Ben Philips avent aldım kolik bebekler için ve gaz yapmayan özelliği var plastik ama kanserojen madde içermiyor kaynattim güzelce ve çantada kullanılacağı günü beklemekte
Ben Philips ile Lansinoh arasında kalmıştım ama Lansinoh markasının biberonunu aldım. Henüz doğum yapmadım, bu yüzden kullanmadım ama kutusunda bpa içermediği, kolik önleyici olduğu, anneyi emerken uyguladığı hareketliliğe benzer olduğu yazıyor.