Yeni doğan bebekte...

Dream00

🌸9. Takım Mezunu🌸 Güven, tek kullanımlıktır...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
8.562
34.210
748
merhaba arkadaşlar,
Pazartesi 4 haftalık olucak kızım.
Yüzünde tek tuk sivilce gibi bişeler vardı 2 gündür çoğaldı. Pazartesi dr a götürcem. İnternette baktım normal mış çoğu bebeklerde olabiliyormuş 3 haftadan sonra.
Sorum bunu bebeğinde yaşayanlara pasartesiye kadar ne yapabilirim. Ilık suyla yıkayıp siliyorum hafif dokunuşla acaba doğrumu yanlış mı yapıyorum ((

Saf gül suyu sürebilirsiniz ve bepantende sürebilirsiniz. Benim oğlumda da vardı bolca. Sonra geçti. Şimdi tek tük yine var. Doktoru 6 aya geçmezse cildiyeye gösterebiliriz dedi. Hormonlar ile ilgili bir durummuş. Annenin sütü ile birlikte olabilirmiş. Yeğenimde cildiye bir antibiyotikli krem gibi bişey vermişti. Sadece irinli olana sürüyordu. İlk başta doktorlar kortizonlu bişeyler vermişlerdi gereksiz şakın kullanmayın demişti cildiye.

Cevabiniz icin tskler. Peki gecmesi ne kadar sürdü?

Cevabiniz icin tskler. Peki gecmesi ne kadar sürdü?
Rica ederim. 15 gün falan sürdü bizde. Sonra sanki hiç kalmamış gibiydi. Son 2 haftadır hafif hafif siyah nokta şeklinde tekrar başladı. Şu anda 3 ayı geçtik bu arada. Yani 1,5 ay civarı pamuk gibiydi cildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…