- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durumumuz öyle müthiş değil dediğim gibi 10 aylık evliyiz daha borçlarımız var. alırken çok zorlanıcaz ama alabilirz. sorun şu benim hiç içimden gelmiyor. sorun bendemi?
düğünde bilezik taktılar. düğünde zaten öyle takılmaz mı? sonuçta evleniyor olsa bende bizlezik takardım.
concealed, teşekür ederim yorumun için.mantığım öye diyor da aslında. ne bilim kıskançlıkmı nedir bendeki bilemedim. paraya kıyamıyorum sanırım. herkese teşekür ederim yorumlarınız için.
benim görümce (kendisini sevmekle sevmemek arasında kararsızımdır) kızıma künye almıştı öyle ucuz bişey değil hala kolunda takılı kızım 4 yaşında oldu. Şimdi altının pahalandığını ve atanında künyeden daha çok işine yarayacağını düşünürsek aslına bakarsan hiçte çok değil sen ne yaparsan sana da o gelir bunuda unutma hımm bide baktın senin doğumunda bişey yapmadı sende o zaman ona göre bir daha doğum yaparsa yapmazsın. Ama eşinin düşündüğü çok değil bence.. bende fazla mı bonkörüm nekızlar bişey sorucam sürekli kendi kendimi yiyorum görümcem doğum yaptı maşallah çok tatlı kızı oldu. tabi altın alıcaz ama eşim ata lira varya en büyük altın ondan alalım diyor. ben bişey demedim ama çok değil mi ya hem de kıyafet alıcam birkaçtane. sanki bana çok fazla geldi büyük altın ne takılıyor normal olan yada ablası olunca büyük mü takılıyor. kırılmasın diye bişey söyleyemedim. off cimirmiyim yoksa ben:::::)