Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam sürekli kendi kendimi yiyorum görümcem doğum yaptı maşallah çok tatlı kızı oldu. tabi altın alıcaz ama eşim ata lira varya en büyük altın ondan alalım diyor. ben bişey demedim ama çok değil mi ya hem de kıyafet alıcam birkaçtane. sanki bana çok fazla geldi büyük altın ne takılıyor normal olan yada ablası olunca büyük mü takılıyor. kırılmasın diye bişey söyleyemedim. off cimirmiyim yoksa ben:::::)
canım ben başka bir fikir versem ben bir arkadşaım doğum yaptığında (çok yakın arkadaşımdı ve sürekli bana kimse bişi takmayacak mı herkes bebeğe mi takacak diyordu) çok da iyi değildi durumum küçük altın takmam ayıp olurdu yarım da bütçeme fazlaydı ben de arkadaşıma altın bir kolye aldım yarımdan aza geldi çeyreği biraz geçti değeri
kızkardeşimin de en yakın arkadaşı evlendiğinde çeyrek az olur diyordu ama kız öğrenciydi ben de onu kuyumcuya götürdüm çeyrek o aman 105 falandı biz 100 e küçük bir altın kolye aldık hem bişi takmış oldu hem de bütçeyi aşmadı
bence sen eşini yönlendir ata lira ileride belki satılır, ya da eşi sattırır gel biz ablana güzel bir bilezik, künye falan alalım doğum hatırası olsun ablana da heres bebişe takar ama anne de çok yoruldu biz de ona takalım dedik der takarız de eğer bebek kızsa ileri de de yeğenimiz takar bizden hatıra olsun ata liranın hatırası olmaz de tatlı dille daha ucuz bir künye almaya yönelndir sen sağ eşin selamet :)
Bak herkes bütçesine göre takar karşı tarafın bunu anlayışla karşılaması gerekir ancak bu tür şeylere önem veren insanlarsa ilerde ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bizde de genellikle çeyrek takılır çocuk olunca ve kıyafet alınır hediye tabi yakınları tarafından.düğünde bilezik taktılar. düğünde zaten öyle takılmaz mı? sonuçta evleniyor olsa bende bizlezik takardım.
Sosyetemisin,fabrikatörmüsün ? ata altında abartmış eşin !