Bebek Beslenmesi Yeni doğan şampuan krem vs...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mun3mun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
71
31
3
40
:duduk:Merhaba kızlar Nasip olursa birkaç hafta içerisinde bebeğimiz gelecek :anneadayı::KK46:Simdi tecrübeli anneler bana şampuan pışık kremi ve bilmediğim Bebek bakim ürünleri ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi?:halay::halay:

Canim ben iki cocugumdada dalin kullandim cok memnun kaldim simdi ucuncuyu dogurdum 11 gunluk oldu onada dalin aldim yagi sampuani kalip sabunu bide hediye cikko sac vucut sampuni geldi onuda kullaniyorum arada pisik kremi nivea aldim

Canim ben iki cocugumdada dalin kullandim cok memnun kaldim simdi ucuncuyu dogurdum 11 gunluk oldu onada dalin aldim yagi sampuani kalip sabunu bide hediye cikko sac vucut sampuni geldi onuda kullaniyorum arada pisik kremi nivea aldim
Canım çok teşekkür ederim bende mustela almak istedim ama esim çocuğu alıştırmayalım yurdum malzemeleri kullanalim dedi sende yazmışsın dalın diye bizde deneyelim :anneadayı::KK200: Can'ım birde sen tecrübelisin yeni dogum yaptım şutum icin ne yapmaliyim

Ben ilk doğduğunda Chicco'nun ürünlerini kullandım.
Bebek yağı - pişik kremi - şampuan 0+ olarak.

1 yaşından sonra da Nivea saç + vücut şampuanı kullanmaya başladım.
Hem saçını hem de vücudunu onunla sabunladım.
Dalin'in bebek yağı çok güzel.
Ufak Dalin seyahat kiti almıştım, tatile gittiğimizde kullanmak için, içinde bebek yağı, şampuan ve bebek kremi vardı çok memnun kaldım.

Pişik kremi doktorumuz Sudokrem önerdi, tavsiyem bunu kullanman.
Ama en çok pişik kremi olarak bepanthol kullandım.
540x320-baby-ekstra-%C4%B0cerigi.jpg

Canım çok teşekkür ederim bende mustela almak istedim ama esim çocuğu alıştırmayalım yurdum malzemeleri kullanalim dedi sende yazmışsın dalın diye bizde deneyelim :anneadayı::KK200: Can'ım birde sen tecrübelisin yeni dogum yaptım şutum icin ne yapmaliyim
Ben humananin still tea diye bir cayi var onu kullaniyorum bu ucuncu cocugum digerlerindede kullandim hemen sut yapiyor hatta doguma yanimda goturdum orda icmeye basladim ayrica yine humananin rezene cayini iciyorum birde rezene anason bitki karisimim var onu demleyip iciyorum bol su sekersiz hosaf cok sukur sezeryan oldugum halde hemen sutum geldi sıkintı yok tavsiye ederim canim dogum yaptinmi ne zamn dogumun saglikla kucagina al insallah

Ben humananin still tea diye bir cayi var onu kullaniyorum bu ucuncu cocugum digerlerindede kullandim hemen sut yapiyor hatta doguma yanimda goturdum orda icmeye basladim ayrica yine humananin rezene cayini iciyorum birde rezene anason bitki karisimim var onu demleyip iciyorum bol su sekersiz hosaf cok sukur sezeryan oldugum halde hemen sutum geldi sıkintı yok tavsiye ederim canim dogum yaptinmi ne zamn dogumun saglikla kucagina al insallah
Bugun 8 günlük olduk teyzesi o çaydan bende aldım ama Rezene kullanmadım onu da alıyim en son yazdığın karışımı aktardan mı aldın

Maşallah Allah bağışlasin evet canim aktardan aldım rezene anason karışık bitki demligine 1 tatlı kaşıgı koyuyorum ustune bir bardak sıcak su biraz bekleyip suzup iciyorum sanada şifa olsun insallah

:duduk:Merhaba kızlar Nasip olursa birkaç hafta içerisinde bebeğimiz gelecek :anneadayı::KK46:Simdi tecrübeli anneler bana şampuan pışık kremi ve bilmediğim Bebek bakim ürünleri ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi?:halay::halay:
Sampuanin cok önemli oldugunu sanmiyorum bebek sampuani al iste öyle fazla para harcamaya gerek yok bi heycanla gercekten ilk hamilelikte herkez ayni hatayi yapiyo :)
Pisik kremi bepanthen süper kesinlikle tek tavsiyem.
Saclarinin gür ve güclü olmasini istiyosan bebeyagi ile saclarina masaj yap hergün tabiki banyodan sonra ve aksam uyumadan öncede vucuduna bebeyagi ile güzel masaj yap rahatlatir ve güzel uyur erkekse pipisine bol bol masaj yap her bezini actiginda.... simdilik bu kadar bebek dogunca problem olursa yaz gercekten süper tavsiyeler geliyo..
Allah bi avazda kurtarmayi nasip etsin ha bide normal dogum yap cok rahat oluyo normal dogum..

Sampuanin cok önemli oldugunu sanmiyorum bebek sampuani al iste öyle fazla para harcamaya gerek yok bi heycanla gercekten ilk hamilelikte herkez ayni hatayi yapiyo :)
Saclarinin gür ve güclü olmasini istiyosan bebeyagi ile saclarina masaj yap hergün tabiki banyodan sonra ve aksam uyumadan öncede vucuduna bebeyagi ile güzel masaj yap rahatlatir ve güzel uyur erkekse pipisine bol bol masaj yap her bezini actiginda.... simdilik bu kadar bebek dogunca problem olursa yaz gercekten süper tavsiyeler geliyo..
Allah bi avazda kurtarmayi nasip etsin ha bide normal dogum yap cok rahat oluyo normal dogum..
Biz dogduk teyzesi bugun 10 günlük olduk . Normal doğumla geldi meleğim . Banyo yaptırdıktan sonra derisi soyuldu tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim

Biz dogduk teyzesi bugun 10 günlük olduk . Normal doğumla geldi meleğim . Banyo yaptırdıktan sonra derisi soyuldu tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim
️Canim Allah bagislasin Benim de kizim 3 aylik Ilk 10 gunde derisi soyulmaga bashladi , doktor normal dedi, bolca bebe yagi surun dedi. Sampuan ve banyo kopugu hep Sebamed kullandik, cok iyiler eczaneler den bulabilirsin. Pisik kremi bepanthol en iyisi bence

B
️Canim Allah bagislasin Benim de kizim 3 aylik Ilk 10 gunde derisi soyulmaga bashladi , doktor normal dedi, bolca bebe yagi surun dedi. Sampuan ve banyo kopugu hep Sebamed kullandik, cok iyiler eczaneler den bulabilirsin. Pisik kremi bepanthol en iyisi bence
bepanthen

B
bebe yagi banyodan sonrami ? Yaglimi kalsin saci ? Zarar Olmaz dimi ?

Ayyy en heyecanlı bekleyisler çok güzel cnm benim öncelikle Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin.
Pişik kremi:sudocrem
Şampuan : sebamed
Gaz olma ihtimaline karşı elma yağı birer damla topuklara
Yag: chicco kullandim.
Göğüs ucu kremi ki cok cok onemli lansinoh
Hijyenik gobek bakim seti (alkolu mendili içinde )
Göğüs pedi: lansinoh
Ben bu yazdiklarimdan çok memnun kaldim

Bepanthen evet türkiyedeki ismi almanyada bepanthen ben karistiriyorum bazen.
Vücuda hep yagli masaj soyulmalar icin iyi gelir.
Allah bagislasin Allah anali babali büyütsün hayirli zeki akilli evlat olmayi nasip etsin insallah

B

bebe yagi banyodan sonrami ? Yaglimi kalsin saci ? Zarar Olmaz dimi ?
Yok banyodan önce sür yarim saat beklet sonra yika kesinlikle zarari olmaz istikrarli yaparsan nasil saci uzuyo nasil gürlesiyo sen bile sasirirsin bi hintli arkadasim var o hem kendi sacina hem cocuklaron sacina yapiyo inanilmaz parlak ve gür saclari var bende yaptim ogluma resim atmak isterdim ama yüklemiyo resim ne yazikki elim degse kendimede yapcam ama insallah oglan yürümeye baslayinca biraz akillaninca yapcam bende :)

Oglum 2.5 yasinda
Sampuan vucut sampuani ortak olan mustela kullaniyoruz hala
Pisik kremi sudocream
Nemlendirici mustela
Dogdugunda prima premiumcare sonra normal prima kullandim
Ilk 6 ay unibabg yenidogan islak mendili sonra unibaby mavi paket islak mendil kullanmaya devam ettim
Hepsinden memnun kaldim
Bu arada mustela sampuan cok bereketli en buyukten al oyle cok sikmana gerek kalmiyir anlicaksin ve kokusu tarifsiz mis gibi :)

Bizim doktorumuz bebe yagini onermemisti sebebini hatirlayamadim ama o donem aklima yatmisti ve hic kullanmadim

Ayyy en heyecanlı bekleyisler çok güzel cnm benim öncelikle Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin.
Pişik kremi:sudocrem
Şampuan : sebamed
Gaz olma ihtimaline karşı elma yağı birer damla topuklara
Yag: chicco kullandim.
Göğüs ucu kremi ki cok cok onemli lansinoh
Hijyenik gobek bakim seti (alkolu mendili içinde )
Göğüs pedi: lansinoh
Ben bu yazdiklarimdan çok memnun kaldim
Biz doğduk teyzesi Teşekkür ederiz bilgileriniz icin ama göğsüm cok fena yara oldu lansinoh fayda etmiyor bende antibiyotikli merhem sürüyorum bakalım fayda edecek mi

Bepanthen evet türkiyedeki ismi almanyada bepanthen ben karistiriyorum bazen.
Vücuda hep yagli masaj soyulmalar icin iyi gelir.
Allah bagislasin Allah anali babali büyütsün hayirli zeki akilli evlat olmayi nasip etsin insallah
Amin teyzesi bepanteni vücuduna sürebilirmiyiz yanı ama bendeki pışık kremi

Yok banyodan önce sür yarim saat beklet sonra yika kesinlikle zarari olmaz istikrarli yaparsan nasil saci uzuyo nasil gürlesiyo sen bile sasirirsin bi hintli arkadasim var o hem kendi sacina hem cocuklaron sacina yapiyo inanilmaz parlak ve gür saclari var bende yaptim ogluma resim atmak isterdim ama yüklemiyo resim ne yazikki elim degse kendimede yapcam ama insallah oglan yürümeye baslayinca biraz akillaninca yapcam bende :)
Teyzosu saf zeytinyağı mı olmalı peki benim ki daha 10 günlük ne Zaman başlayım

Back
X