Bebek Beslenmesi Yeni doğan şampuan krem vs...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oglum 2.5 yasinda
Sampuan vucut sampuani ortak olan mustela kullaniyoruz hala
Pisik kremi sudocream
Nemlendirici mustela
Dogdugunda prima premiumcare sonra normal prima kullandim
Ilk 6 ay unibabg yenidogan islak mendili sonra unibaby mavi paket islak mendil kullanmaya devam ettim
Hepsinden memnun kaldim
Bu arada mustela sampuan cok bereketli en buyukten al oyle cok sikmana gerek kalmiyir anlicaksin ve kokusu tarifsiz mis gibi :)
Ben de chicco almistim ama bir dahakine mustela Alicam herkes cok memnun Sanirim

Cok memnunum gercekten bebekliginden beri ayni sampuani kullandigimdan mi bilmem banyodan sonra beni yine o eski gunlere goturuyor bebek kokouyor oglusum
Bitincede mustela alirsiniz hic bisey icinizde kalmasin kimseyi dinlemeyin M mun3mun

Cok memnunum gercekten bebekliginden beri ayni sampuani kullandigimdan mi bilmem banyodan sonra beni yine o eski gunlere goturuyor bebek kokouyor oglusum
Bitincede mustela alirsiniz hic bisey icinizde kalmasin kimseyi dinlemeyin M mun3mun
Aslında ben mustela alacaktım ama saolsun esim alıştırmayalım oyle seylere yurdum ürünleri kullansın diye diretince bende chicco aldım neyse külagima küpe olsun bir daha ki sefere

Aslında ben mustela alacaktım ama saolsun esim alıştırmayalım oyle seylere yurdum ürünleri kullansın diye diretince bende chicco aldım neyse külagima küpe olsun bir daha ki sefere
Erkekler anlamaz oyle seylerden :) bende mustelayi alinca esim aa pahaliymis biraz dedi sonra once kokusuna vuruldu sonrada amma bereketliymis dedi gercektende oyle

Biz doğduk teyzesi Teşekkür ederiz bilgileriniz icin ama göğsüm cok fena yara oldu lansinoh fayda etmiyor bende antibiyotikli merhem sürüyorum bakalım fayda edecek mi

Ayy hosgelmis güzel kuzucukkk :KK200::anne::KK46:. Canım benim Rabbim saglikla hayırlı büyütmeyi nasip etsin. Sen nasılsın nasil gecti doğum? Ilk başta öyle oluyor göğüsler benim kanamisti hatta baya bi çok cnm acimisti ama 3 güne toparladı bidaha da yapmadi devamlı sür krem.

Teyzosu saf zeytinyağı mı olmalı peki benim ki daha 10 günlük ne Zaman başlayım
Yok zeytin yagi degil bebek yagi bu banyodan sonra falan vücuda sürülen bebek yagindan sen sürmeye basla sonzcta yag bu zarari yok 10 günlük 3 aylik fark etnezki...
Cinsiyet ne adi ne cok merak ettim

Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu mustela kremlerini siddetle tavsiye ediyorum pişik kreminde aloe Vera markası cok iyi ama bebeğin kuru ciltli doğarsa ona özel bioderma serisi kullanılcak cnm

Sampuan ici dalin kullaniyorum pisik icinde en etkili ve dogal olani halis zeytinyagi hicbir kremin gecirmedigi pisiklerde bile etkili ve hicbir kimyasal yok

Hepinize teşekkür ederim tecrübeli anneler bebeğimin boynu ince bi çizgi halinde nemli gibi sanki cildi soyuluyor tam kıvrım yeri birde bebeğimin kulak arkası nemli gibi bugun farkettim de ne yapmalıyım bana biraz tecrübelerinizi anlatırmışiniz? Ben cok üzülüyorum sanki çocuğuma yeterli olamıyorum bilinçli kimsede yok etrafımda bi basıma debeleniyorum :( Bebek bakimi Hakkı'nda bana biraz yol gösterirseniz sevinirim banyosu ve sonrası günlük bakimi neler yapmalıyım

Hanimlar mrhabalar . Oglum 13 yasnda kizim 2 aylık. Oglum kış bebeği kızım yaz . Oglumda sorun yasamadim cildi konusunda ama kizimda malesef yaşıyorum. Kizima bitkisel olsun diye fredly sampuan aldım. Ogluma dalin kullanmistim hem sabun hem sampuanini . Kizimda baslarda isilik gibi oldu sonrasi cildi puturlenmeye başladı. Nasır gibi bebek egzemasiymis karşılaşan var mi . Dr a gittik onemli değil nemlendirici sür dedi . La roche nin nemlendiricisini ve sampuanini verdi ama sampuan yine cildini kuruttu . Nemlendirici ise yaradi biraz ama surekli kullanmakta tereddüt ettim . Doğal mi bebegime zarar verir mi diye. Bu arada bebek egzemasi icin coresatin tavsiye ettiler bepantolun iceriginde kortizon varmış. Ama coresatinin de iceriginde kortizon olmadigina dair net bilgi yok . Anlayacginiz kafam karmakarışık. Zeytinyağı toparliyor cildini ama çok ağır koktugu icin rahatsiz ediyor. Bebek yagi zeytinyagindan daha az etkili . Ama onuda kullanmakta tereddutluyum . Uni baby yagi kullniyorum ama dogallik konusunda net bilgim yok .Karşılaşan yada duyan bilen var mi tavsiyelerinizi bekliyorum

Bebek poposu piştiği Hakkı'nda özellikle kızımın poposu pışık oldu :( cok üzgünüm krem kullanıyorum fayda etmiyo napsam bilemedim

Hayırlı doğumlar.

Unibaby yenidoğan köpüğünü 40 i çıkana kadar kullandım.
Sonra normal sampuanina geçtim 2 ay onu kullandım ama beğenmedim. Mustela ya geçtim 8 aydır kullanıyorum memnunum.

Pisik kremi çok pahalı markalar denedim en son doktorum sadece bepantol extra dedi. Ona geçtik memnun kaldik. 2. Bi alternatif ararsan destina.

Biberon kullanman gerekirse avent anne göğüs ucu gibi yavaş akanlardan öneririm

Mama kullanman gerekirse hiç düşünmeden hipp alabilirsin.

Bez özellikle ilk aylarda kesinlikle prima premium care.

İslak mendil kullanman gerekirse yine Unibaby yenidoğan.

Senin için de humannanın rezene çayıni ve bol ıhlamur tavsiye ederim.

Bebek poposu piştiği Hakkı'nda özellikle kızımın poposu pışık oldu :KK43: cok üzgünüm krem kullanıyorum fayda etmiyo napsam bilemedim
Herşeyi denemis biri olarak kesinlikle pişiğe en iyi çözüm has zeytinyaği ucuncu cocugum suan 1 aylik isilik oldu doktor ilac vermedi altıda pişik oldu :( bir iki surmeye gecti diger cocuklarimdada has zeytinyagi kullandim cok sukur gecti gitti

Back
X