Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Unibaby yenidoğan köpüğünü 40 i çıkana kadar kullandım.
Sonra normal sampuanina geçtim 2 ay onu kullandım ama beğenmedim. Mustela ya geçtim 8 aydır kullanıyorum memnunum.
Pisik kremi çok pahalı markalar denedim en son doktorum sadece bepantol extra dedi. Ona geçtik memnun kaldik. 2. Bi alternatif ararsan destina.
Biberon kullanman gerekirse avent anne göğüs ucu gibi yavaş akanlardan öneririm
Mama kullanman gerekirse hiç düşünmeden hipp alabilirsin.
Bez özellikle ilk aylarda kesinlikle prima premium care.
İslak mendil kullanman gerekirse yine Unibaby yenidoğan.
Senin için de humannanın rezene çayıni ve bol ıhlamur tavsiye ederim.
Benim kızım 2 aylık. Bebek egzemasi oldu . Dr şampuan kurutuyodur diyip nemlendirici tavsiye etti . Uno baby ile mustelanin icerigi,nasil acaba dogal mi
Merhaba kızlar Nasip olursa birkaç hafta içerisinde bebeğimiz gelecek Simdi tecrübeli anneler bana şampuan pışık kremi ve bilmediğim Bebek bakim ürünleri ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi?
Benim kızım 2 aylık. Bebek egzemasi oldu . Dr şampuan kurutuyodur diyip nemlendirici tavsiye etti . Uno baby ile mustelanin icerigi,nasil acaba dogal mi
Canim o zaman Hayır bunları kullanma bizde bebek egzaması olduk ama hemen geçti kızın odasında kaldı şampuan yarın hatirlat ismini vereyim.
Pembe Coresatin i nemlendirici olarak kullan her gün banyodan sonra hemen geçirecek .
Ve hiç bir markanın bebe yağını losyonunu falan kullanma egzama olduğu sürece sadece pembe Coresatin. Yada doktorunun önerdiği bir şey varsa o tabi
Canim o zaman Hayır bunları kullanma bizde bebek egzaması olduk ama hemen geçti kızın odasında kaldı şampuan yarın hatirlat ismini vereyim.
Pembe Coresatin i nemlendirici olarak kullan her gün banyodan sonra hemen geçirecek .
Ve hiç bir markanın bebe yağını losyonunu falan kullanma egzama olduğu sürece sadece pembe Coresatin. Yada doktorunun önerdiği bir şey varsa o tabi[/QUOTE
Coresatin pembe aldim bende egzema icin ve kortizonsuz olduğu icin ama internette bu melhemin icerigi aciklanmiyor nasil oliyorda bir gecefe iyilestiriyor diye haber okuyunca kullanmaya cekindim çünkü iceriginde kortizon olabileceği yazıyordu o sayfada . Ben yarın hatirlatirim kizinin sampuani ni umarım kimyasal içerikli falan değildir
Ve hiç bir markanın bebe yağını losyonunu falan kullanma egzama olduğu sürece sadece pembe Coresatin. Yada doktorunun önerdiği bir şey varsa o tabi