Bebek Beslenmesi Yeni Doğan sarılığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beyliceli

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
4
0
6
31
kolay gelsin arkdaşlar 1 haftalık sezaryanla bir kız cocogum oldu hayırlısı ile anne sütüne pek alıştıramadım zor emziriliyor. pek emmek iztemiyor yenı doğan sarılık testi yaptırdım cok fazla emmediği halde 5 gun once 14.8 cıktı bugun yaptırdım tekrar 15.08 cıktı yavaş yavaş emmeye başladı bugunde acaba düzelirmı kendiliğnden..teşekurler...

Son düzenleme:
kolay gelsin arkdaşlar 1 haftalık sezaryanla bir kız cocogum oldu hayırlısı ile anne sütüne pek alıştıramadım zor emziriliyor. pek emmek iztemiyor yenı doğan sarılık testi yaptırdım cok fazla emmediği halde 5 gun once 14.8 cıktı bugun yaptırdım tekrar 15.08 cıktı yavaş yavaş emmeye başladı bugunde acaba düzelirmı kendiliğnden..teşekurler...
Bol bol emzirmeye çalış arkadaşım sarilikda anne sutu cok onemli benimde kzim 17 ile 3 gun hastanede yatti Alalhim acil şifalar versin insllh bebisine insllh daha fazla cikmaz amin

Aman dikkat 19 la fototerapi aldik 8 saat . En gec iki saatte bir emzir biz 18 gunluk olduk hala 13 deger saat basi emzirdigim halde . Sizde yatmak zorunda kalmayin onleminizi alin

Anne sütü yenidoğan sarılığının en iyi ilacı. Bol bol emzirmek gerekiyor. Yenidoğanlar henüz çok küçük oldukları için bazen annenin meme ucuna bağlı olarak yeterince emmekte zorlanabiliyorlar. Bizde öyle olmuştu. Meme ucum oğluşum için fazla büyüktü. Çok çabuk yoruluyor ememiyordu. Öyle bir durumda biberon veya kaşıkla vermek lazım bence. Çok geçmiş olsun.

Zaten sarilik olan bebeklerde surekli uyku hali ve istahsizlik olur ayrica gittikce yukseliyor gbi doktorunuza basvurmalisiniz daha fazla yukselmeden

benim kızımda 15 günlük oldu 6.gün gittiğimizde doktor ölçtürdü 12 çıktı yüksek dedi 2 gün sonra bi daha ölçtürün dedi 10 çıktı bu defa düşmüştü doktorda artık ölçdürmeye gerek yok dedi bizde gitmedik ama göz aklarında hala biraz sarılk var ama ben bol bol emzirmeye çalıştım ve kakasını da düzenli yaptı zaten idrar ve kaksısıyla atarmış sarılığı yinede içimde sıkıntı var ama vesvese diyorum herkese acil şifalar

Back
X