Yeni doğum yapanlar

selma1453

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
132
11
318
İstanbul
bebeğim üç aylık ve ben lohusalık döneminden sonra ilk defa adet oldum şimdi korunmak istiyorum ama en etkili yöntem olarak spiral dediler o çatala yatmak kabus benim için ne yapmalıyım fikir edinmek istiyorum

Tüm kadınların kabusu o koltuk ama sizin durumunuzda en iyi korunma
yöntemi o gibi görünüyor. Haplar veya iğneler hormon yükü demektir.
Cesaret geldiği bir anda hemen koşacaksınız artık.

bence eşiniz korunsun, niye illaki siz korunuyorsunuz ki:44:

ben de çok korkarım o koltuktan.spirali bu yüzden hiç düşünmedim.düşünmememin bir sebebi de spiral vardı yine de hamile kaldım diyen o kadar çok duydum ki,garanti değil bence.o yüzden tavsiye etmem

bence eşiniz korunsun, niye illaki siz korunuyorsunuz ki:44:

çok güvenliği olmadığı için..olurda ya kaza olursa kızım daha 1,5

ben de çok korkarım o koltuktan.spirali bu yüzden hiç düşünmedim.düşünmememin bir sebebi de spiral vardı yine de hamile kaldım diyen o kadar çok duydum ki,garanti değil bence.o yüzden tavsiye etmem

hadi yaa napıcaz biz arkadiş ya

normal doğum yaptm ben o çatala kaç kere yattım ama sanki hiç doğurmamış gibiyim hepsini unuttum ve korkuyorumm

bende normal doğum yaptım ve aynen sen gibi resmen korkuyorum..halbuki o sancıyla bayıla bayıla çıkmıştım hadi artık kurtarın beni diye :) ya spirali içimde düşünüyorumda,off içim kötü oluyo..napacağım ben

bebeğim üç aylık ve ben lohusalık döneminden sonra ilk defa adet oldum şimdi korunmak istiyorum ama en etkili yöntem olarak spiral dediler o çatala yatmak kabus benim için ne yapmalıyım fikir edinmek istiyorum

bende düşünüyorum kara kara,istiyorum taktırmak ama hangi cesaretle

en iyi yöntem eşinizin kondom ile korunması.
spiral taktırmak o kadar da ağrılı acılı bişey değil.

ben de doğum yapalı 10 ay oldu. önce spiral taktırdım.
sonra kadın doğum doktoruma gittiğim bi gün gel bakalım spiral ne durumda dedi veeeee
spiral,n 4 cm kaydığını fark etti. az değil.
benim 4 yaşında bi oğlum var küçüğünü kucağıma alıyorum diye o da kucakta gezmek istiyor ben de gezdiriyordum, kucaklıyordum.
ağır kaldırmak iyi gelmedi bana. doktorum senin için uygun bi yöntem değil dedi. kondoma geçtik.

inşallah size uygun yöntemi bulursunuz. karar verme süreci zor oluyor.

evet,zaten normaldede kararsız bi insanım,yine hiç istifim bozmadan hala karar veremiyorum.Galiba biraz zaman gerekli,bu süreçtete en güzeli kondom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…