sodi-certila evli-mutlu-çoçuklu olucak Kayıtlı Üye Katılım 16 Eylül 2008 Mesajlar 1.296 Emoji Skoru 5 Puanlar 116 Yer İstanbul 7 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sodi-certila #21 kum beji açık renktir tiramisu ve karamel koyudur
missberry forever, ever... Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2007 Mesajlar 583 Emoji Skoru 16 Puanlar 643 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sodi-certila #22 Bizim de evimiz yarın boyanmaya başlıyor. Salon ve giriş için kum beji seçmiştik inşallah güzel olurrr..!
Bizim de evimiz yarın boyanmaya başlıyor. Salon ve giriş için kum beji seçmiştik inşallah güzel olurrr..!
zZzlem İNŞALLAH BİR GÜN........ Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2008 Mesajlar 14.729 Emoji Skoru 10 Puanlar 206 Yer Ankara 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sodi-certila #23 bizde evimizi bu yaz marshall,ın kese kağıdı rengine boyattık,süper oldu her odada müthiş göründü.. eğer mobilyalar uyumluysa kesinlikle tavsiye ederim.. benden sonra bir sürü kişi bu rengi tercih etti.. evimin fotoları var zaten:)
bizde evimizi bu yaz marshall,ın kese kağıdı rengine boyattık,süper oldu her odada müthiş göründü.. eğer mobilyalar uyumluysa kesinlikle tavsiye ederim.. benden sonra bir sürü kişi bu rengi tercih etti.. evimin fotoları var zaten:)