Yeni elti??

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kaynanam anlatti bir gelin adayı varmış diyormuş ki ben eşya bile istemem senin yanında yaşıycam, kaynımda ağzından kaçırdı diyor benden evlenme teklifi bekliyormuş teklif et bana diyip duruyormuş, birde kv de’ye leyloş diye hitap ediyormuş, her gece kaynımla kalıyorlar falan, beni ilgilendiren bana laf çakıyor bize eşya aldılar bak bana leyloş senle otururum dedi diyor sizce bunların sonu ne olacak tecrübelerinizi alayım :21:

Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana :KK64:
Ben leyloşu eltiyi bilmem de...

Sizin şu cümlenizden buram buram fesatlik akıyor. Eltiyi birakin da kendinize bakın.

Allah evlerden ırak eylesin.

Böyle bir elti grubu mu var ya gizlice örgütleniyor mu bunlar kendi aralarında ben anlamadım. Hepsi benzer özellikler göstererek kaleyi içten fethetmeye çalışıyorlar hahsjsjs.

Ben evlenirken üstüme düşen herseyi aldım onu demiyor da, calismayan her gece beraber kalabilen kızı övüyor bana :KK64:
O her gece beraber kalan kız sizden daha iyi niyetlidir belki nereden biliyorsunuz? Çalışmıyor olmasıda sizi ilgilendiren bir durum değil. Hiç tanımadığınız biri hakkında hemen kötü şeyler düşünmüşsünüz. Keşke Allah ne der diyede düşünseniz biraz.

Nefret edıyorum böyle vıcık vıcık insanlardan leyloş ne yaa bune samimiyetsizlik .Bizdede bı tanıdık vardı bunun gıbı hergün sosyal medyada .Kaynanişko DİE paylasimlarr yapardı.

Back
X