Yeni elti??

Eger kusmediyseniz bi yorum daha yapicam.. Kayinvalideniz sirf ilerde sizde kalabilmek ya da ne bileyim su anda kendisine daha yakin olmanizi sağlamak için yalan söylüyor da olabilir .. Yoksa kim ne yapsin onun işsiz güçsüz oglunu,biliyorsunuz pek sever boyleleri gelini kucultup ogluslarini yuceltmeyi
Yok küsmedim :KK37: çokta umrumda değiller sinir oldum geçti sizi kırdıysam k,bakmayın...:KK36:

"Her gece kaynımla kalıyorlar falan" :KK70: sizi ilgilendiren hiç bir şey yok.. boşuna bir yerden tutup "aaa bak bu beni ilgilendirir işte" demeyin. Kendi işinize bakın..
Bir de şunu unutmayın: kayınvalidelerin genel oyunudur bu. Size onu över, ona sizi över. Kendince rekabet ortamı yaratır. En cahilinden en kurnazına kadar hepsinde vardır bu taktit ve işe de yarar.

Eger kusmediyseniz bi yorum daha yapicam.. Kayinvalideniz sirf ilerde sizde kalabilmek ya da ne bileyim su anda kendisine daha yakin olmanizi sağlamak için yalan söylüyor da olabilir .. Yoksa kim ne yapsin onun işsiz güçsüz oglunu,biliyorsunuz pek sever boyleleri gelini kucultup ogluslarini yuceltmeyi

Yok küsmedim :KK37: çokta umrumda değiller sinir oldum geçti sizi kırdıysam k,bakmayın...:KK36:

Tartışmadan da anlaşabiliyorsunuz değil miHoppa

Back
X