• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

BelinayO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
4
-3
1
33
Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.

Canım madem Bi evlilik yaptın hiç mi Bi deneyim kazanmadın neden bu konularda net bilgi edinmeden evlendin sen artık tek değilsin sana muhtaç himayende Bi çocuğun var yaptınsa bakcan, çocuğunu istemeyen adamla neden evlendin onun psikolojisi ile neden oynuyorsun?
Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti

Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti
O zaman yol yakınken ayrılın. Henüz çok yeni. Çocuğunuz iyice onu baba figürü olarak görmeden bitsin ki kızınızın kafasında baba figürü onu sevmeyen Bi adam olarak çocukluğunu etkilemesin

Kiz çocuğunuz kacyasinda
Anladiigm kadariyla kucuk
Güvenmişsiniz ama o sizi yaniltmis
Sizin yaninizda bile bukadar kötü davranıyorsa
Siz olmasaniz napar kim bilir
Bence çocuğunuzu kendiniz büyütün
Resmen uvey babalik yapıyor
9 yaşında hiperaktif biraz ama çok sevimli onu herkes severdi sevgiliyken oda seviyordu ama şuan işler çok baskalasti

Onunda bir
Birde anladığım kadariyla esinizin cocugu yok
Sizin kizinizi kabullenemiyor
Sizde çocuğunuzun ruh hali icin ayrilmaniz lazim
Onunda var 1 çocuğu kendi çocuğuna karşı canım birtanem ama benimkine sürekli ters bakışlar geri durmalar inanın anlayamiyorum

Onunda bir

Onunda var 1 çocuğu kendi çocuğuna karşı canım birtanem ama benimkine sürekli ters bakışlar geri durmalar inanın anlayamiyorum
kusrabakmayin ama ben ozellikle küçük yasta cocugu olan kadinlarin enazindan bir muddet evlenmesine karsiyim.
Çocuğunuz buyumeli sizin yaninizda
El adami iste hemen yanardoner oldu
Siz olmasaniz kimbilir daha neler yapacak

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
çocuğunu daha çok sev ve o adamı çıkar hayatından ve kızının hayatından da nefret ediyorum böylelerinden
ayrıca evlenirken vardı o çocuk gözü kör muydu bu adamın ha bu adam adam olmaz

Bir derdim var topigimde daha çok yardımcı olurlar sanırım Mune Mune
Şimdi ki durumunuz nedir merak ettim

Back
X