Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemıyordu çocugunu madem neden evlenfi.Çocugunun psıkolojısı daha onemlı .Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Pis adam. Çocuğunuza bunu yapmayın. Evladinizin pisikolojisini sevgi yoksunu bu adama bozdurtmayin.Inan bana sevgiliyken ona en güzel baba ben olucam eksik kalmıycak diyordu evlenince işler degisti
Pardonda elin adamına niye baba diyor. Siz çocugunuz la konuşmadın ız mı? Yada eşinizle evlenmeden konuşmadın ız mı? Bence sıkıntı sizde evlenmeden bazı şeyleri halledip konuşup karar verecektiniz.ne olursa olsun elin adamına çocugunuzu ezdirmeyin.Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Bence hiç evlenmemeli. Çocuklu insanlar güzel güzel aşkını yaşa gez toz ye iç yat kalk ama evlenme. Nasıl olsa imzayı attım diye o rahat davranışları evinde çocugunun yanında yapmasına izin verme. Ne olursa olsun o el çocugunun babası veya anası değil. Çok küçük belki milyonda bir elden ne ana olur ne baba. Bu sefer artık kocam deyip rest te çekemezsin olan yavruna olur. Neden insanlar evlenir hiç anlamıyorum. Ha çok istiyorsan çocukların büyür ayrı evde yaşamak ister sende yanlız kalmazsın evlenirsin. Ama bene ne yazık ki toplum bizi evliliğe zorluyor. Aşk yaşamamıza izin vermiyorlar helede anneysen dul damgası vuruyorlar mecbur evleniyor kadınlarımız.Bana göre cocugu küçük olan anneler bir müddet fedakarlık yapıp evlenmemelı!