Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

Napabilirim die konu açmanız çok üzücü..Napabilirsiniz ki boşanmaktan başka??? Adama zorla çocuğunuzu sevdirecek haliniz yok..Küçücük çocuğun ruhunda onarılmaz yaralar açmadan boşanın gitsin..Neden böyle oldu,yine boşanıyorum die de üzülmeyin..Başta asıl kişiliğini gizlemiş pislik herif..Evliliği bir çeşit kumara benzetiorum ben,bahtınıza bu çıkmış.Ayrılın, yolunuza bakın.

İnşallah troll konudur diyerek okudum ne yalan söyleyeyim. Evladın mı daha önemli elin adamı mı yahu? Başka bir erkek her daim bulabilirsin ama çocuğunda elin adamı için onulmaz yaralar açma. Yazık öz babasına baba diyemeyip başka bir adama diyor üstüne sert karşılanıyor. Çocuğunun annesini kötü anımsamasına, kalbinde kapanmayacak yaralar açılmasına izin verme. Ayrıl gitsin, çocuğundan daha değerli değil.

Böyle vicdansız insanlardan her şeyi beklerim ben Allah korusun sapıklık bile yapabilir
Bence de eski karısının oğlunun eve gelmesini istemeyip öldüren üvey baba var.

Ortada kendininde çocuğu varken, minnacık bir kız çocuğu kendisine baba derken ters ters bakabiliyorsa o adamın kalbinin varlığından şüphe ederim her şeyi beklerim.

Konu sahibi malesef çok yanlış bir evlilik yapmış hadi dayak vs. Olmasa bile şu kötü tavırları bile çocukta travma yaratacak
Adamı çok iyi gözlemlemeli biraz kızının büyümesini beklemeliydi.

Adam sevmiyor çocuğu belli ki. Zorla sevdiremeyeceğinize göre ya bunu çocuğunuza
laik görüp istenmediği, sevilmediği bir üvey babanın yanında büyütebilir veya ayrılabilirsiniz. Karar sizin.
Bazısı evladını babasına veya annesine bırakıp yeni eşini tercih ediyormuş. Buda bir seçenek tabii.
Anne olarak karar vermek çokda zor değil benim için ama sizi bilemiyorum.

Ben normalde cocuklarin kendinden önde tutulmasina karsiyimdir ama bu konuda öyle diyemeyeceğim. Ne demek bana baba deme ??? Tamam kendi evladi gibi sevmeyebilir çok sefkat göstermeyebilir bu beklenemez ama en azindan kizinizi kabullenebilirdi. Ne bileyim ilgiye boğmasa da sıcak davranabilirdi. Evlilikten önce nasıldı ?

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Bosan sadece. Kızına çok üzüldüm. Koca bulunur ama evlat bulunmaz.

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Biz böyle bı olaya şahidiz.

Kesinlikle ayrılın arkanıza dahi bakmayın.

Hiçbir erkek, bir çocuğun kalbinde böyle derin yaralar açamaz, açtırılmamalı...

Anladığım kadarıyla eşinizin çocuğu yok, hele bı olsun o zaman kızınıza daha da kötü davranır.

Yeni anneyim henüz ve bu tür konular içimi parçalıyor. Kızınızı o adamdan uzak tutun :(

Bosan!!!
*kimseye kolay kolay bosan demem ama ortada bir çocuk ve psikolojisi etkileniyor heba etmeyin derim annenizin evinde kalın bu sorunlar nikah öncesi varmıydi nasıl farketmediniz sevmediğini falan hiç daha ince bir araya gelmediletmi

İlk kez birine bunu yazıyorum "boşan"

Back
X