• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

Derhal boşanın çocuğa bu tramvayı yaşatmaya ne hakkınız var. Madem kabullenemeyecekti evlenmeseydi siz de diretmeyin oldurmaya çalışmayın kesip atın tamamen.Bu nedenle çocuk sahibi olan insanlar kadın olsun erkek olsun 1000 düşünüp 1000 bicmeli çünkü öncelik çocuk olmalı.onlari bir şekilde dünyaya getirme kararı alıp getiriyorsak artık çok daha dikkatli bir hayat yaşamalıyız.

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Siz bu adamı terketmezsenız öbur dunyada hesap veremezsınız. Benım gozumde de ınsanlıktan cıkmıs bencil merhametsız duygusuz ezik bır kadın olursunuz. Benım kızıma benden uzak dur diyecek ha? Askımdan gebersem cocugumu bı erkege tercıh etmem.lag ettirmem.vixdansız terbıyesız adam.

Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği yahu bu nedir ya en başından çocuğun olduğunu bilmiyormuydu sanki aileniz arkanızdaysa dönmeyin geri bu adamdan çocuk yapmadığınıza sevinmelisiniz

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Biz anneyiz evladimiz bizim isteğimizle doğdu.Simdi başka bir adam,insan icin onların kalplerini acitmaya,onlarda kalıcı izler bırakmaya ne hakkımız var demi?Esiniz baba degil evet doğru söylemiş.Bir yavruyu oyle kırıp incitecek karakterde yarınını düşünmeyen belki evladının da aynı duruma sozlere maruz kalabileceğini düşünmeyen bir adam bencede BABA olamaz.Ne mi yapmalısınız.Evladinizin size ihtiyacı var önce onu büyütün yapamıyorsanız babasına verin.O adam da vicdan yok kıskançlık var acaba ne kadar düzebilir.Ama ne yaparsanız yapın onun yüreğini,hislerini inciten bir adamla ayni evde tutmayın.

Sence ne yapman gerekli ? Çocuğuna bunu yaşatma bas tekmeyi gitsin boşanmış biri olarak söylüyorum bunu ikinci de ya çok seçici olurum ya da gerek yok siz çok seçici olamamışsınız bari vazgeçin sonuçta boşanmak ölüm değil tecrübe ettik.

Kızının psikolojisi bu adamdan daha önemli yol yakınken ayrılın 😔

Konu biraz eski biliyorum ama yine de yazayım.
Adam en başta kızınıza babalık yapacağım demiş sonra evlenince yalan söylediği ortaya çıkmış.

Tam bir dolandırıcı, küçücük çocuğun duygularıyla oynayacak kadar da kötü 😡

Ben başka konularda da gayet yalan söylediğini düşünüyorum, şu anda evlilik öncesi haline bakarak karar veremezsiniz. Nazik görünen adam bir anda dövebilir, sadığım der metrese kaçar.

Evlendiğinizi düşündüğünüz kişi aslında yok.
Oturup evliliği de kurtarayım denilmez, bu yabancıyla nasıl evli kalacaksınız?

Koca hep bulunur. Evlat bulunmaz. İkinci evliliğini yapmış olabilirsin. İkinci demek herşeye sabret demek değil. Başka sorunlar olsa olabilir daha alışma süreci derdim. Evladınız söz konusu. Evladınız için o alışma süreci yıpratıcı olmasın. Eğer geri dönmek istiyorsanızda önce aile terapistine gitmek istediğinizi. Siz ve çocuklar. Onunda çocuğu varsa. Ve etraflıca düşünüp doğru adım atmak için gayret edin.

ben olsam bu duruma dayanamaz ayrılırdım.. ya bide kız erkek farketmez insan ikinci kez evlendiğinde çocuklarınıda yeni eşine güvenemez bence iyi babalık yapanlarda vardırda istisnadır oda..

ben olsam bu duruma dayanamaz ayrılırdım.. ya bide kız erkek farketmez insan ikinci kez evlendiğinde çocuklarınıda yeni eşine güvenemez bence iyi babalık yapanlarda vardırda istisnadır oda..
Çok güzel Annelik Babalık yapan var. Maalesef dediğiniz gibi istisnada kalıyor. Öz evladına bile hayırsız Anne Baba çok.

Benimde 2.evliliğimm eşiminde 1 cocugu var ama hiç bir zaman kotu veya sevmemezlik etmedim çunku bunu bilerek kabulendim gülü seven dikenini de sever çocuğun herşeyden önemli cnm ayrıl gitsin .kız çocuğu bi de benim ilk evliliğimden çocugum olsaydı evlenmezdim el babasi türlü sapiklar var yavrumu el babaya muhtaç etmezdim imkanin varsa donme o eve birdaha cocugunla alakadar ol

Back
X