Sanirim yalnizliktan etrafa sariyorumSen bursayı bi sevemedin
Ben de bursa aşığıyım
Bu arada ben olsam asla gitmezdim
Cok tesekkur ederim,beni seven de varmis demek kiSizi burdan tanıdığım kadarıyla bunların altından kalkabilcek bi kadınsınız. Hiç tereddüt etmeden söyleyebiliyorum bunu. Konuyu okudum sonra nicke baktım aaa darkmore kesin yapar ya niye sormuş ki dedim
Ama yorumlar derken?Biliyor musundarkmore
Bende de bu var
Konu açınca yazan her üyeye adeta sevgi patırcığı oluyorum
Ama yorumlar :/
Burda bile whatsapp grubu oluşturnuşsunuz
Sen mi sosyal hayattan geri duran?
Kovulduğun kulübe dönmek ister misin?
:)))
TamamAma yorumlar derken?
Valla whatsap grubu zaten sosyal hayattan geri duranlarin isi oluyor biraz
pek sevgi pitircigi degilimdir, kkda kimseye kirilmam kizmam sadece. Ondan olabilir,bir de ev sahibi misafir olayi var. Konu benim ve eger ki konuyu actiysam kufur etmeye gelen bile olabilir gayet normal
Onemli olan benim gelecek her turlu fikir ve yoruma acik olmam.
Kovuldugum zaman cok uzulmustum evet ama sanirim gurursuzluk yapip geri donecegim.
Niye kibleyeyim ya durduk yereTamam
Ama beni kib yapma
Ciddiyim.
İstersen küfür bile ederim :)))
Ben yorum yaptım geçtim
Hepsi bu
Ben cee eeeNiye kibleyeyim ya durduk yeresadece yorumlar derken ne demek istediginizi anlamadigim icin sormustum
Aaa anladimBen cee eee
Desem banlanıyorum
Sen durmadan yazıyorsun
Bak sabah yine gri olurum
Ben de yazıyorum
Sen de yazıyorsun
Ben durmadan gri oluyorum,
Demek istediğim bu :)
Asla üyeliğine yönelik değil
Bu genel isyan genel genel
Ben deAaa anladimhayret hic oyle kiblenecek bir yorumunuza da denk gelmemisim ben ,sadece sanssizliktan olmustur bence
Bazen oyle degisik uyeler denk geliyor,bir kisiye gicik kapip gordukleri yerde kibliyorlar.
İsyanin genel olmasina sevindim su an:)
Bu duyduğunuz heyecan bile üstesinden geleceğinizin göstergesi..Cok tesekkur ederim,beni seven de varmis demek ki
Sansimi denemek istiyorum,dusuncesi hayali bile beni heyecanlandiriyor su an
Tesekkur ederim,yap olur diyorsunuz. Yarin ilk antrenmanima cikacagim bakalimBı sunucu vardı,bebeği kucağında dünyayı gezip ülkeleri tanıtiyordu..geçen Tv'de gördüm çocuğu bayağı büyütmüş:)))...kadın isterse herşey olur. .
Cok tesekkur ederim. Cocuklarin krese gitmesi gerektigini savunurum her zaman zaten. Su son zamanlardaki kres facialarindan endiselenmedim degil. Gerci en mukemmel bakildiklari yerlere de versek hep gozumuz arkada kalacak ona suphem yok.Madem 1 sene sonra da iş hayatına dönecekseniz bence bir bakıcı ya da kreş bulmanın zamanı gelmiş :) Bir kadın isterse her şeyi yapabilir. Siz zaten sosyal bir insanmışsınız çok çabuk adapte olursunuz.
Normalde de pek gururluyumdur ama insanlari sanirim kolay affediyorum. Cok hayati bir konu degilse. Ya bir de elalemin insanlari bunlar akrabam degil anam babam degil cok da tinlamayacagim artik. O zamanlar genctim fazla ciddiye aldim herhalde. Kendi isime yoluma bakmak en guzeli. Cok tesekkur ederim yorumunuzaBu duyduğunuz heyecan bile üstesinden geleceğinizin göstergesi..
Kovulma kısmına da gelince Allah aşkına şu hayatta istemediğimiz halde muhattap olmak zorunda kaldığımız insanlar olabiliyo.. kendim için, sevdiğim için bi taviz de benim için vereyim nolcak ki derdim ben olsam tabi bunun adı tavizse.. üstelik hatalarını anlamışlar ki tekrar davet ediyolar.. eskisinden daha iyi olur umarım sizin her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?