Yeni & eski karisik

Canım gitme bence.memur cocugu olmanı bile bahane etmişler ki baban hepsinin hocasıymıs.ben olsam bu kötü muameleyi unutmazdım

Of en zor zamanlari haklisiniz. Kanguruyla tasimak icin fazla agir oluyorlar. Bebek arabasinda da sonradan durmaya basladi benimki. Ben cok gezdim oglumla ama hep kisa sureli. Oyle saatlerce vakit geciremedim disarida. Herkes rahat rahat takilirken benimki deli gibi aglardi cunku

Tesekkur ederim,evet en azindan aradan 5 yil gecti,belki daha guzel olur simdi

Bursa kocaman bir koy zaten. Zengini cok zengindir, kimseyle muhatap olmazlar,sokakta bile gezmezler. Avmlerde bile gormem, girdikleri kapi bile farkli sadece beymene girer oradan da cikar giderler. Garipler ya.

Ya ne kadar içten ve samimisiniz..gülümsettiniz beni

Sadece o klüpmü var? Evet tekrar eski hayatıma dönerdim fakat aynı yerde değil...
Evet malesef benim icin sadece orasi var. Baska bir yer var olup olmadigini bilmiyorum acikcasi cunku varsa da aidatlari asiri yuksek, oyle rotary kuluplerine gidip de selam ben geldim diyemiyoruz ki

darkmore Bursa adı geçinde yazmadan edemedim,her yıl 1 kere İznik'e gider kamp yaparız,30 köpüşlü bi yer bulduk,huzuru bulup bulup geliyoruz İstanbul'a
Amaaan disi seni ici beni yakar kardes disaridan gelince guzeldir mutlaka. Ben dogdum buyudum burdayim,gitgide bozuk bir hal aldi sehir. Kamp seviyorsaniz erdek turankoy var bursada degil ama,cok yakin tavsiye ederim

Kovulduğum yere gitmem.
Zor dönemimde beni iki kat bunalıma iten insanların ya da kulübün bana iyi gelmesi imkansız.
Ben de onlara karşı eskisi gibi olamam, tat alamam yani.

Başka kulüp mü yok?
Sosyallik güzel şey tabi.

Canim gidebilecegim baska kulup yok malesef. Zaten almazlar,alanlarin da aidatlari bana yok yuksek 1000-1750 tl arasi. Bu tur islerin de bagimsiz olarak yapilabilmesi imkansiz

Mddi durumunuzda uygun ise ve en önemlisi eşiniz destekçiniz ise gidin
yoksa
kendinize düzenize zarar verirsiniz
bahsettiğiniz şeyler çocukla da yapılabilir ama en azından ev işinde ve çocuk bakımında yardım alan kişilerin yapabildiği şeyler onlar kendinizi ölçün tartın
onun dışında enerjiniz ilk 3 ay düşük gibi kalır sonra tempolu yaşama alışırsınız
ve ben tempolu yaşayan erkek kadın farketmez bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…