Canım gitme bence.memur cocugu olmanı bile bahane etmişler ki baban hepsinin hocasıymıs.ben olsam bu kötü muameleyi unutmazdımCok isterim biliyor musun kendi basima bir seyler yapmayi. Anaokullariyla gorussem mi acaba dedim bir donem. Bilmiyorum ki.
Kendileri benim kadar basarili olamayinca,gazetede dergide benden daha cok bahsedilince delirirlerdi ama bir sey soyleyemezlerdi. Ben olmasam bir kisi eksik mantiginin farkindalardi aslinda. Bukemedikleri eli optuler defalarca. Tiyatromuz begenildiginde sahneye tesekkure ilk ben cikardim mesela. Yuzume soyleyememelerinin bir numarali sebebi basarimdi,iki numarali sebep de babamdi. Babam hemen hemen hepsinin hocaligini yapmisti cunku.
Kafam karisik,eskiden yasanan kotu seyler de bir bir gozumun onunde inan
Of en zor zamanlari haklisiniz. Kanguruyla tasimak icin fazla agir oluyorlar. Bebek arabasinda da sonradan durmaya basladi benimki. Ben cok gezdim oglumla ama hep kisa sureli. Oyle saatlerce vakit geciremedim disarida. Herkes rahat rahat takilirken benimki deli gibi aglardi cunkuyani en kötü bırakırsın ama bu şekilde hiç bilmemiş olacaksın:)) benim de 10 aylık bebeğim var dışarı bile çıkamıyorum bebek arabsında durmuyo ergonomik kanguru aldım güya 10 dk dan fazla taşıyamıyorum zaten kendi de durmuyo . çok özeniyorum bebeği ile saatlerce gezenlere
Tesekkur ederim,evet en azindan aradan 5 yil gecti,belki daha guzel olur simdiYapilabilir neden yapilmasin.gecen Ayse Arman'in roportajinda okudum. 3.5 yasindaki kiziyla birlikte bisikletle dunyayi turlayan bir kadinin hikayesi vardi.
Bir de ustunden seneler gecmis , onlar degistiyse siz de bu olaydan ders cikarip gardinizi alir vaziyette gideceksiniz oraya.Ayni seylerin yasanmasina izin vermezsiniz
Bursa kocaman bir koy zaten. Zengini cok zengindir, kimseyle muhatap olmazlar,sokakta bile gezmezler. Avmlerde bile gormem, girdikleri kapi bile farklioo bursada ıse bu dedıgınzı yer bursanın zengın bebelerı ıstanbuldakılerden daha kustahlar gordugum kadarıyla...
ama ben olsam bana farklı muamelesı yapan ınsanlarla aynı ortamda olmak yerıne , kendı sınıfımdakı ınsanların takıldıgı yerlerde takılmayı tercıh ederdım...
Cok farkli bir hayat yasadim ben aralarinda. Sinifsal farkliliklarimiza ragmen. Simdi bilemiyorum.Canım gitme bence.memur cocugu olmanı bile bahane etmişler ki baban hepsinin hocasıymıs.ben olsam bu kötü muameleyi unutmazdım
Ya ne kadar içten ve samimisiniz..gülümsettiniz beniYok yok degilim valla bak :) aslinda hepimiz superiz
Bugun kizin okuldan arkadaslarinin anneleriyle toplastik kahve ictik aksam, aman hepsi incecik, suslu havali, topuklularla gelmisler, ben iett otobusunden indim metro insaatindan gectim, spor ayakkabilar da leş, bi de oglen kefir icmistim sisirdi lanet, göbek portledi pantolondan, zaten zor girmistim icine
Dedim sen pelinsin kendine gelvalla bu kez diyete basliyorum, issizlikten eliptigi de satmistim, onu da alayim sahalara donucem
Sadece o klüpmü var? Evet tekrar eski hayatıma dönerdim fakat aynı yerde değil...Cok farkli bir hayat yasadim ben aralarinda. Sinifsal farkliliklarimiza ragmen. Simdi bilemiyorum.
Evet malesef benim icin sadece orasi var. Baska bir yer var olup olmadigini bilmiyorum acikcasi cunku varsa da aidatlari asiri yuksek, oyle rotary kuluplerine gidip de selam ben geldim diyemiyoruz kiSadece o klüpmü var? Evet tekrar eski hayatıma dönerdim fakat aynı yerde değil...
bana bursayı anlatma hıc bende bursadayımBursa kocaman bir koy zaten. Zengini cok zengindir, kimseyle muhatap olmazlar,sokakta bile gezmezler. Avmlerde bile gormem, girdikleri kapi bile farklisadece beymene girer oradan da cikar giderler. Garipler ya.
Biliyorum yabana bursayı anlatma hıc bende bursadayım
Ya ne kadar içten ve samimisiniz..gülümsettiniz beni
bana bursayı anlatma hıc bende bursadayım
Amaaan disi seni ici beni yakar kardesdarkmore Bursa adı geçinde yazmadan edemedim,her yıl 1 kere İznik'e gider kamp yaparız,30 köpüşlü bi yer bulduk,huzuru bulup bulup geliyoruz İstanbul'a
Canim gidebilecegim baska kulup yok malesef. Zaten almazlar,alanlarin da aidatlari bana yok yuksek 1000-1750 tl arasi. Bu tur islerin de bagimsiz olarak yapilabilmesi imkansizKovulduğum yere gitmem.
Zor dönemimde beni iki kat bunalıma iten insanların ya da kulübün bana iyi gelmesi imkansız.
Ben de onlara karşı eskisi gibi olamam, tat alamam yani.
Başka kulüp mü yok?
Sosyallik güzel şey tabi.
Canim gidebilecegim baska kulup yok malesef. Zaten almazlar,alanlarin da aidatlari bana yok yuksek 1000-1750 tl arasi. Bu tur islerin de bagimsiz olarak yapilabilmesi imkansiz
Kaybedenler kulubuOha aydata gel! İnsanı zorla asosyal yaparlar
Gel ikimiz kulüp kuralım
Kaybedenler kulubuyakisir bana
E yerine yenisini buldum ya benSen ne kaybettin ki yahu :)
O bana uygun.
Yine de ortak bir şey bulmamız gerekir tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?