yeni eşyaların zarar görmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir uzulmem
Evlendigim hafta mutfak halima 2 yumurta kirmistim hala guluyorum
Misafir gelirken anisi olan seyleri kaldiririm
Kalana da hic uzulmem uzulmedim yasanmisliklar daha guzel geliyor

Emek verilerek alınıyor eşyalar ve bir şeylerden kısılarak yapılıyor bu , elbette ki hor kullanmamak lazım. Dikkatli olmak lazım.

Ne kendinden öne tutacaksın eşyaları ne de " aman ne var canım yenisini alırım " kafasında olacaksın. İkisinin ortası.

yok parktan çıkarken öğretmen bir kadının arabasını hem de kendi arabamı mahvettim ben deki hasar 10 000 den fazlaydı diğer aracında ön tamponunu değiştirttim
Hay allah , geçmiş olsun ... geçen dengesizin biri arabama not aşmış söyle yazıyordu . Park etmeyi ögren, şeritlerin içine park edilir diye ... sonra baktım arabaya şeritin içinde ama hafif eğri. kim olduğunu bilmiyorum tabi bende altında kalırmıyım hemen cevap yazdım ve çöp konteynerine astım , söyle yazıyor notta. İsmini vermek istemeyen hayranım. Ben park etmesini biliyorum ama siz henüz insanlarla nasıl iletişim kurulur ögrenenememişsiniz . Gelin bir yabancıdan ögrenin bunu 🙊😂 kagıt ertesi günü yok oldu 😂😂

Siz eşyaları satın aldınız onlar sizi değil. Eşyalarınıza sağlıksız bir bağlanma içinde gibisiniz. Boşverin onlar kullanılmak için ve nihayetinde kullanıldıkça zarar görecek, kırılacaklar tabi. Aklınızı başka işve uğraşlara verin. Dünya daha eğlenceli şeylerle dolu.

Uzaya çıkıp Dünya'yı bir top gibi karşıdan izleyebilseydin, kainatın büyüklüğü üçünde Dünya'daki kıtaların bile ne kadar küçük olduğunu gördüğünde acaba eşyalarındaki çizikler için ne düşürdün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X