yenı ev kurmak sıze ne kadar harcama yaptırdı ...?

9 yıldır evliyim ben de eşya degiştirecegim bu konu iyi fikir oldu bana da..

perdelerim halılarım ve oturma gurubum ile yatak odam :)) neredeyse bütün evi degiştiricem ya

Ben 2 gun once evlendim:-D asagi yukari 25 30bin tuttu. Orta halli 2 aile cocugu olarak orta hallice evlendik:-D

Bakalım 15 gün sonra nişanlımın sınav durumuna göre almaya baslıcaz
hadı hayırlısı cnm benım
Mobilyaların hiç de fazla tutmamis bence. Ben de 16 bin e mobilya 2 bin halilar 2 bin 200 perdeler 10 bin de elektronik eşyalar tutmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
farklı fıyatları gorunce ıcım rahatladı acıkcası
kız ben fıyatlara bakmadan edemedım takımı begenır begenmez ılk ısım fıyat sormak oldu hayatımda bu kadar pazarlık ettıgımı hatırlamıyorum toplamda 16 bın falan tuttu pesın olunca ve saatlerce yapılan pazarlıgın sonucu gece 10 gıbı cıkmıs olduk
2013 te evlendim yanlış olmuuuuuşşş :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aradıgın her fıyatta var cnm esya
9 yıldır evliyim ben de eşya degiştirecegim bu konu iyi fikir oldu bana da..

perdelerim halılarım ve oturma gurubum ile yatak odam :)) neredeyse bütün evi degiştiricem ya
sevındım cnm
Ben 2 gun once evlendim:-D asagi yukari 25 30bin tuttu. Orta halli 2 aile cocugu olarak orta hallice evlendik:-D
allh mutlu mesut etsın cnm

Benim çok fazla bi vaktim yoktu birgün içinde geldim ve akşamına dönmek zorundaydım Mersin'den İstanbul'a gelip hemen döndüm akşam gelmiştim ve ertesi gün hemen seçip akşama doğru yolacıktım biz nikah yaptık ve herşey bir ay gibi bir sürede oldu eve dönüp yapmam gerekenler olduğu için zamanım çok azdı

ben benım sureye kısa dıyordum senınkı daha kısaymıs cnm benım ,rabbım gonlune gore versın

Âmin cümlemizi mutlu etsı huzurlu yuva versin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…